November 21, 2025Nov 21 10 minutes ago, stajebrebilo said:pa nije ovo njegov privatni klub, neka osnoje Žoc KK i krene od beton lige da prti puttreba se zahvaliti na druženju i tražiti način da se spasi sezona, ako je mogućenije, al kredit koji ima u klubu mu daje to pravoa ni mi nismo klub od juče, trpeli smo duleta onoliko, ne vidim zašto ne bi i željka
November 21, 2025Nov 21 Fun fact: 4 ista igrača su počeli petorku u Vilerbanu i večeras. Vašington, Sterling, Poku i Osetkovski. Jedino je zamenjen Milton Kalatesom... A prilično sam siguran da je bila još najmanje jedna utakmica koja je očajno otvorena, a počinjali su Osetkovski i Pokuševski.
November 21, 2025Nov 21 ja se samo nadam da ćemo, posle Željka, kada god to bilo, ući u fazu da budemo klub sa klasičnim trenerima, čiji status zavisi od rezultata i klub u kome uprava upravlja, a ne neko drugi, trener trenira itsl. uvek je sve lakše kada se stvari poslože logično, a postoji razlog zašto 99% klubova funkcioniše na taj način, a ne na neki drugilično mislim da smo izduvali, odnosno doveli do kraja priču sa Ostojom, preporodom i Željkom i da je vreme za sledeći korak, odnosno za neki novi projekat. za novu upravu, novi sportski sektor i novi pristup, ako želimo nešto više od ovoga sada. ako ne, onda ništa
November 21, 2025Nov 21 7 minutes ago, *edited by mod said:Sve je pod kontrolom.gleda tajrik unapred, posle atine imamo bajern, zvezdu i virtus kući, pa kaunas, pa makabi opet u areni i na 50% smosamo laganica
November 21, 2025Nov 21 Just now, kud u maglu Simoviću said:gleda tajrik unapred, posle atine imamo bajern, zvezdu i virtus kući, pa kaunas, pa makabi opet u areni i na 50% smosamo laganicaGleda unapred svakako. Sledeća je SC kod kuće.
November 21, 2025Nov 21 Govor tela većine igrača Partizana bio je jako loš (makar ovo što sam gledao). Jedino je Vašington izgledao kao da dobija platu.Šta se desilo sa Pokuom - momak je na početku jedini igrao nšto, lupio dve vrhunske rampe, zamenjen, bio besan tad i više nije ulazio u igru. Opet neko old school treniranje strogoće i veštačko dizanje omlohavelog penisa?Fener ima po imenima ima vrv najbolji roster u EL. Nisu oni za vadjenje.btw, koliko sam čuo Parker je imao stvarno ozbiljan privatni slučaj - na stranu da li je promašaj ili ne. Edited November 21, 2025Nov 21 by Ivo Petović
November 21, 2025Nov 21 Ne znam za Parkerov slučaj sem ovog što se već pisalo da mu je neko umro.Inače mi se učinilo da su Vašington i Tajrik imali žešću raspravu u prvom poluvremenu pa ih je Bonga mirio na sred terena.
November 21, 2025Nov 21 11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:gleda tajrik unapred, posle atine imamo bajern, zvezdu i virtus kući, pa kaunas, pa makabi opet u areni i na 50% smosamo laganicaImali smo i Asvel prošli meč
November 21, 2025Nov 21 9 minutes ago, ubibobi said:Imali smo i Asvel prošli mečPa i njega smo otvorili laganica..
November 21, 2025Nov 21 10 minutes ago, ubibobi said:Imali smo i Asvel prošli mečasvel, asvel, jebo asvel
November 21, 2025Nov 21 25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:gleda tajrik unapred, posle atine imamo bajern, zvezdu i virtus kući, pa kaunas, pa makabi opet u areni i na 50% smosamo laganicaNa 50% od 12