Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Just now, Valk said:

Pazi, ima po šest verzija tabela i odnosa snaga pa smo po nekoj mi 6 po nekoj 9-10.

Ne mogu više da pohvatam šta se gleda prvo, međusobni duel? Koš-razlika u odnosu na ekipe sa kojima se ima isti broj bodova?

Tabela se formira po kos razlici do poslednjeg kola jer niko unapred ne zna ko ce zavrsiti sa koliko pobeda. Kad se sve odigra gore idu oni koji imaju bolji medjusobni odnos.

• Replies 18.4k
  • Views 823.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Naš najveći problem je trener i to se sve više vidi kako se približavamo završnici takmičenja.

Ono što smo mi igrali u prvom poluvremenu ne bi pojeo pas s maslom, onako se igra u papučama iza zgrade.

Sine, ako ne možeš da hendluješ i tim ili ako te ne jebu dva posto, odstrani one koji ne žele da te slušaju ili odjebit ti sam.

10 minutes ago, kurjak said:

Baskonija se raspada od kupa, ovo im je ubedljivo najbolja utakmica.

Obično vraćamo u život te posrnule ekipe, ovaj put smo srećom omanuli.

Raspada se jer ih boli kurac da igraju, zato i jeste pitanje zasto su kidali veceras kao da im zivot zavisi od ove utakmice. Efes koji je u slicnoj poziciji se bori koliko moze na svakoj utakmici, isto vazi i za Asvel, o Partizanu da ne govorim. Njih u Evroligi u zivot ne moze da vrati ni Dejvid Koperfild.

Čima je zlato ove ekipe. Energetski, motivaciono, a i odličan je igrač naravno. Mnogo je zajebano kad igra protiv tebe... On nan je dobio produžetak. Kad se zapali može mnogo. Po svaku cenu ga zadržati...

anle3b.gif

5 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Naš najveći problem je trener i to se sve više vidi kako se približavamo završnici takmičenja.

Ono što smo mi igrali u prvom poluvremenu ne bi pojeo pas s maslom, onako se igra u papučama iza zgrade.

Sine, ako ne možeš da hendluješ i tim ili ako te ne jebu dva posto, odstrani one koji ne žele da te slušaju ili odjebit ti sam.

Kojeg tacno od igraca mislis da treba da odstrani? Batler i Nwora su tu najproblematicniji ali to su dva igraca koji ceo zivot igraju drugacije i ne mogu tek tako da se presaltaju. Nwora je danas odrao dupe u odbrani ali mu se opet desilo da mu igrac utrci iza ledja i polozi, nije to do toga sto on nece vec do nekih navika koje nema i tek sada pocinje da stice. S druge strane, Batler jednostavno ne ceni loptu dovoljno jer ima ogromno poverenje u svoj dribling u guzvi ali tim istim driblingom nam je pobedio nekoliko utakmica. Sto se drugih igraca tice, ja stvarno ne vidim nikog da se steka ili da nece da zapne.

Problem je sto je ova ekipa, bar neki od igraca, izgleda svesna imena protivnika, drugacije skoro da nije moguce objasniti kako je moguce da mi tokom cele sezone neuporedivo bolje igramo protiv najjacih timova. Kao da nemaju dovoljno motiva da igraju protiv timova sa dna tabele.

4 minutes ago, Michael Krueger said:

Čima je zlato ove ekipe. Energetski, motivaciono, a i odličan je igrač naravno. Mnogo je zajebano kad igra protiv tebe... On nan je dobio produžetak. Kad se zapali može mnogo. Po svaku cenu ga zadržati...

Ima ugovor i za sledecu sezonu.

7 minutes ago, harper lee said:

pitanje zasto su kidali veceras kao da im zivot zavisi od ove utakmice.

Nekoliko ima opcija. Malo se zezam da je zbog našeg stava prema Kosovu koji se reflektuje i na njihovu situaciju, ali pre da je zbog naše poslednje pobede u Buesi kad ih je Kenan onako prejebao. Mislim da Moneke i Kodi nisu prvi igrači koji su otišli iz Baskonije u druge klubove, ne bi trebalo da su toliki narkomani da im bude motiv gaženje njih dvojice (doduše lepo su naljutili vazda žovijalnog Čimu tako da fala im).

Ili je mozda vreme za nove ugovore, ovde ili drugde fantom

Nisam gledo, al' svaka cast, jako bitna pobeda. Ako se tuce i Barsa mi idemo dalje

Ostalo je pet kola do kraja i svi su na punom gasu, jedni se bore za plasman, drugi da ostave makar dobar utisak.

Umor ne postoji, nema izgovora.

3 minutes ago, kurjak said:

Ostalo je pet kola do kraja i svi su na punom gasu, jedni se bore za plasman, drugi da ostave makar dobar utisak.

Umor ne postoji, nema izgovora.

Da, Baskonija se pre mesec dana tako borila za utisak protiv Valensije da su izgubili utakmicu posle prve cetvrtine.

17 minutes ago, harper lee said:

Da, Baskonija se pre mesec dana tako borila za utisak protiv Valensije da su izgubili utakmicu posle prve cetvrtine.

Sve stoji, protiv Olimpijakosa su izgledali dosta bolje, a večeras su imali neki dodatni motiv ... šta znam.

Imaju i dosta povređenih igrača, al njihov problem, više nam nisu bitni.

Borba je sad i za ugovore, zato im je taj utisak bitan.

34 minutes ago, harper lee said:

To je bila prva posle osvojenog kupa. Sa proslave su dosli da igraju... fantom

a.png

3 hours ago, kurjak said:

svi su na punom gasu

Screenshot_20260326-041550.png

Hejterz gona hejt