March 25Mar 25 Batler doneo produžetak, ali Čima i Šemi nam doneše pobedu... Svaka čast za borbu u drugom poluvremenu...Znojav sam kao da sam ja igrao...Valjda ćemo biti mirniji protiv Barse... Edited March 25Mar 25 by Michael Krueger
March 25Mar 25 Najzaslužniji za pobedu gif, potom ponovo rodjeni Moneke u OT Šemi Već sam javio da sutra ne dolazim na posao.
March 25Mar 25 17 minutes ago, Valk said:Prvi produžetak koji igramo ove sezone.Ovi nas mrze jerBas-ki-ja je srce ŠpanijeSrce ŠpanijeSrce ŠpanijeDrugi. I druga pobeda.Ćelafuta specijalista za produžetke.
March 25Mar 25 Kakvo ludilo od utakmice jbt. Verovatno nije ostalo ništa u rezervoaru za Barsu, ali nema veze, velika pobeda.Moneke, Semi, Batler, Nvora i Diakite doneli bodeve, tim redom.
March 25Mar 25 3 minutes ago, JPM said:Dobro, 50% si pogodio.Pogodio sam i da ste tetkice najgore a to je i bila poenta
March 25Mar 25 2 minutes ago, ubibobi said:Pogodio sam i da ste tetkice najgore a to je i bila poenta Lako je tudjim kurcem po koprivama.