March 25Mar 25 @sigurnost Da, zaboravila sam na Monako.I tad je mačka izvukla produžetak.I ove druge španske secesioniste ćemo da drknemo, podrška premijeru Pedru 🥰 Edited March 25Mar 25 by Valk
March 25Mar 25 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:Butler i Moneke sačuvali dupe Obradoviću.Ma da. Pobjedili smo kurac od protivnika. Slucajno su omlatili Barsu i Reala i uzeli kup (marsala)
March 25Mar 25 Mora da je Barsa ovima obećala milionče ako dobiju... Bukvalno su izginuli za pobedu iako im ništa ne znači. I ova izjava Galbijatija na kraju sa dve reči to potkrepljuje... Kao da su izgubili finale EL... Edited March 25Mar 25 by Michael Krueger
March 25Mar 25 2 minutes ago, ubibobi said:Pogodio sam i da ste tetkice najgore a to je i bila poenta Tetkice za konstatovanje da igramo ko bulja kad igramo ko bulja. Jbg, nisam verujući u ovim godinama...Navijam za stejtment pobede, bez porođaja :)
March 25Mar 25 Author 14 hours ago, Ros said:Crvena ZvezdaZalgirisMonakoPanatinaikosBarselonaWLCrvena Zvezda121043Zalgiris120143Monako001124Panatinaikos120033Barselona100122nadam se da je sad @Valk approved?
March 25Mar 25 3 minutes ago, Valk said:@sigurnostDa, zaboravila sam na Monako.I tad je mačka izvukla produžetak.I ove druge španske secesioniste ćemo da drknemo, podrška premijeru Pedru 🥰Prelomili smo u produzetku kad se moja crna mačka vratila iz skitnje i došla da zajedno gledamo kraj utakmice.
March 25Mar 25 Author 1 minute ago, hefaca said:Kad je Semi na terenu, nema zime.Bar 2 bacanja da su omasili, lakse bi se disalo26/26 to još nisam video
March 25Mar 25 Bagra jebena,ko da im život zavisi od ove tekme,ovaj trener njihov divlja na svaku odluku,mrs u p.m.Bravoooooooooooooooooo
March 25Mar 25 Ovaj Luvavu ne bese ovoliko dobar.Ova Baskonija bas lepo utice na karijere igraca. Kog god dovedu ovaj procveta.
March 25Mar 25 2 minutes ago, hefaca said:Kad je Semi na terenu, nema zime.Bar 2 bacanja da su omasili, lakse bi se disaloAli bukvalno 26/26, da li je realno to?Teška utakmica sa vazda zajebanom ekipom.Da se kupi karta za Motyja da dođe u Barselonu kako zna i ume.