Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

1 hour ago, kralj said:

Crta se to samo od sebe. Svaka ABA utakmica je zajebancija izuzev Derbija.

Partizan koji nema nikakve šanse u EL, pa igra ABA juče u praskozorje ne bi li imao par sati više da se spremi da bolje odigra revijalni EL meč za čast.

Ostoja da pomogne svom drugaru i partijskom saborcu Drčeli tako što će pobediti Dubai u EL

• Replies 18.4k
  • Views 822.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

27 minutes ago, Nikodije said:

Nijedno takmičenje više ne vodi u EL osim Evrokupa pa ne bih rekao da bilo ko tankuje nacionalnu ligu. Već dve godine igramo aba krajnje nezainteresovano, pa kada ispadnemo u polufinalu nemoj da neko u klubu opet pravi haos i zbog toga otpušta ceo tim.

Pride, takav pristup povlači još veću obavezu u EL.

Ukoliko u plej-ofu budu imali isti pristup i zalaganje kao i u ovim utakmicama regularne sezone onda cemo moci da potvrdimo ovu konstataciju.

4 minutes ago, Nikodije said:

Nijedno takmičenje više ne vodi u EL osim Evrokupa pa ne bih rekao da bilo ko tankuje nacionalnu ligu. Već dve godine igramo aba krajnje nezainteresovano, pa kada ispadnemo u polufinalu nemoj da neko u klubu opet pravi haos i zbog toga otpušta ceo tim.

Pride, takav pristup povlači još veću obavezu u EL.

Mi realno imamo jedno takmicenje visak....

1 hour ago, JPM said:

Tačno je da Radonjine ekipe nisu igrale ovako mlohavo, ali je isto tako tačno da su njegove ekipe drugačije pravljene. Mi danas skoro pa da nemamo krvavokolenaša u ekipi. Eventualno je to nekada bio Kalina, i sad povremeno podseca na to. Radonja je imao pola ekipe bar krvavokolenaša, grajndera, hastlera...kako god. Danas, ekipa je prepuna talenata, ali i prepuna igrača nad kojima Sale nema previše autoriteta, i to je vidljivo.

ova ekipa je pravljena kao radonjićeve ali da se plasiraju u plejof & tamo urade nešto, zbog količine talenta koji si pomenuo.

inače smo hard difens - tranzišn ofens ekipa, puno hastlea i grinda, samo što u današnjim uslovima to ne može da se radi tokom cele utakmice. pogotovo što ti treba kontinuirani influx poena.

Edited by uini

Radonjine ekipe su imale automatizam i igru koja je na ABA utakmicama donosila pobede bez da i jedan igrač odigra išta specijalno.

8 minutes ago, sigurnost said:

Radonjine ekipe su imale automatizam i igru koja je na ABA utakmicama donosila pobede bez da i jedan igrač odigra išta specijalno.

Da, bukvalno vrhunski podmazana masina.

Sezona kad smo dobili Zadar 50+ razlike je bila san snova za gledati. Naravno da kvaliteta nije bilo za veliki uspeh u EL, ali igra je bila fantasticna.

I imale su negativan skor u EL kad se sve sabere u značajno slabijoj konkurenciji.

I jedini plej of ikad

1 hour ago, assignment said:

Mi realno imamo jedno takmicenje visak....

Tri

Samo sluze za da se neko umori i povredi, i da zajebavas komsiju ako je tvoj tim pobedijo.

Ovo juce bi i zaista bilo 40 razlike da je moralo da se leti tamo u Arabiju.

Raspored je kretenski, previse je nebitnih tekmi. I koliko puta se desava da se tekme igraju na svaka 2 dana. 3 dana bi trebalo da bude razmak ako je vec tako gusto, da se odmore ljudi adekvatnije. Pre si mogo da ispadnes ako ti je sezona u kurcu, za sta sad poslednjih mesec dva i narednih mesec i kusur npr. da igraju prijatenji, Asvel, Taukeramika i Efes.

