July 28, 2025Jul 28 Jos nisu ozvanicili Grahama, a vi dovodite igrace koji su kompatibilni sa njim Edited July 28, 2025Jul 28 by MiddleClass
July 28, 2025Jul 28 7 minutes ago, FPLS said:Valjaju li cemu Javonte Green i Ricky Council IV? To su, izgleda, opcije za sg-a.Ima smisla da uz Grahama, Cartera, Canaana traze gabaritnijeg beka i dobrog defanzivca, ali ovaj Green mi se cini kao cista trojka. Ozbiljna telesina i opasan atleta, ali nit suta, nit kreacije, nit driblinga. Na wiki se cak vodi kao sf/pf, a na nba sajtu kao bek.pitao sam pre par dana bulls fana za j. greena, kaze mi da je defanzivni specijalista na SF, koji u napadu visi oko dunker spota i ceka dobru asistenciju ili off reb otpatke da prikuca. kaze mi da moze shatro i na PF i na SG ali da mu se igra ne menja.po meni nema bas preterano rezona u tom slucaju; okej je sto se trazi defanzivac ali nisam siguran da nam treba neko koga ce pretrcavati xy bekova a na krilu su nam skoro svi igraci.
July 28, 2025Jul 28 10 minutes ago, MiddleClass said:Jos nisu ozvanicili Grahama, a vi dovodite igrace koji su kompatibilni sa njim Obrati se Tomicu, on ih bira..
July 30, 2025Jul 30 Maxbet ide korak dalje, kažu da je dotični crnac smešten u Kraun plazu, ne prilažu sliku kao dokaz.
July 30, 2025Jul 30 8 minutes ago, kralj said:Nije se ni raspakovao, a već Ćaci.Mozda poceli oni batinasi iz Gane da dolaze, pa ih neko nazvao Ganci pa ih neko drugi povezao sa nama.
July 30, 2025Jul 30 Nema Dozeta na snimku, tu je neka devojka sa tim likom.Treba nam neki softver za prepoznavanje, mada ima sličnu bradicu ...
July 30, 2025Jul 30 Pretpostavljam da je ovim potpisom roster zatvoren. Rekao bih da je na papiru tim jači na pozicijama od 1 do 4 i drastično slabiji na 5.
July 30, 2025Jul 30 3 minutes ago, Nikodije said:Pretpostavljam da je ovim potpisom roster zatvoren. Rekao bih da je na papiru tim jači na pozicijama od 1 do 4 i drastično slabiji na 5.pretpostavljas jer si procitao tvit izvesnog steff lazarevica koji ima ili nema veze sa telegrafom ili kako Edited July 30, 2025Jul 30 by uini
July 30, 2025Jul 30 2 minutes ago, uini said:pretpostavljas jer si procitao tvit izvesnog steff lazarevica koji ima ili nema veze sa telegrafom ili kakoJedini Stef Lazarević kojeg znam je ovaj naš ex košarkaš. Ne, nego mi je logično da je roster zatvoren, osim ako ne bude odlazaka, tipa Kenan pa neko dođe umesto njega.
July 30, 2025Jul 30 Intenzivno trazite igraca na poziciji 2. Tek onda se moze govoriti o zatvaranju rostera.
July 30, 2025Jul 30 Ali, ali... ako dođe još jedna dvojka onda Nvora neće moći na dvojku, a to znači matematički haos na pozicijama 3 i 4.