Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

40 minutes ago, April said:

Mogao bi, za početak, otkaz da dobije Savić, kao opomena Željku. Jasno je sada da Zoki ne bira, ali je on zvanično potpisao ove kršine.

A može i o odgovornosti španskog trenera za odbranu

meni se čini da to funkcioniše kao paket aranžman......svi došli, svi će i da odu. a benefit je što izgleda sami biraju kad će

mag Ostoja dobio krnja ovlašćenja, izbrisali mu iz sistematizacije da može da kadrira

a nisam baš siguran da su igrači kršine. više izgleda kao da rade u okruženju koje im ne prija i ne motiviše ih naročito. sasvim bih mogao da zamislim da u nekoj drugoj sredini pokažu više. kao npr. Majk koji u Bajernu igra odlično. isto bih mogao da zamislim i da sa nekim drugim stručnim štabom proigraju i ovde, ako se nađu na istim talasnim dužinama

zato rekoh ranije, mnogo je bitno da dođemo u situaciju da trener bude trener, ništa manje i ništa više. onda imaš instument kojim možeš da neku kriznu situaciju probaš da peglaš, preokreneš na bolje. pošto je jasno da ne možemo da menjamo ceo roster svake godine, a i da možemo to nije normalno i to skoro niko ne radi. ovako, imamo varijantu A i sve karte smo bacili na to. ako ona ne funkcioniše nema ni varijante B, ni C i dolazimo u situaciju da možemo da se vrtimo u lošoj beskonačnosti

• Replies 12.1k
  • Views 620k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

zeljko i savić nisu došli u istom paketu

verujem......kad je došo Savić, pre il posle?

lični utisak mi je kao da su svi tu 30 godina

Edited by Ted

pravi se mit, rekao bih, oko toga da je željkova pozicija u partizanu sad nešto never seen before

realno, dule vujošević je nakon par uvodnih stresnih sezona, uspostavio sličnu poziciju, gde je PSD verovatno u startu imao teorijski autoritet da ga otkaže ali saša nije oceubica a kasnije mislim da ni on, niti neko treći, nije mogao da kaže duletu hvala na svemu & vidimo se. pričam teorijski naravno.

7 hours ago, Ted said:

verujem......kad je došo Savić, pre il posle?

lični utisak mi je kao da su svi tu 30 godina

došao je godinu dana pre željka

Uzivajte dok traje, uskoro ćemo igrati derbije sa Spartakom i Crnokosom.

Pa to je pravo uživanje fantom

14 hours ago, Midžeta said:

Pa sad bi i bilo glupo da ode Želimir, realno ako je bas tolilo puklo sve neka go down with this ship ove sezone pa cemo posle da vidimo sta cemo

Oh well

Sad je meni jasno zašto mi stalno gubimo. Niti jednom za vreme meča nisi dala gif PAKAO.

hellfire.gif

5 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

došao je godinu dana pre željka

3 meseca ranije.

On 21. 11. 2025. at 23:50, kud u maglu Simoviću said:

nije, al kredit koji ima u klubu mu daje to pravo

a ni mi nismo klub od juče, trpeli smo duleta onoliko, ne vidim zašto ne bi i željka

Red bull se u F1 zahvalio Horneru, čoveku koji je osvojio i napravio sve što je ekipa napravila ikad - i evo ih, rade dalje, osvajaju trke a Hornera niko ne pominje.

Samo 1 paralela, da niko nije veći od kluba i da sve ima granicu, pogotovo u biznisu/sportu - vrediš koliko tvoji rezultati, kad toga nema rastanak je neizbežan.

On 22. 11. 2025. at 8:08, *edited by mod said:

Srećom sam bio dovoljno daleko da ne čujem mumlanje ali cenim da domet nije išao dalje od "Najskuplji a loše igrate"

Svakako od te strane krindž je najmanje zlo koje se može dobiti. Fener je naravno odmah uložio žalbu na šetalicu i verovatno nas čeka neka kazna i to ne zbog političko-istorijskog dela, već čisto jer smo okačili ogromnu zastavu gde jedan čovek očigledno kolje drugog.

Pri tom su to u klubu, koji jako brine o tome šta piše na transparentima veličine hamera i stalno šalje neke apele, pogledali i odobrili ...

Od kad se šetalica pojavila eno na IG nalogu KKP masa turskih naloga komentariše svaki post i kači mimove sa motivima osmanlija, sultana, i šta sve ne.

16 hours ago, Ted said:

ne mogu da ocenim koji je naš krajnji domet u ovoj ligi (ajd da kažemo negde između 7-10 mesta), ali mislim da je prilično jasno da je viši od onoga što trenutno prikazujemo i od onoga što smo prikazivali prethodne dve godine

Ovo je Rada SK komentarisala prošle godine u ovo vreme kad je rezultat bio u kanalu kao sad, u smislu da li klub ima ambiciju samo da učestvuje u EL i bude u sredini tabele ili misli i da se bori da pobeđuje, pa je Željko dobio nervni slom i odgovorio nešto tipa "pa naravno da bi da pobeđujemo, evo trudimo se maksimalno..."

Prošle sezone smo završili tačno gde je i trebalo.

Ove sezone se morao napraviti pomak, ili da budem optimističniji i kažem moraće.

Edited by Milošica

• Author

Gospoja koja cekira karte u areni je imala 1 jak insight da ja nisam Kums lolol