Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

kecman

220472_zvezda-fenerbahce-25029_f.webp?ti

• Replies 18.4k
  • Views 822.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Jbt sećam se sinoć kad se Vlade isčuđavao koliko Nvora može da skoči.

gospode

nvora2.jpg

i wingspan pomaze

ali butler kakva dva ast u zavrsnici, ovo i skrivalica za chimu

IMG-20260314-122634.jpg

Ovo sam primetio još sinoć, da je iskoristio snagu da sačuva Kodija da ne slomi kičmu.

Ima pljuvanja po njemu, čovek je baš sportsmen.

Ovo je promašio, nabacio je pre toga Nwori.

Bullet pas Monekeu je bila perverzija, dobro je i Čima to iskontrolisao.

Ali kako im se iznaslanjao majki na tablu u trenucima kad iz igre nismo mogli ni stativu da pogodimo.

Umetnik. Meni njegova igra vredi bar tri mesta na tabeli.

I za CMMa veliki rispekt, kao da je na poluvremenu upao u kazan.

Izundu preti Šemiju i Bolomboju na listi omiljenih stranaca. Kad je oteo onu živu loptu posle skoka pod njihovim košem, bio sam spokojan. Došlo mi da mu navčem čarapu na glavu.

Inače, Bonzi mi je godinama među omiljenim igračima u Evropi, tačno mi je falilo još da nas on usmrti. Da pošiziš.

58 minutes ago, Nikodije said:

Slede Pao, Barsa i Real tamo, svima treba. Očekujem ekspo suđenje.

Miličića ekspresno inkorporirati u stručni štab.

expo sudjenje je valjda za zvezdu??

8 minutes ago, April said:

Miličića ekspresno inkorporirati u stručni štab.

Mi smo gospoda, mi to rešavamo elegantnije. Imamo čoveka.

1 hour ago, Nikodije said:

Ti daj palac dole dok ne smisle neki jači

Pa neću, nije da uživam u tome, samo mi je greota kad pišeš ovakve stvari.

Kalina bio u četvrtak uveče na koncertu nekog opskurnog benda sa te vaše alternativne scene. Možda je to key što nije poginuo na parketu već samo krvav lakat.

4 minutes ago, Valk said:

Pa neću, nije da uživam u tome, samo mi je greota kad pišeš ovakve stvari.

Kalina bio u četvrtak uveče na koncertu nekog opskurnog benda sa te vaše alternativne scene. Možda je to key što nije poginuo na parketu već samo krvav lakat.

Pa valjda ti je jasno do sada koliko volim Kalinu i koliko mi je drago što je tu. Njegovo prusustvo je važno u svakom slučaju, ali da uglavnom igra loše- igra, jebiga. Nisam ni osporio da se juče borio.

31 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

IMG-20260314-122634.jpg

Ovo sam primetio još sinoć, da je iskoristio snagu da sačuva Kodija da ne slomi kičmu.

Ima pljuvanja po njemu, čovek je baš sportsmen.

Videlo se odmah. Liku je promptna misao bila da spasi čoveka koji pada. Sportsmen pravi

Edited by MeanM@

Solidno suđenje imamo uglavnom cele sezone. Izuzetak su oni grčki bednici kojima rulja pola tekme peva.

Nikodije sitničariš big tajm. Momak gine, kad ga ne ide ne forsira nego skače, krpi, u napadu širi, u odbrani skuplja što bi rekao Dario Šarić.

Dajte i Valku malo mira bar kad pobedimo. Malo im je pelena promenila kad stvarno zaseru.

Meni najjače što valk ima cojones da spomene da će da da Nikodiju thumb down ali nema cojones da to pretoči u djelo. D

Nikad od tebe huligan, @Valk !

Što se Kalinića tiče, on ima problem estetske prirode tako da kažem, nije neki na lopti, više to izgleda kao borba čoveka i lopte kada uđe u 1on1 uglavnom na postu, mehanika šuta sad još super kakva je bila (pričao u nekom podkastu da je radio na tome), generalno su mu pokreti malo neartikulisani pa kad maši i nije efikasan sve to izgleda još gore.

Ali ovo što reče ljKra, čovek je neprocenjiv na terenu i jedan od onih čiji se doprinos ne vidi na statistikama. Jer je stvarno bilo utakmica gde je bio najvažniji igrač a da mu je stats bio tipa 10-2-6.

Saberi se, Milane, i čitaj redom ako već hoćeš da huškaš na fajt, nismo ti mi Snupi i Lucija.

@kralj you ma new topic bestie heart

Nedostaje mi Harper, kad mu ističe ban?

Zaslužio je da sinoć dozirano kritikuje a onda nas pokrije sve jednim finalnim čaršafom opletenim od suza pljuvača i superlativa igračima.

To želim da čitam nakon rušenja Fenera u Areni a ne njanja, Kalina i nije nešto, dokle misli da jajari i ne okreće singlehandedly utakmice.