Efes se i u domacoj ligi lomi za plejof, na kraju ce uci ali ono, po kvalitetu su sigurno ispred Besiktasa koji taba sve redom. Da su ispali iz EL jos zimus, vec bi bili drugi/treci tamo a ne osmi

Barsa izgubila gomilu tekmi na pocetku sezone u ACB, imali su mislim 3-4 skor u jednom trenutku. U EL moras da se otelis za svaku pobedu, naravno da ces 2 dana kasnije naleteti na neku odmornu Djironu/Ljeidu koja ce te nadtrcati i nadskociti

A naravno da ce i Zvezda ovu sezonu kao i proslu da igra bez urgency-a ABA ligu. Ona sad sluzi Partizanu da osvoji nesto u sezoni i da bude justified, posto su EL izduvali.

Mi smo imali isto to u onoj prvoj Teovoj sezoni

Edited by Ratamahatta

4 minutes ago, Ratamahatta said:

Tri

Samo sluze za da se neko umori i povredi, i da zajebavas komsiju ako je tvoj tim pobedijo

Bio sam ozbiljan, EL, ABA, KLS / Kup je jedno too much, nisam siguran sta Zvezda ima od igranja ABA od kako nema vise prolaz u EL. Pare od prenosa? Publike nema nestp na utakmicama ABA...

22 minutes ago, sigurnost said:

da li je važna tu i jačina protivnika ili mašine na aba utakmicama samo štekću u pobedu? nema veze da li je dubai od današnjih dana ili cedevita gde je marko tomas matori treći igrač rostera?

jedno je neki vajb koji si imao, drugo je kakva je realna situacija bila tada a kakva sada.

pri čemu su radonjine ekipe dva puta imale priliku da se bore za plejof, ostalih puta su se boriče za čast još od pola takmičenja.

takvo je vreme bilo, nikakav diss ka radonji ovde.

16 minutes ago, JPM said:

Sezona kad smo dobili Zadar 50+ razlike je bila san snova za gledati.

daj da vidimo

1 roster zvezde

2 roster zadra

3 situaciju zvezde u el. ovo poslednje nije važno ali prosto da sve imamo u vidu

16 minutes ago, JPM said:

Da, bukvalno vrhunski podmazana masina.

Sezona kad smo dobili Zadar 50+ razlike je bila san snova za gledati. Naravno da kvaliteta nije bilo za veliki uspeh u EL, ali igra je bila fantasticna.

50+ nad Zadrom je tebi san snova?! OK, svakom u cemu uziva, ali brate, izivljavanje nad 5 x slabijim meni ne cini neki plezir...

Radonja je uvek imao muss da osvoji ABA ligu, to se zaboravlja. U njegovo vreme je moralo da se zaradi na terenu

Ta cinjenica menja prioritete. A i prve 2 ABA lige koje je uzo, imo je 24 i 27 EL tekmi, a ne 38. Onu ABA ligu sto nije uzo je imo 10 tekmi EL + 12 tekmi EC.

ABA se ne secam u kom formatu je tad bila, da li 26 tekmi bese s 14 klubova? Ili je bilo 22/12. U onoj jednoj sezoni smo imali skor tipa 20-0 pa nas Krka maznula posle neke Evrolige.

I sve vreme je gosn Abojsa govorio da je ABA priotitet, a u EL dokle se dogura.

Sad je sve revijalno, i onda se znalo za sta se igra - igra se za prohod u EL. I kad nismo tukli Cibonu bolo nas je kurac i bili smo zadovoljni sto opet igramo EL.

Edited by Ratamahatta

1 minute ago, Ratamahatta said:

I sve vreme je Abojsa govorio da je ABA priotitet, a u EL ako se prodje - prodje.

verovatno zbog toga sto je poraz od cska, tj 8. mesto u el bio i ostaje za sada, najveći uspeh u modernijoj istoriji zvezde,

sve te vujoševićeve i radonjićeve ekipe, minus nekoliko, od kojih je po jedna napravila uspeh - su pravljene da dominiraju u srbiji / regionu i da prodaju talente pa da zarade 300k eur

Edited by uini