November 21, 2025Nov 21 8 minutes ago, Midžeta said:Idemou Obilic srpski sin zaklao MurataIli ne idemo,.kako god, ali nemojte da se nervirateBonzi Kolson zna, Artura Žagars zna...
November 21, 2025Nov 21 Ja sam mislio da samo ovi naši nesrećnici nariču oko Obilića i Murata 😂 Al ovo je jedan ozbiljan čaršav
November 21, 2025Nov 21 Just now, MeanM@ said:Ja sam mislio da samo ovi naši nesrećnici nariču oko Obilića i Murata 😂 Al ovo je jedan ozbiljan čaršavNajsmesnije sto ljudi iza ne mogu da gledaju utakmicu. Mada, kako igramo i bolje..
November 21, 2025Nov 21 2 minutes ago, MeanM@ said:Ja sam mislio da samo ovi naši nesrećnici nariču oko Obilića i Murata 😂 Al ovo je jedan ozbiljan čaršavZato je Nikolo Meli ovako dekoncentrisan..zbog carsava..Masite jace jace, masite bolje..
November 21, 2025Nov 21 Raspuštena banda Željka ObradovićaEto SK ako čitate idealan naslov posle utakmice
November 21, 2025Nov 21 Kako samo maestralno razigrava protivnike na startu utakmice sa "udarnom" startnom petorkom.
November 21, 2025Nov 21 Just now, garmonbozia said:Raspuštena banda Željka ObradovićaEto SK ako čitate idealan naslov posle utakmiceRada SK - Zeljko, sta ste vi i igraci radili proteklih 7 dana?
November 21, 2025Nov 21 Igramo kao neki raspali Šarlot u letnjoj ligi - totalno nebitni igrači u svakom mogućem smislu, šutevi preko ruke iz dva glupa driblinga, van balansa što bi rekli moderni komentatori, ne igramo odbranu, skok nemamo... Ne možemo više ni časno da gubimo.