March 25Mar 25 Just now, Valk said:Pazi, ima po šest verzija tabela i odnosa snaga pa smo po nekoj mi 6 po nekoj 9-10.Ne mogu više da pohvatam šta se gleda prvo, međusobni duel? Koš-razlika u odnosu na ekipe sa kojima se ima isti broj bodova?Tabela se formira po kos razlici do poslednjeg kola jer niko unapred ne zna ko ce zavrsiti sa koliko pobeda. Kad se sve odigra gore idu oni koji imaju bolji medjusobni odnos.
March 25Mar 25 Naš najveći problem je trener i to se sve više vidi kako se približavamo završnici takmičenja.Ono što smo mi igrali u prvom poluvremenu ne bi pojeo pas s maslom, onako se igra u papučama iza zgrade.Sine, ako ne možeš da hendluješ i tim ili ako te ne jebu dva posto, odstrani one koji ne žele da te slušaju ili odjebit ti sam.
March 25Mar 25 10 minutes ago, kurjak said:Baskonija se raspada od kupa, ovo im je ubedljivo najbolja utakmica.Obično vraćamo u život te posrnule ekipe, ovaj put smo srećom omanuli.Raspada se jer ih boli kurac da igraju, zato i jeste pitanje zasto su kidali veceras kao da im zivot zavisi od ove utakmice. Efes koji je u slicnoj poziciji se bori koliko moze na svakoj utakmici, isto vazi i za Asvel, o Partizanu da ne govorim. Njih u Evroligi u zivot ne moze da vrati ni Dejvid Koperfild.
March 25Mar 25 Čima je zlato ove ekipe. Energetski, motivaciono, a i odličan je igrač naravno. Mnogo je zajebano kad igra protiv tebe... On nan je dobio produžetak. Kad se zapali može mnogo. Po svaku cenu ga zadržati...
March 25Mar 25 5 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Naš najveći problem je trener i to se sve više vidi kako se približavamo završnici takmičenja.Ono što smo mi igrali u prvom poluvremenu ne bi pojeo pas s maslom, onako se igra u papučama iza zgrade.Sine, ako ne možeš da hendluješ i tim ili ako te ne jebu dva posto, odstrani one koji ne žele da te slušaju ili odjebit ti sam.Kojeg tacno od igraca mislis da treba da odstrani? Batler i Nwora su tu najproblematicniji ali to su dva igraca koji ceo zivot igraju drugacije i ne mogu tek tako da se presaltaju. Nwora je danas odrao dupe u odbrani ali mu se opet desilo da mu igrac utrci iza ledja i polozi, nije to do toga sto on nece vec do nekih navika koje nema i tek sada pocinje da stice. S druge strane, Batler jednostavno ne ceni loptu dovoljno jer ima ogromno poverenje u svoj dribling u guzvi ali tim istim driblingom nam je pobedio nekoliko utakmica. Sto se drugih igraca tice, ja stvarno ne vidim nikog da se steka ili da nece da zapne.Problem je sto je ova ekipa, bar neki od igraca, izgleda svesna imena protivnika, drugacije skoro da nije moguce objasniti kako je moguce da mi tokom cele sezone neuporedivo bolje igramo protiv najjacih timova. Kao da nemaju dovoljno motiva da igraju protiv timova sa dna tabele.
March 25Mar 25 4 minutes ago, Michael Krueger said:Čima je zlato ove ekipe. Energetski, motivaciono, a i odličan je igrač naravno. Mnogo je zajebano kad igra protiv tebe... On nan je dobio produžetak. Kad se zapali može mnogo. Po svaku cenu ga zadržati...Ima ugovor i za sledecu sezonu.
March 25Mar 25 7 minutes ago, harper lee said:pitanje zasto su kidali veceras kao da im zivot zavisi od ove utakmice.Nekoliko ima opcija. Malo se zezam da je zbog našeg stava prema Kosovu koji se reflektuje i na njihovu situaciju, ali pre da je zbog naše poslednje pobede u Buesi kad ih je Kenan onako prejebao. Mislim da Moneke i Kodi nisu prvi igrači koji su otišli iz Baskonije u druge klubove, ne bi trebalo da su toliki narkomani da im bude motiv gaženje njih dvojice (doduše lepo su naljutili vazda žovijalnog Čimu tako da fala im).
March 25Mar 25 Ili je mozda vreme za nove ugovore, ovde ili drugde Nisam gledo, al' svaka cast, jako bitna pobeda. Ako se tuce i Barsa mi idemo dalje
March 25Mar 25 Ostalo je pet kola do kraja i svi su na punom gasu, jedni se bore za plasman, drugi da ostave makar dobar utisak.Umor ne postoji, nema izgovora.
March 25Mar 25 3 minutes ago, kurjak said:Ostalo je pet kola do kraja i svi su na punom gasu, jedni se bore za plasman, drugi da ostave makar dobar utisak.Umor ne postoji, nema izgovora.Da, Baskonija se pre mesec dana tako borila za utisak protiv Valensije da su izgubili utakmicu posle prve cetvrtine.
March 26Mar 26 17 minutes ago, harper lee said:Da, Baskonija se pre mesec dana tako borila za utisak protiv Valensije da su izgubili utakmicu posle prve cetvrtine.Sve stoji, protiv Olimpijakosa su izgledali dosta bolje, a večeras su imali neki dodatni motiv ... šta znam. Imaju i dosta povređenih igrača, al njihov problem, više nam nisu bitni.Borba je sad i za ugovore, zato im je taj utisak bitan.
March 26Mar 26 34 minutes ago, harper lee said:Da, Baskonija se pre mesec dana tako borila za utisak protiv Valensije da su izgubili utakmicu posle prve cetvrtine.To je bila prva posle osvojenog kupa. Sa proslave su dosli da igraju...