Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Menadžeri rade punom parom, pumpaju se cene ...

• Replies 18.4k
  • Views 823.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

48 minutes ago, Valk said:

To se zove bošča.

Realno, o čemu pričamo? Boki je izašao krvav sa parketa. Ubili su boga u njemu, to smo pričali i tokom meča. Kad smo malo odgovorili na šibanje, tj kad su sudije pustile i nas da bijemo - odmah smo imali EXPO sudije. Haha, da, Zvezda poznata da je štite sudije u Iberiji.

Pajola Mišin pulen, Harper ga hejtuje, what could go wrong.

To ti samo govori koliki uticaj na javnost zaista imaju spodobe poput Pantica i Andjusa. Svi im se nesto kao smeju a svi recikliraju njihove "stavove" potajno ali vestije i opreznije. Pogotovo su grobari u vecini (govorim o ovima koji su dovoljno angazovani da se pojavljuju po drustvenim mrezama) nepodnosljivi otkako su poceli da glume zrtve svetske politicke zavere, jos malo pa ce poceti da nam postavljaju eksplozive ispod kola i jure nas po gradu s macetama. Sudeci po plakanju i proklinjanju u komentarima na ove razne podkaste koji su pratili utakmicu sinoc je hitna pomoc imala duplu smenu.

1 hour ago, harper lee said:

To ti samo govori koliki uticaj na javnost zaista imaju spodobe poput Pantica i Andjusa. Svi im se nesto kao smeju a svi recikliraju njihove "stavove" potajno ali vestije i opreznije. Pogotovo su grobari u vecini (govorim o ovima koji su dovoljno angazovani da se pojavljuju po drustvenim mrezama) nepodnosljivi otkako su poceli da glume zrtve svetske politicke zavere, jos malo pa ce poceti da nam postavljaju eksplozive ispod kola i jure nas po gradu s macetama. Sudeci po plakanju i proklinjanju u komentarima na ove razne podkaste koji su pratili utakmicu sinoc je hitna pomoc imala duplu smenu.

I Renato Grbić je bio u pripravnosti.

Da se ja pitam, doveli bismo nekog trpača kao bekap pleja, ali deluje da Saša svakog ko je u stanju da spakuje više od 13 vidi kao dvojku i tačka.

2 hours ago, Valk said:

To se zove bošča.

Realno, o čemu pričamo? Boki je izašao krvav sa parketa. Ubili su boga u njemu, to smo pričali i tokom meča. Kad smo malo odgovorili na šibanje, tj kad su sudije pustile i nas da bijemo - odmah smo imali EXPO sudije. Haha, da, Zvezda poznata da je štite sudije u Iberiji.

Pajola Mišin pulen, Harper ga hejtuje, what could go wrong.

Nemoj pliz pominjati ove bljuvotine TIJM-a i gurua mu Pantica bar ovde. Neka se orgija na Pomozi bratu grobaru gde ovaj proliv i pripada, a ne na ovom predivnom i kulturnom topiku

Edited by pantelia

27 minutes ago, kralj said:

Da se ja pitam, doveli bismo nekog trpača kao bekap pleja, ali deluje da Saša svakog ko je u stanju da spakuje više od 13 vidi kao dvojku i tačka.

Uvaljsa Jaga i Davidovca i to ti je vec 1.5 milion. Motijeunas je ionako na kraju, Plavsicu nadjes klub, vec si dobacio do preko 2 miliona. Taman za ovog Foresta da se menja sa Kodijem na prvom pleju. Nista drugo ja tu ne bih dirao.

Kodi, Forest, Miljenovic

Batler, Karter, Dobric

Nwora, Kalinic, Djurisic

Moneke, Odzelej

Bolomboj, Izundu, Rivero

Ostatak tima ova tri-cetiri juniora koje bih maksimalno gurao u ABA ligi.

