November 22, 2025Nov 22 ne znam, nisam pametanal da ja na nekoj šljaci koja je top plaćena u prvih pola sata napravim tri gluposti kakve je npr sterling napravio u lionu, šef projekta as a glavni baja bi mi se zahvalio isto veče, isplatio bi me i rekao da više ne dolazimverovatno me ne bi razmazao kakvom glavom po tintaricenim da šaras npr rabi slične didaktičke metode, negde se desi da je trener kul tip, al ti je glavni saigrač sajko2(the last dance), iskaču mi oni rilsi sa nevilom, karagerom, roj kinom o ser aleksu…ima takvih tipova mnogo više od onih gde je trener mek ko pamuk, jbg rizici poslajel kod dude ili duleta bilo drugačijemi vidimo samo jedan deo njihovog odnosa, 80% ne znamo kako izgleda bar do sad se niko na obom mestu nije pojavio i rekao da je prisustvovao jednom treningu, dakle možemo samo da nagađamo ili da verujemo tabloidima i insajderimajel lova leže na vreme?ležejel ubacujete loptu u obručpa onakopa nek vas jebe čačanin onako
November 22, 2025Nov 22 Ima tu istine, kumse. Ali, takodje, taj Cacanin je, vrlo izvesno, obilato ucestvovao u izboru tih istih igraca. Pride, njegov je posao, izmedju ostalog, da ekipu motivise i od njih na gomili napravi tim. Nije ovde niko upirao prstom posle par problematicnih utakmica, ali vec neko vreme deluje da stvari ne stimaju bas kako treba. Pa morao bi kapetan broda imati neku odgovornost, ne?
November 22, 2025Nov 22 Ja se ne secam kada se poslednji put desilo da na dve utakmice zaredom dva razlicita igraca istog tima treneru kazu neposredno pred utakmicu da ne mogu da igraju jer ih je nesto zabolelo, da bi odmah na sledecoj utakmici bili spremni da igraju. U stvari, ne secam se da sam to ikada video.
November 22, 2025Nov 22 Ma ista situacija kao u Feneru, kada svima bila puna kapa Željka one poslednje sezone
November 22, 2025Nov 22 35 minutes ago, Greek Freak said:Pa morao bi kapetan broda imati neku odgovornost, ne?apsolutnohvala što si uveo ovu mornaričku metaforu, pa da se nastavim na nju. kapetan ovog broda ima kredit da je u dva svoja upravljanja brodom zvanim kkp stigao do cilja koji će malo kome biti dostižan. prvi svi znamo koji je, a ovaj drugi svi olako ili prihvataju ili zaboravljaju. isključivo je njegova zasluga naše učešće u euroligi, bez obzira na divlje karte i višegodišnje ugovoreto nam je usud ovog petog partizanastvar je vrlo jednostavna i vidi se svaki put kad smo domaćini u areni da li podrška postoji ili nekad je ne bude bilo i kapetan će otići, budi uveren u toseti se duletovog odlaska medijski patern je identičan, samo su tad bili komentari na portalima, a sad su tw/ig i poneki forumbaš bi voleo da sam bio muva u ostojinom ofisu kad su razgovarali danas, verujem da ostoja nema muda ni da mu pomene mogućnost otkaza
November 22, 2025Nov 22 nisu potrebni nikakvi insajderi ili prisustvo treningu da bi se videlo da ne štimaju stvari na više nivoa. utakmice su javne, svaka se prenosi i može da se gleda, na utakmici se vide produkti rada iz faza kojima ne prisustvujemo, niti treba da prisustvujemosvi ovi problemi se vuku, sad već godinama, a Željkovi nastupi na konferncijama za štampu ne doprinose ni malo utisku. sve skupa jedan vrlo otužan utisak i u krajnjem neskladu sa reputacijom trenera. ta reputacija se stečena pošteno, odnosno rezultatima. sad rezultata nema. pri čemu niko ovde nije očekivao da osvojimo EL i da budemo favoriti za istu, ali mi smo po prikazanom donji dom, evo već treću godinu za redom. a ciljevi koji dolaze iz kluba jesu plejof. dakle, ili su ciljevi nerealni ili su rezultati loši.ako su ciljevi nerealni onda iz kluba ne treba da se emituje želja ka plejofu, već zadovoljstvo samim učešćem, pa šta uradimo. dal bi to prihvatili navijači i Željko, ne znam. ako su rezultati loši, onda treba naći nekoga ko će da proizvede bolje. ali, koja god od ove dve varijante da jeste, stanje u ekipi ne sme da bude ovakvo kakvo je sadane mogu da ocenim koji je naš krajnji domet u ovoj ligi (ajd da kažemo negde između 7-10 mesta), ali mislim da je prilično jasno da je viši od onoga što trenutno prikazujemo i od onoga što smo prikazivali prethodne dve godine
November 22, 2025Nov 22 40 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:baš bi voleo da sam bio muva u ostojinom ofisu kad su razgovarali danas, verujem da ostoja nema muda ni da mu pomene mogućnost otkazaPrije ce Zelimir dati Ostoji otkaz, nego obrnuto. 1% se Prislonica ne pita glede Zocovog ostajnja u klubu. Ostace koliko god zeli
November 22, 2025Nov 22 Author Pa sad bi i bilo glupo da ode Želimir, realno ako je bas tolilo puklo sve neka go down with this ship ove sezone pa cemo posle da vidimo sta cemoOh well
November 22, 2025Nov 22 26 minutes ago, Midžeta said:Pa sad bi i bilo glupo da ode Želimir, realno ako je bas tolilo puklo sve neka go down with this ship ove sezone pa cemo posle da vidimo sta cemoOh wellMa, te price sa odlaskom Zeljka Obradovica su komicne, on je tu da ostane i bice trener onoliko koliko dugo zeli da bude. Jedino gde moze da ode je da mu dopizdi da bude trener pa predje na mesto predsednika kluba a dovede nekog mladjeg trenera da vodi Partizan uceci od njega. Ako uopste bude zeleo da ostane u kosarci a ne znam sta bi drugo radio. Ovi budzeti oba kluba, ove licence, ove atmosfere u hali, sve je to krenulo njegovim dolaskom/vracanjem u srpsku kosarku. Da li je on najbolji trener za danasnje igrace i da li uopste moze da nadje 15 igraca koji ce slepo da mu veruju i da guraju u pravcu koji je on zamislio to je drugo pitanje ali to je opet pitanje na koje niko ne moze da pruzi bolji odgovor od njega samog.
November 22, 2025Nov 22 Mogao bi, za početak, otkaz da dobije Savić, kao opomena Željku. Jasno je sada da Zoki ne bira, ali je on zvanično potpisao ove kršine. A može i o odgovornosti španskog trenera za odbranu
November 22, 2025Nov 22 1 minute ago, Moća said:Zoki se pita za igrace koliko i mi na forumu.A ko se pita, prosvetli nas?