March 26Mar 26 2 minutes ago, uini said:ne vidim zasto bi trebalo precutkivati ako su sudije svirale nesto u nasu korist na kraju tekmeZato sto je cela ta prica epsko sviranje kurcu jer se nista od "sviranja necega u nasu korist na kraju tekme" nije desilo. Bilo je gresaka na obe strane tokom cele utakmice, u produzetku nisu svirali nista u reketu od cega smo mi vise profitirali jer generalno imamo fizicki jace igrace i to je sve. Zamisli cuda, imali smo korektno sudjenje u Evroligi na gostovanju i sad zbog toga treba da guslamo da su nas sudije pogurale. U Evroligi od svih takmicenja. Pa, jebo te. Edited March 26Mar 26 by harper lee
March 26Mar 26 20 minutes ago, JPM said:Pa i nije mu neki mito kad smo deveti na tabeli. Daj nek podeblja malo tu uplatu sledece godine da upadne o u top 4.Ma, mene realno zabole djokovic za tog bolesnika, vise mi idu na kurac ovi "ne znam zasto bismo precutkivali" navijaci Zvezde koji po sopstvenom priznanju nisu gledali utakmicu ali imaju princip. E, taj princip mogu da saviju u tubu i gurnu ga gde sunce ne sija.
March 26Mar 26 12 minutes ago, uini said:ne vidim zasto bi trebalo precutkivati ako su sudije svirale nesto u nasu korist na kraju tekme; najjednostavnije je obrnuti situaciju, tekma u bgdu, sudija u samom finisu svira nesto sto nam ne ide u prilog, jer je protiv nas a odluka nije dobra.a po meni se treba zezati sa expo sudijama, sa takvim tvrdnjama ni ne treba biti ozbiljankao sto rekoh, nisam gledao drugo pol i overtime ali su mi zvezdasi koji mos def nisu radi da se posipaju pepelom, rekli da je bilo dobrih a diskutabilnih odluka za naskao sto smo imali i imacemo novu gomilicu losih za nas, mozda vec sutra.Pa ne treba precutkivati ali izvlaciti iz jedne ili dve situacije zakljucak da su nas sudije gurale da pobedimo je besmisleno.Jedan aut pocetkom trece cetvrtine i jedan faul koji nisu videli.Toliko.Evo ja zelim svim nasim protivnicima da ih sudije tako guraju.
March 26Mar 26 Generalno imamo fer suđenje ove sezone što ranije uglavnom nije bio slučaj. Možda ljudi samo nisu navikli da nam se normalno sudi Inače, postoji tendeciozno suđenje aka navlačanje i velika je razlika između toga i utakmice sa većim ili manjim brojem sudijskih grešaka koje obično nisu savršeno raspoređene na dva tima. Ono sinoć defintivno nije bilo navlačenje, a nisam ni siguran u čiju korist je napravljeno više grešaka. Kako izgleda navlačenje ćemo vrlo verovatno imati prilike da vidimo sutra Edited March 26Mar 26 by Heaviside
March 26Mar 26 22 minutes ago, Heaviside said:Generalno imamo fer suđenje ove sezone što ranije uglavnom nije bio slučaj. Možda ljudi samo nisu navikli da nam se normalno sudi Inače, postoji tendeciozno suđenje aka navlačanje i velika je razlika između toga i utakmice sa većim ili manjim brojem sudijskih grešaka koje obično nisu savršeno raspoređene na dva tima. Ono sinoć defintivno nije bilo navlačenje, a nisam ni siguran u čiju korist je napravljeno više grešaka. Kako izgleda navlačenje ćemo vrlo verovatno imati prilike da vidimo sutraDokopali smo se statusa da imamo isto sudjenje kao i sve druge ekipe koje nemaju A licencu, uglavnom korektno i tradicionalno brijanje usiju kad odemo u Atinu ili Madrid ako se drznemo da ne izgubimo utakmicu u prvoj cetvrtini. Not great, not terrible, ali u svakom slucaju napredak.Ono sto je neverovatno je kolicina zuci koja je sinoc u srpskim medijima i na drustvenim mrezama prolivena u zastitu jadne navodno opljackane Baskonije, u cemu prednjace ovi "korektni" navijaci Zvezde koje cemo za ovu priliku nazvati samopovredjujucim debilima.
