March 13Mar 13 Lepota. I znao sam.Jbt kad vidim na meniju Asvele, Baskonije sledim se...I nista hvala Biberovicu za promasaje, useru se oni na nase face. Bezvoljno smo delovali protiv Bajerna. Lozimo protivnika. A veceras ih ubismo u pojam.Svakako to nije dobro. Mora se basketa uvek igrati ❤️🤍
March 13Mar 13 Author 3 minutes ago, Ratamahatta said:Barselona ako je pri pameti menjace jos jednog trenerajoš par nedelja da sačekaju
March 13Mar 13 Popular Post "Puniša prijatelj koji me nije zvao godinu dana, danas me zvao i rekao da je sanjao pobjedu"
March 13Mar 13 4 minutes ago, Ratamahatta said:Barselona ako je pri pameti menjace jos jednog treneraProsek godina jedno četres, nema tu mnogo ni do trenera
March 13Mar 13 7 minutes ago, Cash said:Kritika žvalavog je urodila plodom. Čestitke koleginici valkNe treba, hvala
March 13Mar 13 Tyrique Pepperson je zajeban u picku materinu. Dva i vise metara, nije ni spor a bode, nema covek kako da ga cuva
March 13Mar 13 Skraćena izjava, posle -9 na poluvremenu, well, I didn't see that one coming 😁Neverovatno drugo poluvreme, iako smo do kraja bili bez šuta za tri, uspeli smo da ih trpamo jer smo kroz odličnu i fizički jaku odbranu mogli da brzo trčimo napred.Kodi povukao, kada se Batler pridružio smo slomili... Impresivno, to je Zvezda koja gubi kada je favorit, a dobije kao autsajder...Edit: Zaboravi Čimu, koji je bio odličan večeras, plus sam se slatko ismejao tokom intervjua... Edited March 13Mar 13 by assignment
March 13Mar 13 7 minutes ago, MiddleClass said:"Puniša prijatelj koji me nije zvao godinu dana, danas me zvao i rekao da je sanjao pobjedu"Ne idi Vlade prema svetlosti!!!
March 13Mar 13 7 minutes ago, assignment said:Impresivno, to je Zvezda koja gubi kada je favorit, a dobije kao autsajder...