Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 minutes ago, uini said:

ne vidim zasto bi trebalo precutkivati ako su sudije svirale nesto u nasu korist na kraju tekme

Zato sto je cela ta prica epsko sviranje kurcu jer se nista od "sviranja necega u nasu korist na kraju tekme" nije desilo. Bilo je gresaka na obe strane tokom cele utakmice, u produzetku nisu svirali nista u reketu od cega smo mi vise profitirali jer generalno imamo fizicki jace igrace i to je sve. Zamisli cuda, imali smo korektno sudjenje u Evroligi na gostovanju i sad zbog toga treba da guslamo da su nas sudije pogurale. U Evroligi od svih takmicenja. Pa, jebo te.

Edited by harper lee

• Replies 18.4k
  • Views 823.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

20 minutes ago, JPM said:

Pa i nije mu neki mito kad smo deveti na tabeli. Daj nek podeblja malo tu uplatu sledece godine da upadne o u top 4.

Ma, mene realno zabole djokovic za tog bolesnika, vise mi idu na kurac ovi "ne znam zasto bismo precutkivali" navijaci Zvezde koji po sopstvenom priznanju nisu gledali utakmicu ali imaju princip. E, taj princip mogu da saviju u tubu i gurnu ga gde sunce ne sija.

12 minutes ago, uini said:

ne vidim zasto bi trebalo precutkivati ako su sudije svirale nesto u nasu korist na kraju tekme; najjednostavnije je obrnuti situaciju, tekma u bgdu, sudija u samom finisu svira nesto sto nam ne ide u prilog, jer je protiv nas a odluka nije dobra.

a po meni se treba zezati sa expo sudijama, sa takvim tvrdnjama ni ne treba biti ozbiljan

kao sto rekoh, nisam gledao drugo pol i overtime ali su mi zvezdasi koji mos def nisu radi da se posipaju pepelom, rekli da je bilo dobrih a diskutabilnih odluka za nas

kao sto smo imali i imacemo novu gomilicu losih za nas, mozda vec sutra.

Pa ne treba precutkivati ali izvlaciti iz jedne ili dve situacije zakljucak da su nas sudije gurale da pobedimo je besmisleno.

Jedan aut pocetkom trece cetvrtine i jedan faul koji nisu videli.

Toliko.

Evo ja zelim svim nasim protivnicima da ih sudije tako guraju.

Generalno imamo fer suđenje ove sezone što ranije uglavnom nije bio slučaj. Možda ljudi samo nisu navikli da nam se normalno sudi D

Inače, postoji tendeciozno suđenje aka navlačanje i velika je razlika između toga i utakmice sa većim ili manjim brojem sudijskih grešaka koje obično nisu savršeno raspoređene na dva tima. Ono sinoć defintivno nije bilo navlačenje, a nisam ni siguran u čiju korist je napravljeno više grešaka. Kako izgleda navlačenje ćemo vrlo verovatno imati prilike da vidimo sutra

Edited by Heaviside

22 minutes ago, Heaviside said:

Generalno imamo fer suđenje ove sezone što ranije uglavnom nije bio slučaj. Možda ljudi samo nisu navikli da nam se normalno sudi D

Inače, postoji tendeciozno suđenje aka navlačanje i velika je razlika između toga i utakmice sa većim ili manjim brojem sudijskih grešaka koje obično nisu savršeno raspoređene na dva tima. Ono sinoć defintivno nije bilo navlačenje, a nisam ni siguran u čiju korist je napravljeno više grešaka. Kako izgleda navlačenje ćemo vrlo verovatno imati prilike da vidimo sutra

Dokopali smo se statusa da imamo isto sudjenje kao i sve druge ekipe koje nemaju A licencu, uglavnom korektno i tradicionalno brijanje usiju kad odemo u Atinu ili Madrid ako se drznemo da ne izgubimo utakmicu u prvoj cetvrtini. Not great, not terrible, ali u svakom slucaju napredak.