March 26Mar 26 https://www.instagram.com/reel/DWUz7WTgq_Q/?igsh=MWRmdDM1eHVrYXliMA==Sutra nek ubacimo i 150, ja zadovoLan
March 26Mar 26 9 hours ago, harper lee said:Imali smo devet skokova viseDobili smo trecu cetvrtinu devet razlike.Forest dao 31 poen.Imali su 45.2% za tri poenaI tako.Ajde.......smatraš™?
March 26Mar 26 3 minutes ago, steins said:Ajde.......smatraš™?Jok, ovo su statisticki podaci koji dokazuju da tvoje smatranje nema uporista u realnosti.
March 26Mar 26 1 minute ago, harper lee said:Jok, ovo su statisticki podaci koji dokazuju da tvoje smatranje nema uporista u realnosti.I sam znaš da je statistika kao bikini, a ima malo i dijagonalnog čitanja...........Ja pišem centarska linija ti čitaš skokovi.....Ja pišem Luvavu, ti čitaš Forest .....Ja kažem stao šut (i napad), ti pišeš 45% za tri.............i tako. Il se brate slatki skoncentriši il nemoj da pišeš.
March 27Mar 27 Ako dobijemo veceras, osuricemo i sledece 3 nejaci - WWII prijatenje i KK RekreatizanAko izduvamo ili nas pokradu bice tesko do kraja, prosucemo jos nesto. Labilni smo kao sto na primer Olimpijakos nije, to je osnovna razlika, igracki mozemo sa svimaU svakom slucaju pod hitno da resavamo makar plej-in, posto u Madridu tesko da ce to iciItudis gostuje u Baskiji sad, tu mozda moze kec da padne ako uspeju sto protiv nas nisuIgrajte i za ugovore i za Zvezdu i za Valensiju Makabi nam je pomogo juce, a danas nam treba FenerMakabi je u odlicnoj formi u drugom delu sezone, moguce je da je sinoc izbacio Dubai iz plejina, bilo bi mnogo stresnije i komplikovanije po nas da je Dubai dobioOd Makabija imamo bolji medjusobni, ne secam se tacno razlike kojom smo izgubili. Mislim da smo izgubili 5, a dobili 7. Dubai nas je osurio tamo, a ovde smo pobedili sitnije. Inace, preksinoc smo oborili klupski rekord - prvi put ikada smo dobili 19 tekmi u EL. Prijatenji drze domaci rekord s 22, nadam se da cemo i to oboritiPostaje zanimljivo i vreme je da se od sada gleda i treca cetvrtina Edited March 27Mar 27 by Ratamahatta
March 27Mar 27 A kao gledaš samo 4/4, pa ćeš za 30 godina da nam prepričavaš tajmaut u kome je Deda zevao dok je Saša crtao akciju za Odželeja na 20 sekundi do poluvremena, jer je noć ranije gledao dodelu Oskara na kojoj je neka Duchees of Velvet nepravedno ostala bez statue za kostim. Glava me već boli što večito razočarani već upisuju pobede protiv Pakistana i Pariza. Prvi su u zajebanoj formi i igraju rasterećeno, a drugi nam spakovali rutinsku stotku pre par meseci.
March 27Mar 27 idemo utakmicu po utakmicu, što bi rekli sporcki pregalaci ili pregaoci: prvo da izgubimo protiv barce, pa onda ostale da pogubimo
March 27Mar 27 1 hour ago, kralj said:A kao gledaš samo 4/4Ma gde bre, nemam zivaca za duze Ponekad od poluvremena, uglavnom 4/4Mislim da sam ove sezone pogledao samo 4 cele tekme i sve 4 smo ispusili. Hapoel kodnji, Prijatenje i dve Valensije