March 25Mar 25 1 minute ago, Valk said:Polako, polako gospodo pogrebnici i gif masteriJebiga dok sam nasao gif ovaj ludak sasuo trojku.Iscupasmo produzetak a imali smo pobedu.
March 25Mar 25 Just now, JPM said:Jebiga dok sam nasao gifMa da jbt, teškoe, lako je njima na terenu nego da ih vidim da nađu gif ako su face Edited March 25Mar 25 by Valk
March 25Mar 25 4 minutes ago, Valk said:Polako, polako gospodo pogrebnici i gif masteriZahvalite mi posle što sam uspeo da kliknem send pre zadnjeg napada
March 25Mar 25 Ono ispadanje Nwore u odbrani i trojka Luvavua na +6. E, i tu trener kaže da nema rizičnih pokušaja krađe lopte i ispadanja iz odbrane. Imaš rezultat, branis malo smirenije na par minuta do kraja. Tri puta nas sustizu na +6 ili sl.
March 25Mar 25 Jeste živi, braćo? Meni pulsira štitna, finale plej ofa govna da jede, saće Rata sa krvlju znojem i spermom da se pridruži
March 25Mar 25 1 hour ago, ubibobi said:Ajde, ajde, već na kraju 3/4 ćete čimu i ćelafuta da dižete u nebesa, viđeno toliko puta