November 21, 2025Nov 21 Slabo se piše o večerašnjoj utakmici.Prošle godine nam je Fener naleteo posle naša vezana dva poraza (Asvel kući i Efes na strani) i njihova dva vezana poraza od skoro 30 razlike (kući sa Monakom i gostovanje u Barsi).Imali smo utakmicu pod kontrolom od samog početka. Karlik je dirigovao, a Dvejn je bio u rerna modu i isporučio odlične brojke. Od igrača koji su tu, zapažene partije su odigrali Tajrik i Poku. Nilikina je porobio defanzivno, a Majk isporučio u napadu. Kod Fenera Gudura i Šanli bili odlični... Bonga se nije skidao...Večeras nam trebaju Dvejn, Tajrik i Poku na istom nivou. A valjda će isporučiti nešto Sterling, Šejk, Kalates i Bruno.Po onim statistikama što je az67 kačio, Fener ubedljivo najmanje dozvoljava ubačenih dvojki i trojki protivniks, dok ne briljiraju ofanzivno. Ali neko se sa krilne pozicije protiv nas mora raspucati. Tarik, Hol ili Bonzi... Možda čak i Meli iz pop-a. Druga smo ekipa na domaćem terenu, nadam se da će se sklopiti kockice da dobijemo ovo.
November 21, 2025Nov 21 Basketball SphereBo McCalebb: How can you not respect Zeljko Obradovic? My...Lester “Bo” McCalebb opened up about Partizan, Zeljko Obradovic, Dusko Vujosevic and the EuroLeague in an interview with Basketball Sphere…
November 21, 2025Nov 21 Ja zaista zelim da su oni stalno ovako vedri i manje se sekiraju od nas sa strane..
November 21, 2025Nov 21 Fenerbahce prekretnica sezone... ali me boli penis da igram.Kakav epski fail dovodjenje Dziberija, jos ako je zaista istina sta citam da je Tajrik uvredjen jer ima manju platu od Fernanda, mislim ja bih ovaj roster rasformirao vec sada, ne bih cekao naredno leto
November 21, 2025Nov 21 Author Idemou Obilic srpski sin zaklao Murata Ili ne idemo,.kako god, ali nemojte da se nervirate
November 21, 2025Nov 21 54 minutes ago, Filozof manijak said:Šta da ti kažem, na pravom si putu izlečenja...Jesam Qrac...najgore je sto sam to i na dete preneo..jebo me pas u dupe