March 25Mar 25 1 minute ago, JPM said:Ovaj Luvavu ne bese ovoliko dobar.Igra sezonu života, mi smo več počeli da maštamo o njemu.@Ros ne kapiram
March 25Mar 25 Ne znam, meni je uzivanje gledati ih i kad gube... I to glupo gube... + Tek pocnu da igraju od poluvremena
March 25Mar 25 Vi ste, gospodine Hefaca, kanda nastrani?Šalim se, i ja ih volim uvek, toliko da me sprdaju ovde na topiku uveliko.Bugari na IG
March 25Mar 25 Author 11 minutes ago, Valk said:Igra sezonu života, mi smo več počeli da maštamo o njemu.@Ros ne kapiram postavio sam tabelu pod pretpostavkom da ćemo pobediti, pa su mi rekli da ćeš me najuriti na pasja kola 😉
March 25Mar 25 16 minutes ago, harper lee said:Ova ekipa ce da mi dodje glave.Da imam bromazepam, predozirao bih se veceras kao Merlinka. Mnogo bitna pobeda, da smo izgubili posle one tri uzastopne trojke to je moglo nacisto da zakopa psiholoski ekipu. A ovako moze samo da se vrati pozitivna energija u tim jer je ovo bila must win utakmica kakve nismo bas uvek dobijali ove god sa slabijim rivalima. Edited March 25Mar 25 by Arthur Kirkland
March 25Mar 25 Baskonija je ozbiljno zapela veceras, vise verujem da je kao osveta Chimi i CMM-u, nego da je pala uplata od Barse.
March 25Mar 25 4 minutes ago, kurjak said:Sledi ... Barsa - ZvezdaPAO - MonakoFener - ŽalgirisFener je pao u formi, ali bi red bio da dobiju zelene smarace. A i treba im za prvo mesto
March 25Mar 25 Uh, mnogo možemo da dobijemo pobedom u petak, ali umor je sigurno ogroman. Imamo najzajebanije duplo kolo od svih.Panatinaikos i Fener mogu da učine da i u slučaju poraza ne boli previše. A i Partizan da se potrudi malo
March 25Mar 25 Bitna je rezultatski, bitna je i psiholoski, ali imamo probleme u igri, pristupu i koncentraciji u nekim periodima utakmica, predvidljivi smo i verovatno smo najgore vodjena ekipa od kandidata za plej-of. Veceras smo dobili utakmicu tako sto je Moneke igrao svoju utakmicu u produzetku, na karakter i njegove individualne akcije iz kojih su on i Odzelej dali skoro sve poene u produzetku osim prva dva Batlerova.Ipak, pobedili smo na kraju i to je vazno jer ove dve utakmice u Spaniji treba da nam pokazu da li jesmo ili nismo. Nisam pristalica teze da smo zavrsili posao u ovom duplom kolu, moramo da napadnemo Barselonu a za to nam treba malo ekstra od onoga sto smo pokazali veceras.
March 25Mar 25 2 minutes ago, JPM said:Uh, mnogo možemo da dobijemo pobedom u petak, ali umor je sigurno ogroman. Imamo najzajebanije duplo kolo od svih.Panatinaikos i Fener mogu da učine da i u slučaju poraza ne boli previše. A i Partizan da se potrudi malo I Baskonija da se izvadi za večerašnji poraz., i svima lepo.
March 25Mar 25 16 minutes ago, Ros said:postavio sam tabelu pod pretpostavkom da ćemo pobediti, pa su mi rekli da ćeš me najuriti na pasja kola 😉A ne, pa zna se ko ovde voli da krade jinxuje.Barsa će baš da pogine protiv nas, treba nam Izundu na toj utakmici ko leba.
March 25Mar 25 1 minute ago, harper lee said:ali imamo probleme u igriNe znam da li je Vlade lupio ali ako jeste slučajno je ubo poentu. Naime, mi lako primamo poene i spolja i iznutra. Dakle nema plana defanzive. Jel skupljaš ili braniš trojku? Jel preuzimaš ili ne. Tek pri kraju kao da su svi kliknuli i počeli da igraju odbranu. Druga četvrtina blagi užas. Bukvalno kao da nema trenera.