Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KKPFC 25/26 - We thought of the children, we still do, but now we aim higher !!!!!!

Featured Replies

Odgovornost pa još moralna ne postoji u ćaci Srbiji, što bi postojala u ćaci Partizanu?

Uzroci raspada ekipe su mnogobrojni ali se zna ko je najodgovorniji. Ne zna se dal je veća bruka ovo što mi igramo ili ono što on priča na konferencijama. Bukvalno da pokušava čovek da unizi sebe maksimalno ne bi uspeo ovoliko koliko uspeva.

Edited by theanswer

• Replies 12.1k
  • Views 620.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• vracharac
    vracharac

https://nova.rs/sport/kosarka/preminuo-dusko-vujosevic/ Nazalost

• Mindaugas Žukauskas
    Mindaugas Žukauskas

Zamislite Tomaševića u roze trikou, dok mu saigrač stavlja penis u usta. Ja mogu

• Hriste boze raspeti i sveti Svaki grobar na aerodrom leti Svako leti tamo kod Surcina Da doceka najveceg Turcina Leti stuke, letu avioni Bicemo mi opet sampioni Vodio je Beneton Trevizo Jao sto bih ne

Posted Images

Kakav krinđ je ovo dranje u megafon 11orici Amerikanaca koji ne razumeju ni reč. Pritom, onaj koji je najodgovorniji i koji bi razumeo, klisnuo niz tunel.

31 minutes ago, Mindaugas Žukauskas said:

Kakav krinđ je ovo dranje u megafon 11orici Amerikanaca koji ne razumeju ni reč. Pritom, onaj koji je najodgovorniji i koji bi razumeo, klisnuo niz tunel.

Srećom sam bio dovoljno daleko da ne čujem mumlanje ali cenim da domet nije išao dalje od "Najskuplji a loše igrate"

Svakako od te strane krindž je najmanje zlo koje se može dobiti. Fener je naravno odmah uložio žalbu na šetalicu i verovatno nas čeka neka kazna i to ne zbog političko-istorijskog dela, već čisto jer smo okačili ogromnu zastavu gde jedan čovek očigledno kolje drugog.

Pri tom su to u klubu, koji jako brine o tome šta piše na transparentima veličine hamera i stalno šalje neke apele, pogledali i odobrili ...

12 hours ago, ZokiAsov said:

Tako je rokaj bre murata, gde su najtanji

Murat je fan Burse, kućni prijatelj sa Aleem Pijem.

1 hour ago, *edited by mod said:

Srećom sam bio dovoljno daleko da ne čujem mumlanje ali cenim da domet nije išao dalje od "Najskuplji a loše igrate"

Svakako od te strane krindž je najmanje zlo koje se može dobiti. Fener je naravno odmah uložio žalbu na šetalicu i verovatno nas čeka neka kazna i to ne zbog političko-istorijskog dela, već čisto jer smo okačili ogromnu zastavu gde jedan čovek očigledno kolje drugog.

Pri tom su to u klubu, koji jako brine o tome šta piše na transparentima veličine hamera i stalno šalje neke apele, pogledali i odobrili ...

Nek potvrde da je to bio Murat a ne neki SiptarUjkaBalija..ako mogu.

34 minutes ago, SNARC said:

Nek potvrde da je to bio Murat a ne neki SiptarUjkaBalija..ako mogu.

Svejedno je ko je, vidi se eksplicitno nasilje.

A kad smo već na toj temi top najglupljih i najbesmislenijih pesama koje se vrte su

1. B92 i Brankica

2. Svaka bula zna

3. Svaka pesma na grčkom i u vezi grčkih klubova

4. 9000m

1 hour ago, *edited by mod said:

Svejedno je ko je, vidi se eksplicitno nasilje.

A kad smo već na toj temi top najglupljih i najbesmislenijih pesama koje se vrte su

1. B92 i Brankica

2. Svaka bula zna

3. Svaka pesma na grčkom i u vezi grčkih klubova

4. 9000m

Dobronameran covek moze da ugleda vidara koji stavlja toplomer putujucem trgovcu iz Azije

basketballsphere.com
No image preview

Problematika prve petorke Partizana: Zašto najbolji ne po...

Novi poraz Partizana desio se u 12. kolu Evrolige, kada je Fenerbahce slavio sa rutinskih 99:87, u duelu u kojem su se pojavile neke stvari.

Dobar tekst.

Dve vesti i jedan mini intervju :

1. “Ne znam ko je najavio Parkera, ali znam da sam bio šokiran time kada mi je bilo rečeno da neće igrati. Takođe za kapitena Marinkovića. Odradili su juče normalan trening, a ja sam se spremao za njih dvojicu, kao da ih računam, da bih saznao da neće biti u timu.” – rekao je trener Partizana nakon utakmice.

Sada je poznat razlog zbog kojeg nije bio u stanju da nastupi protiv evropskog šampiona, a radi se o problemima sa tzv povredom Dejana Savićevića, odnosno primicačem. 

Kako dalje navode, Jabari Parker je trenirao dan posle utakmice i biće u sastavu za sutrašnji duel sa Studentskim centrom.

Partizan i Studentski centar se sastaju u osmom kolu A grupe ABA lige, koji je na programu u nedelju od 20 časova.

