November 21, 2025Nov 21 Meni opet deluje da je Željko izgubio svlačionicu, a ako jeste to je onda drugi put u tri godine. Ne znam, možda je stvarno vreme za razlaz.
November 21, 2025Nov 21 Popular Post Prolazim pored merkatora, klinci skacu kaze cigani bacili loptu u aut. Jebem ti utehu
November 21, 2025Nov 21 10 minutes ago, goofs said:Meni opet deluje da je Željko izgubio svlačionicu, a ako jeste to je onda drugi put u tri godine.Ne znam, možda je stvarno vreme za razlaz.Zeljko da ima obraza ce podneti ostavku. I Sale da ga zameni..
November 21, 2025Nov 21 Arena na dva kanala Zvezdu, dajte Žocovu konferenciju za štampu Edited November 21, 2025Nov 21 by garmonbozia
November 21, 2025Nov 21 1 minute ago, garmonbozia said:Arena na dva kanala Zvezdu, dajte Žocovu konferenciju za štampuRada da zavrsi gledanje Zvezde..i onda krece. A i sta ima da cujemo..meni je mucno vise da gledam i slusam njega kako se muci pokusavajuci da nadje neko suvislo objasnjenje ili izgovor za sve ovo sto se desava..Covek takve karijere prosto ne sme da dodje u ovakvu situaciju.
November 21, 2025Nov 21 3 minutes ago, Midžeta said:Nemojte da se nervirateNećemo. Sad ću da pustim jedan dobar film... A ako bude loš, puštam sledeći sve dok ne bude dobar.
November 21, 2025Nov 21 33 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Fali nam jedan poraz za 4-9 skor.to ti je završeno
November 21, 2025Nov 21 5 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Zeljko da ima obraza ce podneti ostavku.I Sale da ga zameni..Može i on, ne pravim pitanje.
November 21, 2025Nov 21 https://www.youtube.com/watch?v=orDPNZIHRjY&pp=ygUWaGVqIHppdm90ZSBoZWogc3VkYmlubw%3D%3D
November 21, 2025Nov 21 7 minutes ago, stajebrebilo said:pa neka da ostavku, neka seta pored Save, igra karte sa drugarimaKratkoročno bi to bio dobar potez, dugoročno po klub katastrofalan. Mislim svakako su 10% šanse da ćemo biti normalan klub na najvećoj evropskoj košarkaškoj sceni, ali bez Željka su 0.