Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 minute ago, JPM said:

Ovaj Luvavu ne bese ovoliko dobar.

Igra sezonu života, mi smo več počeli da maštamo o njemu.

@Ros ne kapiram )

• Replies 18.4k
  • Views 823.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Hahaha Vlade brate Diakite jos malo 30 godina kakav bre potencijal.

Lik je promaja.

Ne znam, meni je uzivanje gledati ih i kad gube... I to glupo gube... + Tek pocnu da igraju od poluvremena

Kad Grujica Kelić utone u hajneken i pusti stvari svojim tokom, šurenje.

Barsa pada.

Vi ste, gospodine Hefaca, kanda nastrani?

Šalim se, i ja ih volim uvek, toliko da me sprdaju ovde na topiku uveliko.

Bugari na IG

Screenshot_20260325-231503.png

lol

• Author
11 minutes ago, Valk said:

Igra sezonu života, mi smo več počeli da maštamo o njemu.

@Ros ne kapiram )

postavio sam tabelu pod pretpostavkom da ćemo pobediti, pa su mi rekli da ćeš me najuriti na pasja kola 😉

16 minutes ago, harper lee said:

Ova ekipa ce da mi dodje glave.

Da imam bromazepam, predozirao bih se veceras kao Merlinka. Mnogo bitna pobeda, da smo izgubili posle one tri uzastopne trojke to je moglo nacisto da zakopa psiholoski ekipu. A ovako moze samo da se vrati pozitivna energija u tim jer je ovo bila must win utakmica kakve nismo bas uvek dobijali ove god sa slabijim rivalima.

Edited by Arthur Kirkland

Baskonija je ozbiljno zapela veceras, vise verujem da je kao osveta Chimi i CMM-u, nego da je pala uplata od Barse.

Sledi ... Barsa - Zvezda

PAO - Monako

Fener - Žalgiris

4 minutes ago, kurjak said:

Sledi ... Barsa - Zvezda

PAO - Monako

Fener - Žalgiris

Fener je pao u formi, ali bi red bio da dobiju zelene smarace. A i treba im za prvo mesto

Uh, mnogo možemo da dobijemo pobedom u petak, ali umor je sigurno ogroman. Imamo najzajebanije duplo kolo od svih.

Panatinaikos i Fener mogu da učine da i u slučaju poraza ne boli previše. A i Partizan da se potrudi malo )

Bitna je rezultatski, bitna je i psiholoski, ali imamo probleme u igri, pristupu i koncentraciji u nekim periodima utakmica, predvidljivi smo i verovatno smo najgore vodjena ekipa od kandidata za plej-of. Veceras smo dobili utakmicu tako sto je Moneke igrao svoju utakmicu u produzetku, na karakter i njegove individualne akcije iz kojih su on i Odzelej dali skoro sve poene u produzetku osim prva dva Batlerova.

Ipak, pobedili smo na kraju i to je vazno jer ove dve utakmice u Spaniji treba da nam pokazu da li jesmo ili nismo. Nisam pristalica teze da smo zavrsili posao u ovom duplom kolu, moramo da napadnemo Barselonu a za to nam treba malo ekstra od onoga sto smo pokazali veceras.

2 minutes ago, JPM said:

Uh, mnogo možemo da dobijemo pobedom u petak, ali umor je sigurno ogroman. Imamo najzajebanije duplo kolo od svih.

Panatinaikos i Fener mogu da učine da i u slučaju poraza ne boli previše. A i Partizan da se potrudi malo )

I Baskonija da se izvadi za večerašnji poraz., i svima lepo. )

16 minutes ago, Ros said:

postavio sam tabelu pod pretpostavkom da ćemo pobediti, pa su mi rekli da ćeš me najuriti na pasja kola 😉

A ne, pa zna se ko ovde voli da krade jinxuje.

Barsa će baš da pogine protiv nas, treba nam Izundu na toj utakmici ko leba.

1 minute ago, harper lee said:

ali imamo probleme u igri

Ne znam da li je Vlade lupio ali ako jeste slučajno je ubo poentu. Naime, mi lako primamo poene i spolja i iznutra. Dakle nema plana defanzive. Jel skupljaš ili braniš trojku? Jel preuzimaš ili ne. Tek pri kraju kao da su svi kliknuli i počeli da igraju odbranu. Druga četvrtina blagi užas. Bukvalno kao da nema trenera.