March 13Mar 13 10 minutes ago, Ratamahatta said:Tyrique Pepperson je zajeban u picku materinu. Dva i vise metara, nije ni spor a bode, nema covek kako da ga cuvaodlican rad nogu, kada pravi poziciju za sut.
March 13Mar 13 1 hour ago, MiddleClass said:+1Gomila sinjih kukavica. Na Nvorinu prosjecnu partiju smo od egala sa ovim azdajamaSamo levi i Valk su mi vjerovali
March 13Mar 13 Meni je najcudnije od svega to sto Vlade ima prijateljaDosta manje cudno je da i dalje postoji neko ko se zove Punisa Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Barcelona ako izgubi od Zvezde, ne moze ni u 10, stici ce je Dubai...i see what you did there Vlade.
March 13Mar 13 Bravo bre!Ovo je druga ekipa!Prosle godine bi smo izgubili ovakvu utakmicu a ove dobijamo!
March 13Mar 13 14 minutes ago, kurjak said:Ovo kao da je neko spojio Aleka Boldvina i prosecnog Srbendu
March 13Mar 13 Secam se pocetka sezone kad sam se pribojavao™ Asvela, Baskonije i Makabija, pa smo izvukli 3-0 na guzove. Evo sad opet Asvel i Baskonija uskoro, a Makabija bolje da zaboravimoTo su kljucne tekme, to ako se ne dobije necemo ni u 10 biti Celavi da psihicki pripremi ekipu, a narocito sebe za te tekme Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 45 minutes ago, Ratamahatta said:Barselona ako je pri pameti menjace jos jednog treneraIzbegli smo tu minu
March 13Mar 13 1 minute ago, Ratamahatta said:Secam se pocetka sezone kad sam se pribojavao™ Asvela, Baskonije i Makabija. Evo sad opet Asvel i Baskonija uskoroTo su kljucne tekme, to ako se ne dobije necemo ni u 10 biti Celavi da psihicki pripremi ekipu, a narocito sebe za te tekmePlus Partizan i Pariz.
March 13Mar 13 1 hour ago, Michael Krueger said:Dati čoveku šta hoće, ako uopšte hoće da ostane...Da se izvrši prenamena Generalštaba sa Džereda Kušnera na Džereda Batlera.Velika pobeda, trebalo je ovo posle slabih utakmica protiv Bajerna, pa i Efesa. Odbrana u 2. poluvremenu verovatno najbolja ove sezone. Sad da osvetimo Bodiroginu sliku