Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

4 minutes ago, harper lee said:

osim prva dva Batlerova.

Dao je i poslednja dva, za 108.

Mislim da je od njega sasvim dovoljno klač obezbeđivanje produžetka, i posle pametno.

Plavšić je u jednom trenutku nešto pričao kako se Šemi i Čima maltene svađaju na terenu, nisam to videla pa ako može neko ukratko svoje viđenje..

• Replies 18.4k
  • Views 823.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, Valk said:

nisam to videla pa ako može neko ukratko svoje viđenje..

Nije niko video. Mislim da je Čima hteo da isfolira neku blažu povredu jer su ga hvatali grčevi, a da mu je Semi dobacio nešto da izvede bacanja...tako nešto. Tad je Čima dao samo 1/3.

Baski večeras 26/26 bacanja. Ne sećam se da sam tako nešto video.

Treba naglasiti da su nas sudije lepo castile u produzetku nakon sto su pre toga dali sansu Baskoniji da nas dobije u regularnom delu. Dva napada Baskonije zaredom su gutali pistaljku i tada smo konacno prelomili a jednom je Kalina fino nasadio Luvavua tako sto je sklonio ruku u poslednjem trenutku iako je ovaj ocekivao kontakt i bacio ciglu na kos.

3 minutes ago, Valk said:

Mislim da je od njega sasvim dovoljno klač obezbeđivanje produžetka, i posle pametno.

Plavšić je u jednom trenutku nešto pričao kako se Šemi i Čima maltene svađaju na terenu, nisam to videla pa ako može neko ukratko svoje viđenje..

OK, tad je vec bilo gotovo i to nije ni trebalo da sutne, stali su svi igraci.

1 minute ago, harper lee said:

Kalina fino nasadio Luvavua

To je bio čist faul, na usporenom se video kontakt.

8 minutes ago, Valk said:

Znam da ovo ide u folder teorija zavere ali ovo sto su Baskijci igrali i kako su se ponasali protiv nas u odnosu na njihovu utakmicu protiv Valensije su otprilike nebo i zemlja.

5 minutes ago, JPM said:

Mislim da je Čima hteo da isfolira neku blažu povredu jer su ga hvatali grčevi, a da mu je Semi dobacio nešto da izvede bacanja...tako nešto. Tad je Čima dao samo 1/3.

Pa pre da je osetio da ne može pa tražio zamenu, nije sigurno namerno šutirao 1/3

Nebitno, ako to ostave iza sebe tj ako je uopšte vredno pomena. Pitam jer kontam da bi Plavšić prećutao da je mogao.

@harper lee nisu stali, samo je Saša krenuo ka njihovom treneru. Posle tog koša je i Baskonija išla u napad doduše bezuspešno.

U situaciji kad se gleda koš razlika, ništa ne fali da se da koji više, dosta više sa high road pristupom.

11 minutes ago, Valk said:

Kenjao mu je Šemi zato što je ispao u predhodnoj odbrani.

Ja sam mozda u manjini sto se Batlera tice, jer me izludjuje njegova nonsalancija i lakoca s kojom izgubi loptu ili zaglavinja i ostane bez balansa. Ocigledno je to razlog zasto je neko takvog ofanzivnog potencijala uopste dosao u KK CZ ( NBA roba sa greskom ). Nekad me odusevi, a nekad mu jebem sve po spisku u razmaku od nepunog minuta

3 minutes ago, Valk said:

Pa pre da je osetio da ne može pa tražio zamenu, nije sigurno namerno šutirao 1/3

Nebitno, ako to ostave iza sebe tj ako je uopšte vredno pomena. Pitam jer kontam da bi Plavšić prećutao da je mogao.

@harper lee nisu stali, samo je Saša krenuo ka njihovom treneru. Posle tog koša je i Baskonija išla u napad doduše bezuspešno.

U situaciji kad se gleda koš razlika, ništa ne fali da se da koji više, dosta više sa high road pristupom.

Ne gleda se kos razlika ako ekipa nije u kombinaciji a Baskonija odavno nije kandidat.

Baskonija se raspada od kupa, ovo im je ubedljivo najbolja utakmica.

Obično vraćamo u život te posrnule ekipe, ovaj put smo srećom omanuli.

13 minutes ago, kurjak said:

Nisam ga nikad vidio ovako nabrijanog. 🔥😀

7 minutes ago, harper lee said:

Ne gleda se kos razlika ako ekipa nije u kombinaciji a Baskonija odavno nije kandidat.

Pazi, ima po šest verzija tabela i odnosa snaga pa smo po nekoj mi 6 po nekoj 9-10.

Ne mogu više da pohvatam šta se gleda prvo, međusobni duel? Koš-razlika u odnosu na ekipe sa kojima se ima isti broj bodova?

6 minutes ago, Arthur Kirkland said:

Ja sam mozda u manjini sto se Batlera tice, jer me izludjuje njegova nonsalancija i lakoca s kojom izgubi loptu ili zaglavinja i ostane bez balansa. Ocigledno je to razlog zasto je neko takvog ofanzivnog potencijala uopste dosao u KK CZ ( NBA roba sa greskom ). Nekad me odusevi, a nekad mu jebem sve po spisku u razmaku od nepunog minuta

Ubedjivanje Batlera da ovo nije koledz kosarka i da pored toga sto nam je doneo nekoliko pobeda ne bi bilo lose da ozbiljnije shvati utakmicu od pocetka je jedna od tri stvari koje su nam veoma potrebne pre zavrsnice sezone. Druga stvar je povratak Kalinica u formu, mnogo nam znaci njegova inteligencija a veoma je los i dekoncentrisan u poslednje vreme. Treca se zna - Obradovicu, jebo te vise jebeni Jago i sumanuti pokusaji da nabode nesto koji nas uvek kostaju tako sto se protivnik razigra jer se branimo sa cetiri igraca.