Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Brat Diakite ima NBA prsten osvojen, pa ko je tu lud lolol

• Replies 18.4k
  • Views 823.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Jel smo ovo opet pobedom pali na 9. mesto? isuse

10 minutes ago, kralj said:

Jel smo ovo opet pobedom pali na 9. mesto? isuse

Zato što se do kraja gleda koš razlika. Tek onda gledaju pri istim brojem bodova prvo međusobni rezultati.

U međusobnim duelima smo bolji od PAO, Monaka i Hapoela ... lošiji od Žalgirisa, ostaje Barsa koja nas je dobila u BG 10 razlike.

image.png

A s kim igra zaostalu Radnički Tel Aviv?

Sutrašnja pobeda bi nam dala 5. mesto na poslužavniku. Mada nama snaga protivnika ne igra nikakvu ulogu, tako da je raspored briga na koju se ne obaziremo.

Prvu od Barse smo tupavo izgubili, ništa nismo ubacili spolja.

19 hours ago, Michael Krueger said:

Svakako je trener najveća rupa ovog tima. Vrlo skromnih napadačkih setova, sve se svodi na ISO košarku i tranziciju. Ova ekipa bi sa krštenim trenerom žarila i palila. Ovako će biti 11. I još jedna sezona koju su pojeli skakavci...

50 primljenih poena po poluvremenu se uopšte ne dovodi u pitanje...

tacno tako, samo iso i sve se svodi na individualni kvalitet.

tako svako moze da vodi ekipu, moze i ljubica.

pa i ovo smo dobili na cistu iso kosarku batlera i cime. u produzetku cima uzeo loptu i 5 napada za redom pa sta bude. ja se ne secam jednog pika sa recimo bokijem ili bilo kojim centrom uopste. nemamo lakih poena centara, uopste ogromna vecina napada se svodi samo na iso. uzmu loptu batler ili nvora i udri. da nema kodija koji gleda da nesto iskreira i saradnje sa cimom jer se vec znaju iz baskonije sve bi bio iso.

takodje dobro izgledamo uglavnom kad je otvoren teren i kad je malo divlja kosarka, pa guraj tranziciju. u pozicionim napadima to je iso i iso, step bek trojke, uzme loptu nvora/batler/kodi/ pa ako udje udje. kad udje jago to postaje jos gore, da me pricamo o odbrani. i jago je ocigledno savetovan da jurca kad god moze i tad postajemo totalno divlja ekipa.

imamo najskuplji i najjaci tim ikad, neulazak u bar 10 bi bio epski blam, a bili smo juce vrlo blizu da do toga dodje.

retro koja ekipa u el igra losiju odbranu od nas, mozda ovi na dnu tabele. i statisticki smo medju najgorim a tek kad se gleda to deluje vrlo lose. 50 nam daje svaka druga ekipa, pa i stotke postaju sve cesce. dubai nam uvali 60! ej 60 poena, ali zalaganje nije bilo na nivou i nije nam bitna aba i blablatruc. cuvali smo se za baskoniju, kad gle cuda 50 na poluvremenu i 90 na kraju uz osecaj da nista ne mozemo da odbranimo.

po meni osnovni problem, ocajnu odbranu igramo. a tekma protiv dubaija me podsetila na onu u litvaniji kad smo isto bili rastureni i pocisceni sa terena. i tu smo verovatno primili 50 za poluvreme.

17 hours ago, JPM said:

To je bio čist faul, na usporenom se video kontakt.

faul kao kuca, na 100-104.

uopste sudjenje da smo mi imali ovakvo kao oni i to kuci pala bi prazna arena koje kolo i nazvali bi to oruzanom pljackom sto i jeste bila. ovog dijakitea su urnisali, izmislili mu 3 prekrsaja za kontakte dresom gde lik izbegava kontakt. kodi prolazi pored njega faul, batler se ocese 2+1, bukvalno bez kontakta. u 3. cetvrtini su ih urnisali i vratili nas u mec, jedno 5 min svaki nas napad su nam davali bacanja za kontkt dresom, oni su u bonusu bili posle par min. ali nista sto vec 100 puta nismo videli u ovoj ligi gde sudije igraju ogromu ulogu.

el je liga gde za svaku drugu tekmu prvi komentar je kakvo sudjenje, sta ovi rade, pogubili se, kompenzuju, kradu, navlace.

mi smo kukali na sudjenje u pireju a to je nista za ovo juce.

samo bilo je za nas pa se cuti a sve ce oni nama to vratiti.

djubre od takmicenja, bukvalno smecari kroje rezultate i tabelu i mogu da rade sta hoce. i to smo videli milion puta.

