March 13Mar 13 3 minutes ago, Ratamahatta said:Celavi da psihicki pripremi ekipu, a narocito sebe za te tekmekaze obrad rajku, kada bi sad ispricao koliko prilagodjavanja pravi po tekmi, plasi se da bi protivnici saznali nesto sto ne treba.spreman je:1 ima prilagodjavanja2 niko nece saznati koja su
March 13Mar 13 Dvaput pukneš od Bajerna, ali zato dvaput opeglaš prvaka Evrope i ubedljivo prvi tim na tabeli...
March 13Mar 13 7 minutes ago, uini said:kaze obrad rajku, kada bi sad ispricao koliko prilagodjavanja pravi po tekmi, plasi se da bi protivnici saznali nesto sto ne treba.spreman je:1 ima prilagodjavanja2 niko nece saznati koja suNarocito da ne pokusava u ovoj fazi sezone da drzi kepeca na kecu i vatrogasni kamion na petici Edited March 13Mar 13 by Ratamahatta
March 13Mar 13 Popular Post Nema borbe, nema rata bez Mekintajer komandanta!Hvala majci Ebeke Izundua!Kad sam večeras živ izašao iz Arene podle svih mentalnih lomova i srčanih aritmija!
March 13Mar 13 17 minutes ago, uini said:spreman je:1 ima prilagodjavanja2 niko nece saznati koja suZa početak je plus što je sakrio Jaga da ga Horton Taker ne pojede.
March 13Mar 13 9 minutes ago, red star forever said:Jesam li jedino ja čuo da je Saša za Kartera rekao - Taker? 😬Da, nije se mogao sjetiti i izustio Taker
March 14Mar 14 8 hours ago, Michael Krueger said:Svi elementi su tu za lagan poraz. Bacanja, skok, užasni Nvora i Dobrić, Batler uštopovan... Da nije Čime već bi bilo preko 10 minusa...7 hours ago, Michael Krueger said:Trener nema pojma... Ovakva Zvezda neće ni u plej in...8 hours ago, Michael Krueger said:Igra očaj, izmene trenera očaj... Izvrteo je sva 3 centra, fali mu samo još Deda... Moneke krenuo dobro pa popio klupu... Rutiniraće nas Fener sa 30%...5 hours ago, Michael Krueger said:Dvaput pukneš od Bajerna, ali zato dvaput opeglaš prvaka Evrope i ubedljivo prvi tim na tabeli...Sažetak PPPa 😂
March 14Mar 14 Zvezda je od 31 odigrane utakmice u EL u samo 7 izgubila 3/4. Ja stvano počinjem da mislim da je to deo neke strategije da se od poluvremena max zategne odbrana - nema šanse da se samo namesti.
March 14Mar 14 ne bih sad da zvučim ekspertski, jer je usput i očigledno - intenzitet odbrane se vidljivo zategne na ulasku u drugo plouvreme, pošto ne može tako da se igra celu tekmue sad, zašto se to ostavlja uvek za intro u drugo poluvreme, ne umem da objasnim.
March 14Mar 14 14 minutes ago, uini said:ne bih sad da zvučim ekspertski, jer je usput i očigledno - intenzitet odbrane se vidljivo zategne na ulasku u drugo plouvreme, pošto ne može tako da se igra celu tekmue sad, zašto se to ostavlja uvek za intro u drugo poluvreme, ne umem da objasnim.Uglavnom ne gledam utakmice, ali iz nekog dalekog iskustva, realno do početka drugog poluvremena osetiš i kriterijum suđenja i uvidiš gde je i šta je protivnički forte za taj dan. To je i period kad imaš sve manje vremena za korekciju generalno (treba da se stisne) i kad može da radi i dodatna motivacija na poluvremenu u svlačionici. Edited March 14Mar 14 by alkibijad