November 21, 2025Nov 21 12 minutes ago, stajebrebilo said:daj Radu i Rajka, neka izgori sveMa daj tu Koronu da prekine sezonu ili nešto slično.
November 21, 2025Nov 21 2 minutes ago, smooth.Op said:Kratkoročno bi to bio dobar potez, dugoročno po klub katastrofalan.Mislim svakako su 10% šanse da ćemo biti normalan klub na najvećoj evropskoj košarkaškoj sceni, ali bez Željka su 0.Ne bi bilo nikakve sustinske razlike da su umesto njega Andrea ili Sale.
November 21, 2025Nov 21 15 minutes ago, Midžeta said:Nemojte da se nerviratenema nervoze pošto realno nisam ništa ni očekivao. očekujem da dobijemo Asvel kući, sve ostalo mi je veliki znak pitanja. trenutno nismo favoriti protiv bilo koga, prednost domaćeg terena ne postoji.......imam utisak da je stanje u ekipi, blago rečeno, žalosno. i ako se nešto ne promeni radikalno, možemo lako da završimo kao 19. na krajumalo me žignulo u 3/4 kad smo se primakli, pomislio sam na trenutak da ćemo da uđemo u egal, ali vrlo brzo je bilo jasno da nećemo i da ne možemo Edited November 21, 2025Nov 21 by Ted
November 21, 2025Nov 21 "Ne znam ko ga je najavio, ali znam da sam jutros bio šokiran na treningu s timom kad mi je rečeno da neće igrati. Eto, toliko mogu da Vam kažem"Jel imaju neka deca treninge..jel treba neko da im dobacuje lopte, nosi vodu, trkne po sokice...jel moze to da radi ako ne moze da igra jebem li vam sto majki da vam jebem..i vama i milionima sa kojima se zajebavate
November 21, 2025Nov 21 kakav trinkijeri, kakvi bakrači, jedini koji može da nosi taj teret posle želimira je 秃al to tek kad želimir kaže da je kraj, ne rada&rajko, ne ostoja, ne isfrustrirani navijač već on ličnojbg tako nam je kako nam je
November 21, 2025Nov 21 56 minutes ago, Jimmy Kowalski said:Fali nam jedan poraz za 4-9 skor.Najvažnije je da Željko dobro postavi taktiku jer bi nam pobeda u Atini potpuno sjebala sezonu. Ako odemo na 4-9 onda se "pogledamo u oči" i pali se mašina
November 21, 2025Nov 21 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:kakav trinkijeri, kakvi bakrači, jedini koji može da nosi taj teret posle želimira je 秃al to tek kad želimir kaže da je kraj, ne rada&rajko, ne ostoja, ne isfrustrirani navijač već on ličnojbg tako nam je kako nam jepa nije ovo njegov privatni klub, neka osnoje Žoc KK i krene od beton lige da prti puttreba se zahvaliti na druženju i tražiti način da se spasi sezona, ako je moguće
November 21, 2025Nov 21 1 hour ago, Profesionalac said:Ovi ne znam da li su dali u Turskom prvenstvu nekome 100 poena, ali što ne bi namaPovuci reč!
November 21, 2025Nov 21 NOVA portalVIDEO Navijači Partizana postrojili košarkaše posle Fener...Navijači Partizana postrojili su igrače svoje ekipe posle poraza od Fenerbahčea u 12. kolu Evrolige (87:99).
November 21, 2025Nov 21 22 minutes ago, SNARC said:"Ne znam ko ga je najavio, ali znam da sam jutros bio šokiran na treningu s timom kad mi je rečeno da neće igrati. Eto, toliko mogu da Vam kažem"Jel imaju neka deca treninge..jel treba neko da im dobacuje lopte, nosi vodu, trkne po sokice...jel moze to da radi ako ne moze da igra jebem li vam sto majki da vam jebem..i vama i milionima sa kojima se zajebavateJoš sad kad ih sve pusti za reprezentacije. I Miltona ako je uspeo da sredi pasoš za neku Makedoniju, a Tajrik za Azerbejdžan.
November 21, 2025Nov 21 Treba i Željko da stane pred navijače posle utakmice, da se pogledaju u oči, kako on voli da kaže svima šta i kako misli, pe naka ga, eto prilike