17 hours ago, harper lee said:

Znam da ovo ide u folder teorija zavere ali ovo sto su Baskijci igrali i kako su se ponasali protiv nas u odnosu na njihovu utakmicu protiv Valensije su otprilike nebo i zemlja.

nisu to teorije zavere vec realnost. naravno da ce da ih puste, spanci su i inace poznati po tome a imaju 4 ekipe u el pa naravno da ce da steluju. ni valensija nije bas izgorela da dobije barsu pre nedelju dana.

i jel moze neko da mi objasni to obrada na 24 sec do kraja i -7 u atini? i zasto ga ne zove na -4 i minut do kraja?

to je jedino logicno ako hoces da izgubis ;)

generalno nista im ne verujem, jedno od najneregularnijih takmicenja na svetu u ostroj konkurenciji.

3 minutes ago, kralj said:

Sutrašnja pobeda bi nam dala 5. mesto na poslužavniku. Mada nama snaga protivnika ne igra nikakvu ulogu, tako da je raspored briga na koju se ne obaziremo.

Hapoel je ostavio sve najbolje za kraj ) sad gostuju Baskoniji, pa onda PAO, Fener, OLY, Makabi i Monako ... zahebano skroz.

Thx, gledam baš rasporede, dosta ih se međusobno kolju.

22 minutes ago, kralj said:

Sa Gradjanskim Tel Aviv.

gledao sam juce prvo poluvreme, gde je samo prvih 5mins bilo lepo, posle jako ruzno; onda sam kao jago sto treneri isticu, isao od tacke A do tacke B i kada sam stigao, vidim na pbp da krece recovery ali nisam onda smeo da varim teve, zbog uroka.

Ja iskreno nisam video baš toliko navlačenje za nas sinoć. Bilo je to nepostojeće gaženje linije omoruija, i taj faul na šutu pri 100-104 koji je bio očigledan, ali isto tako su Bolomboya prebili u reketu a on dobio tehničku i slične situacije.

Dakle, može da se priča o greškama sudija, ne i o navlačenju. I taj Diakite je nastavio da divlja na klupi, pa mu nisu dali još jednu tehničku.

2 minutes ago, JPM said:

Ja iskreno nisam video baš toliko navlačenje za nas sinoć. Bilo je to nepostojeće gaženje linije omoruija, i taj faul na šutu pri 100-104 koji je bio očigledan, ali isto tako su Bolomboya prebili u reketu a on dobio tehničku i slične situacije.

Dakle, može da se priča o greškama sudija, ne i o navlačenju. I taj Diakite je nastavio da divlja na klupi, pa mu nisu dali još jednu tehničku.

Ljudi su u najvaznijem napadu na utakmici na +1 za Baskoniju sudili Nwori faul u napadu koji je bio na ivici da bude faul odbrane, jer takvi faulovi u guzvi i pri kretanju igraca su uvek na ivici da budu jedno ili drugo, a obicno se i ne sude u zavrsnicama ako bas nisu ocigledni. Ovaj teror nebuloza iz navijackih frustracija koji nam godinama posipaju po glavi "zeljkopantic" navijaci Partizana poceo je i pojedinim navijacima Zvezde da menja karakter i da ih tera da budu veci katolici od Pape. Realno bi svi politicki korektni mrsomudi mogli kvalitetno da odjebu makar od ovog topika, ako im se prica o sudjenju eno im topik o Evroligi pa neka tamo glume ludilo.

Ne znam kako ljude nije sramota da na Zvezdinom topiku recikliraju nebuloze o EXPO sudijama jednog ocigledno bolesnog coveka koji je doziveo da licnu nesrecu pretvori u beskonacnu mrznju i pakost prema svima i svakome, pa i prema mnogim igracima, trenerima i funkcionierima Partizana. Ideju da Zvezdu favorizuje sudjenje u Evroligi jer Vucic placa sudije i menadzment Evrolige moze da ima samo kompletna budala ili ozbiljno bolestan covek.

Pa i nije mu neki mito kad smo deveti na tabeli. Daj nek podeblja malo tu uplatu sledece godine da upadne o u top 4.

ne vidim zasto bi trebalo precutkivati ako su sudije svirale nesto u nasu korist na kraju tekme; najjednostavnije je obrnuti situaciju, tekma u bgdu, sudija u samom finisu svira nesto sto nam ne ide u prilog, jer je protiv nas a odluka nije dobra.

a po meni se treba zezati sa expo sudijama, sa takvim tvrdnjama ni ne treba biti ozbiljan

kao sto rekoh, nisam gledao drugo pol i overtime ali su mi zvezdasi koji mos def nisu radi da se posipaju pepelom, rekli da je bilo dobrih a diskutabilnih odluka za nas

kao sto smo imali i imacemo novu gomilicu losih za nas, mozda vec sutra.