Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

2 hours ago, steins said:

Zvezda je od 31 odigrane utakmice u EL u samo 7 izgubila 3/4.

Ja stvano počinjem da mislim da je to deo neke strategije da se od poluvremena max zategne odbrana - nema šanse da se samo namesti.

Флешбек: Cibona sa Draženom.

Prvo poluvreme tako-tako, treći kvoter detonacija. Znači da uče tokom tekme. Preduslov za veliki rezultat ove sezone

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

+1

i mene ognjen dobric nepogresivo podseca na drazena

trenerski pečat

vlade

1 hour ago, uini said:

ne bih sad da zvučim ekspertski, jer je usput i očigledno - intenzitet odbrane se vidljivo zategne na ulasku u drugo plouvreme, pošto ne može tako da se igra celu tekmu

e sad, zašto se to ostavlja uvek za intro u drugo poluvreme, ne umem da objasnim.

Psihologija dobrim delom. Ima i ovo oko kriterijuma sudjenja i privikavanja. Ali sve to se registruje kroz loše utakmice gde ti se ista glupost ponavlja, pa budućnosti ispravljas u određenoj meri.

Zašto se nama već neko vreme ponavlja ta očigledno bolja treća četvrtina od prve dve, pitanje za stručni stab i pripremu utakmice. Laički BiH rekao da ekipa kontender za vrh tabele EL treba malo bolje taj segment da kontroliše. Pogotovo sad, kad se lomi sezona.

Ovo što sam uspeo da pogledam KKCZ, ona je mnogo jača u energetskim stintovima nego u pozicionoj igri. Nije tim koji za sada može da odgovori na svim poljima podjednakim kvalitetom. Zvezda je i padala neke utakmice protiv Pariza ili sl. kad nije mogla energetski da odgovori rastrčanom protivniku, a da umiri na pozicionu igru koja će da donese rezultat nije išlo.
Za pozicionu i kontrolisanu igru, prirodno je ako si slabiji, onda da ne igraš šah s protivnikom, jer će se on malo pomalo odlepiti na 15-tak razlike, nego ga zaskačeš energijom, pritiskom, izbacivanjem iz komforne zone u pojedinim delovima utakmice. Najlakše je to uraditi početkom drugog poluvremena, stići i prestići i nametnuti svoj ritam, ako može do kraja utakmice (kad već nema mogućnosti da se tako igra cela utakmica), što je uvek i manji rizik nego početkom poslednje četvrtine. Prvo poluvreme može da se igra jako, ali tu ima već nekoliko znakova pitanja (da li ćeš sačuvati stvorenu prednost do kraja, jer ćeš i ti pasti u nekom trenutku, kako će ti reagovati tim u drugoj četvrtini kad objektivno uđu nešto slabiji igrači itd...)

Edited by alkibijad

Drago mi je što Obradović daje šansu Karteru da se vrati u život.

Trebaće nam upotrebljiv kao lebac u završnici sezone.

Ne znam da li mi je draže to što se Karter vratio ili to što je kurato Brazilče ispalo iz 12.

Kalina je juče fino ishastlovao, borio se i sve, ali je totalno van forme. Ne znam kako baš toliko ne može da se sastavi cele sezone.

Osim što nam je sam dobio nekoliko prelomnih utakmica, inače je katastrofalan.

Stvarno mora još neka reakcija osim 👎🏻

Ti daj palac dole dok ne smisle neki jači

mozda qrac dole, kao, nista mu ne ide :/

Drago mi je sto sam sinoc propustio arenu. Garant je bilo ludilo. Al na efesu, bajernu mlaaako. Kao i zvezdina igra. Oseti se. Hapoel je def dobila publika. Bice puno na partizanu. Ostalo ce biti jadno. Mogu da zamislim grobare, da je partizan u zvezdinim patikama danas...

Što bi bilo jadno, tim se bori za plej of.

Slede Pao, Barsa i Real tamo, svima treba. Očekujem ekspo suđenje.

Sto je bilo jadno na Bajernu? I Jos gore na Efesu

Ladno smo imali 8 zakucavanja protiv najbolje EL odbrane.

heart