March 14Mar 14 8 hours ago, MeanM@ said:Videlo se odmah. Liku je promptna misao bila da spasi čoveka koji pada. Sportsmen pravi4 hours ago, JPM said:Respekt za potez Takera.Evo ovde je još bolji snimak. Plz uzdržite se od kukanja što kačim svoj tnjiter, ne može se ovde okačiti fajl preko 10 MB.
March 14Mar 14 15 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Pored svih kucanja, asista, dobrih odbrana i ostalih detalja sa tekme, mene je posebno oduševila ona Kodijeva zadnja promjena u skoku, dok hvata loptu, već je radi i juriša gore.. Ako laki ili neko ima taj detalj, bio bih zahvalan..Upravo se spremam da odgledam zadnju četvrtinu, sinoć sam zaspao tokom reprize, pa ću iseći kad nađem.
March 14Mar 14 2 hours ago, Gutterball said:I mene isto, al ne smem na kažem zbog Valk...Bukvalno nemate pojma sa životom, snobčadi jedna. Bugari su legende.Taker je reagovao instinktivno i pružio ruke da ga ne smrvi leteća lokomotiva Kodi, ne bih da skrećemo svetlosti reflektora sad na tamo nekog igrača Fenera.@uini da, taj bend. Nikad čula, nemam pojma šta sviraju nego znam da i Nikodije voli da ide na svirke.
March 15Mar 15 Brojaćemo 60 do poluvremena, ali u svom košu Jedan od vidjenijih poraza ove sezone, jedino ako nas ovaj kontra jinx nekako ne izvuče, mada teško…
March 15Mar 15 Plavšić sa teorijom Dubai je skoncentrisan na borbu za EL plejin, ovo igraju opuštenije...Ove naše puška ne može da natera da se cimaju
March 15Mar 15 Između njih dvojice staju verovatno svi košarkaši koji su bili u timu između njih dvojice, uključujući i stručni štab i navijače.Moti se baca u noge ljudima po ovakvoj rekreaciji.