2. Željko Obradović na sastanku, pa treningu: Neće biti lako

“Danas smo odradili trening koji je bio usmeren na prolazak kroz ključne stvari za igru protiv Studentskog centra. U ovom ritmu utakmica, neće biti lako, ali ćemo pokušati da odigramo što jače i što ozbiljnije možemo, bez obzira na to što nas odmah posle toga čeka duel protiv još jedne fantastične ekipe Panathinaikosa”, poručio je Željko Obradović za sajt kluba.

Pre treninga je uprava Partizana održala sastanak sa stručnim štabom i na njemu su prisustvovali Ostoja Mijailović, Željko Obradović, Zoran Savić uz sve direktore i trenere kluba. Crno-beli su u ABA ligi trenutno na učinku 4-1.

3. “Željko Obradović bi pre 15 godina udario nekog tablom u glavu, sada je mirniji”

Željko Obradović, trener Partizana, poznat je kao jedan od stručnjaka koji ne prezaju od toga da pokažu reakciju – bilo da ekipa igra dobro ili loše.

Najtrofejnijem evropskom stručnjaku u istoriji to je donelo mnogo uspeha, ali se Željko Obradović, ako je verovati Nicku Calathesu, promenio u poslednjim godinama. Grčki plejmejker je nedavno pojačao Partizan i dobio priliku da ponovo sarađuje sa srpskim stručnjakom, koji ga je vodio i u Panathinaikosu.

“Mnogo se promenio. Mnogo je mirniji. Vidim stvari tokom utakmice i treninga i mislim se, pre 15 godina, verovatno bi uzeo nekog uhvatio oga za uvo, ili ga udario tablom po glavi. Sada je mirniji, ali jednako – ili čak više – zahtevan”  – ispričao je Calathes za “Eurohoops“.

Edited by Kreator

Ovo sto kaze Nick, pricao je i Nunnally kada je poredio Zeljka iz vremena Fenera i sada u Partizanu. Kako je omeksao, postao mnogo opusteniji i manje rigidan. A onda ljudi komentarisu kako je Zeljkov problem sto se ne menja, sto se non stop dere i izdrkava na igracima, kako ne shvata da ne moze vise starim metodama da drzi disciplinu. A u stvari suprotno, kako je popustio, tako je i disciplina otisla u kurac.

Sto bi reko Kevin Spacey u Se7enu: "Wanting people to listen, you can't just tap them on the shoulder. You have to hit them with a sledgehammer, and then you'll notice you've got their strict attention". Prema tome, Zeljko treba da se vrati oprobanim principima, tabla u glavu..

Edited by Jimmy Kowalski

• Popular Post

G6XtAAuXwAAY_QK?format=jpg&name=small

43 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Ovo sto kaze Nick, pricao je i Nunnally kada je poredio Zeljka iz vremena Fenera i sada u Partizanu. Kako je omeksao, postao mnogo opusteniji i manje rigidan. A onda ljudi komentarisu kako je Zeljkov problem sto se ne menja, sto se non stop dere i izdrkava na igracima, kako ne shvata da ne moze vise starim metodama da drzi disciplinu. A u stvari suprotno, kako je popustio, tako je i disciplina otisla u kurac.

Problem je izgleda što je tu promenu sproveo isključivo na treningu i na pripremama, dok kada jurne adrenalin tokom utakmice on je onaj stari. To dodatno pogubi igrače, kad se Mr.Nice Guy pretvori u Mr.Hyde-a kad im je i prirodno sužen prostor za prijem kritika.. Pondiraj to sa generacijskim jazom između igrača tipa Bodiroge i Dijamantidisa, i ovih današnjih, njihovih personalitija i IQ-a, i dobijaš jasno definisan prostor u kome se on ne menja. Niti može da se promeni, pisao sam i o tome.. Prosto, čovek njegove karijere, generacije, bekraunda i profila ne može tu da napravi bilo kakvu značajniju promenu u pristupu.

Žalosno ali istinito. Samo je pitanje kada će on to sebi da prizna..

38 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Željkov problem je što mu tim već godinama izgleda kao nenavođeni projektil, koji obično napravi putanju, vrati se nazad i uništi onog koji ga je lansirao. samo ponekad pogodi cilj, ali kalibracija je takva da je uglavnom najveća opasnost za onoga ko lansira, a ne za metu

sve to nema veze sa udaranjem igrača tablom u glavu. dosta trenera drži rostere u kakvom takvom redu i disciplini bez činodejstvovanja tablom po tintari

tako da, to nam je što nam je.......dok ne dođe do samospoznaje ili spoznaje (kod navijača) piši propalo. vrtimo se u začaranom krugu. šteta je samo što je sve to bez potrebe i realno gubimo vreme i novac

verovatno bi Željkov odlazak sada napavio još grđi problem jer bi samo proširio i produbio teoriju zavere koju baštini dobar deo navijača o tome da je klub u nekakvoj grdnoj opasnosti, koja realno ne postoji, i da bi se ta, realno nepostojeća opasnost, realizovala Željkovim odlaskom. tako da je svakako bolje da to bude ne kraju neke sezone, nego ovako. kad nema utakmice više meseci i kad nema faktičke mogućnosti da navijači izlivaju svoje psihoze i neuroze sa tribina

Edited by Ted

• Popular Post

Nije mi jasno samo sto se zelimir blamira sa izjavama tipa: pitajte tajrika sto nije igrao, sokiran sam sto dzabari nije bio u timu...jadno bas to deluje