Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

10 minutes ago, stajebrebilo said:

pa nije ovo njegov privatni klub, neka osnoje Žoc KK i krene od beton lige da prti put

treba se zahvaliti na druženju i tražiti način da se spasi sezona, ako je moguće

nije, al kredit koji ima u klubu mu daje to pravo

a ni mi nismo klub od juče, trpeli smo duleta onoliko, ne vidim zašto ne bi i željka

• Replies 12.1k
  • Views 620.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Fun fact: 4 ista igrača su počeli petorku u Vilerbanu i večeras. Vašington, Sterling, Poku i Osetkovski. Jedino je zamenjen Milton Kalatesom...

A prilično sam siguran da je bila još najmanje jedna utakmica koja je očajno otvorena, a počinjali su Osetkovski i Pokuševski.

Dubai

ja se samo nadam da ćemo, posle Željka, kada god to bilo, ući u fazu da budemo klub sa klasičnim trenerima, čiji status zavisi od rezultata i klub u kome uprava upravlja, a ne neko drugi, trener trenira itsl. uvek je sve lakše kada se stvari poslože logično, a postoji razlog zašto 99% klubova funkcioniše na taj način, a ne na neki drugi

lično mislim da smo izduvali, odnosno doveli do kraja priču sa Ostojom, preporodom i Željkom i da je vreme za sledeći korak, odnosno za neki novi projekat. za novu upravu, novi sportski sektor i novi pristup, ako želimo nešto više od ovoga sada. ako ne, onda ništa

Beton liga i hard reset!

robija

Sve je pod kontrolom.

Screenshot_20251121-235837.png

slovna greška.....Bitter umesto Better )

7 minutes ago, *edited by mod said:

Sve je pod kontrolom.

Screenshot_20251121-235837.png

gleda tajrik unapred, posle atine imamo bajern, zvezdu i virtus kući, pa kaunas, pa makabi opet u areni i na 50% smo

samo laganica

Just now, kud u maglu Simoviću said:

gleda tajrik unapred, posle atine imamo bajern, zvezdu i virtus kući, pa kaunas, pa makabi opet u areni i na 50% smo

samo laganica

Gleda unapred svakako. Sledeća je SC kod kuće.

Govor tela većine igrača Partizana bio je jako loš (makar ovo što sam gledao). Jedino je Vašington izgledao kao da dobija platu.

Šta se desilo sa Pokuom - momak je na početku jedini igrao nšto, lupio dve vrhunske rampe, zamenjen, bio besan tad i više nije ulazio u igru. Opet neko old school treniranje strogoće i veštačko dizanje omlohavelog penisa?

Fener ima po imenima ima vrv najbolji roster u EL. Nisu oni za vadjenje.

btw, koliko sam čuo Parker je imao stvarno ozbiljan privatni slučaj - na stranu da li je promašaj ili ne.

Edited by Ivo Petović

Ne znam za Parkerov slučaj sem ovog što se već pisalo da mu je neko umro.

Inače mi se učinilo da su Vašington i Tajrik imali žešću raspravu u prvom poluvremenu pa ih je Bonga mirio na sred terena.

11 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

samo laganica

Imali smo i Asvel prošli meč

9 minutes ago, ubibobi said:

Pa i njega smo otvorili laganica..

10 minutes ago, ubibobi said:

covid19

asvel, asvel, jebo asvel

25 minutes ago, kud u maglu Simoviću said:

samo laganica

Na 50% od 12