Ono sto je neverovatno je kolicina zuci koja je sinoc u srpskim medijima i na drustvenim mrezama prolivena u zastitu jadne navodno opljackane Baskonije, u cemu prednjace ovi "korektni" navijaci Zvezde koje cemo za ovu priliku nazvati samopovredjujucim debilima.

9 hours ago, harper lee said:

1. Imali smo devet skokova vise

2. Dobili smo trecu cetvrtinu devet razlike.

3. Forest dao 31 poen.

4. Imali su 45.2% za tri poena

I tako.

Ajde.......smatraš?

vlade

3 minutes ago, steins said:

Ajde.......smatraš?

vlade

Jok, ovo su statisticki podaci koji dokazuju da tvoje smatranje nema uporista u realnosti.

1 minute ago, harper lee said:

Jok, ovo su statisticki podaci koji dokazuju da tvoje smatranje nema uporista u realnosti.

I sam znaš da je statistika kao bikini, a ima malo i dijagonalnog čitanja...........

Ja pišem centarska linija ti čitaš skokovi.....

Ja pišem Luvavu, ti čitaš Forest .....

Ja kažem stao šut (i napad), ti pišeš 45% za tri..........

...i tako.

Il se brate slatki skoncentriši il nemoj da pišeš.

Ako dobijemo veceras, osuricemo i sledece 3 nejaci - WWII prijatenje i KK Rekreatizan

Ako izduvamo ili nas pokradu bice tesko do kraja, prosucemo jos nesto. Labilni smo kao sto na primer Olimpijakos nije, to je osnovna razlika, igracki mozemo sa svima

U svakom slucaju pod hitno da resavamo makar plej-in, posto u Madridu tesko da ce to ici

Itudis gostuje u Baskiji sad, tu mozda moze kec da padne ako uspeju sto protiv nas nisu

Igrajte i za ugovore i za Zvezdu i za Valensiju fantom

Makabi nam je pomogo juce, a danas nam treba Fener

Makabi je u odlicnoj formi u drugom delu sezone, moguce je da je sinoc izbacio Dubai iz plejina, bilo bi mnogo stresnije i komplikovanije po nas da je Dubai dobio

Od Makabija imamo bolji medjusobni, ne secam se tacno razlike kojom smo izgubili. Mislim da smo izgubili 5, a dobili 7. Dubai nas je osurio tamo, a ovde smo pobedili sitnije.

Inace, preksinoc smo oborili klupski rekord - prvi put ikada smo dobili 19 tekmi u EL. Prijatenji drze domaci rekord s 22, nadam se da cemo i to oboriti

Postaje zanimljivo i vreme je da se od sada gleda i treca cetvrtina

Anticipation Popcorn GIF

Edited by Ratamahatta

A kao gledaš samo 4/4, pa ćeš za 30 godina da nam prepričavaš tajmaut u kome je Deda zevao dok je Saša crtao akciju za Odželeja na 20 sekundi do poluvremena, jer je noć ranije gledao dodelu Oskara na kojoj je neka Duchees of Velvet nepravedno ostala bez statue za kostim. fantom

Glava me već boli što večito razočarani već upisuju pobede protiv Pakistana i Pariza. Prvi su u zajebanoj formi i igraju rasterećeno, a drugi nam spakovali rutinsku stotku pre par meseci.

idemo utakmicu po utakmicu, što bi rekli sporcki pregalaci ili pregaoci:

prvo da izgubimo protiv barce, pa onda ostale da pogubimo

Neka bude šta bude ali samo da ne ispadnemo u Kaunasu

20 minutes ago, sasha said:

Neka bude šta bude ali samo da ne ispadnemo u Kaunasu

giphy.gif

1 hour ago, kralj said:

A kao gledaš samo 4/4

Ma gde bre, nemam zivaca za duze

Ponekad od poluvremena, uglavnom 4/4

Mislim da sam ove sezone pogledao samo 4 cele tekme i sve 4 smo ispusili. Hapoel kodnji, Prijatenje i dve Valensije