March 13Mar 13 Just now, Michael Krueger said:Ponovo igrači izvukoše trenera. Prejak tim imamo da igramo i ako loše kao u prvom i protiv Bajerna... Sad opušteno na Pao...Ma nema ništa od toga, nego koliko pobeda do kraja za to 4. mesto? Šta kažu oni procenti?
March 13Mar 13 Popular Post 46 minutes ago, April said:Ozbiljan basket večeras.Dobijate ovo.Hvala je dovoljno
March 13Mar 13 3 minutes ago, MeanM@ said:Ma nema ništa od toga, nego koliko pobeda do kraja za to 4. mesto? Šta kažu oni procenti?Tesko. Ali sa 4-3 smo najverovatnije direktno u plejofu.
March 13Mar 13 Čima to objašnjava Kristini da je on gejmčejndžer i da zna to, ako sam dobro čuo. 1 legenda 😂
March 13Mar 13 6 minutes ago, Ratamahatta said:Karter izgleda kao nepriznato dete Snup DogaKažeš to kao da je nešto loše.
March 13Mar 13 Just now, Valk said:Kažeš to kao da je nešto loše.loše je što je nepriznat ali priznaće ga snupi do kraja sezone : i
March 13Mar 13 Just now, MeanM@ said:Čima to objašnjava Kristini da je on gejmčejndžer i da zna to, ako sam dobro čuo. 1 legenda 😂Kaže samo Vezenkov je bolji od njega na toj poziciji.
March 13Mar 13 Just now, MeanM@ said:Čima to objašnjava Kristini da je on gejmčejndžer i da zna to, ako sam dobro čuo. 1 legenda 😂Ona je to pomenula u smislu da je njegova dobra partija bila game changer i da li bi se on složio s tim pa se on, normalno, složio.Sveukupno dobra njegova izjava.