3 minutes ago, harper lee said:

Kodi, Forest, Miljenovic

Batler, Karter, Dobric

Nwora, Kalinic, Djurisic

Moneke, Odzelej

Bolomboj, Izundu, Rivero

Super je ovo, samo sto ce tesko ostati bas svi, i u svakom redu imas jedan znak pitanja.

Kodi, Batler, Nwora, Izundu su tu verovatno najveci upitnici...

Da, ako svi ostanu, to ušparano od Jage i Dede će otići kao rukom odnešeno.

Rešavamo se i Kenana sa druge strane jednačine.

1 minute ago, assignment said:

Super je ovo, samo sto ce tesko ostati bas svi, i u svakom redu imas jedan znak pitanja.

Kodi, Batler, Nwora, Izundu su tu verovatno najveci upitnici...

Batler ima ugovor i za sledecu godinu, ako ne ode u NBA mi se pitamo a otici ce u NBA samo ako je lud. Izundu takodje ima plus jedan opciju. Nisam siguran da ce on dobiti neku veliku ponudu a i ako dobije takvih igraca ima mnogo na trzistu i njegov potencijalni odlazak moze da se nadoknadi. Nwora vec ima ponudu duplo vecu od one za koliko je igrao, za njega takodje sumnjam da ce dobiti vise od 2 miliona po sezoni koliko mu mi nudimo. Kodi i Bolomboj su nam glavne mete za produzenje.

@kralj me podsetio da izlazimo i iz ugovora sa Kenanom koji je pozamasan, tu isto imamo 1.3 miliona u steku.

Ima li ovdje možda neka dobra duša sa sezonskom da mi u ponedjeljak uzme 1 kartu za derbi na ticketplayu? Opet su ograničili prodaju samo na vlasnike sezonskih karata.

24 minutes ago, harper lee said:

Batler ima ugovor i za sledecu godinu, ako ne ode u NBA mi se pitamo a otici ce u NBA samo ako je lud. Izundu takodje ima plus jedan opciju. Nisam siguran da ce on dobiti neku veliku ponudu a i ako dobije takvih igraca ima mnogo na trzistu i njegov potencijalni odlazak moze da se nadoknadi. Nwora vec ima ponudu duplo vecu od one za koliko je igrao, za njega takodje sumnjam da ce dobiti vise od 2 miliona po sezoni koliko mu mi nudimo. Kodi i Bolomboj su nam glavne mete za produzenje.

@kralj me podsetio da izlazimo i iz ugovora sa Kenanom koji je pozamasan, tu isto imamo 1.3 miliona u steku.

Mislim da nam ističe i obaveza prema Rokasu koji je pozajmljen i dobar deo plate prihoduje iz Zvezdinog budžeta.

Izundu očigledno ima izlaz, koliko sam uspeo da ispratim Ulanovas koji je preneo za Efes nije clickbait novinar, a Batler zavisi isključivo od uloge koju mu eventualno ponudi neki NBA klub. Ne bih ni to otpisao, on je ove godine bez ugovora ostao spletom okolnosti, cutovan je u najnezgodnijem trenutku, a bila je odluka između njega i igrača koji igra 30 minuta po utakmici u plejof timu. Ukoliko mu se obeća 20ak minuta po meču, mislim da je ćao.

1 hour ago, kralj said:

Neće trpač da pristane da igra 5-8 min u EL i 15-20 u ABA. Talijan hoće.

Ma kojih 5-8 minuta, prethodni trener je gradio koncept na CMM-Grejem kombu, niko tu ne bi igrao u proseku ispod 20.

Ako ide Nvora ja bih Luvavua.

3 minutes ago, kralj said:

Ma kojih 5-8 minuta, prethodni trener je gradio koncept na CMM-Grejem kombu, niko tu ne bi igrao u proseku ispod 20.

Kodi kod Saše neće igrati u EL manje od pola sata, bez obzira ko je drugi plej.

Edited by Dankan Ajdaho