Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

49 minutes ago, Nikodije said:

Cigani uvređene snaše. Pa eto, zato niko neće da igra ovde ako ima drugu opciju.

Ne samo u sportu. Niko neće ni da živi ovde ako ima drugu opciju.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Jova

Иако су нада и оптимизам били главни састојци минуле сезоне за Црвену звезду, епилог није био онај, какав би задовољио клупске апетите.

Закуска Јаниса Сфероулоса није била очекиваног укуса, а да се потпуни фијаско не би поновио и наредне, челни људи тима с Малог Калемегдана решили су да грчког шефа струке почасте новим егзотичним зачинима и рецептима који би употпунили црвнено-бели кувар.

https://www.zurnal.rs/scc/clanak/221410/kosarka/zvezda/zvezdi-nedostaju-suteri

Edited by Nikodije

20 minutes ago, Nikodije said:

Закуска

запршка*

Prve reči Filipa Petruševa posle odlaska iz Zvezde: Ovim je sve rekao

Spoiler

Zdravo navijači Dubaija, uzbuđen sam što sam ovde i što sam deo ovog novog projekta.

Ne mogu da dočekam da počnem i vidimo se u Koka Kola areni

", poručio je Petrušev za klupski sajt.

9 minutes ago, Nikodije said:

Spoiler

Zdravo navijači Dubaija, uzbuđen sam što sam ovde i što sam deo ovog novog projekta.

Poslao jaku poruku navijacima Dubaia...

...zvao ih licno svakog od njih 74.

19 minutes ago, Nikodije said:

Spoiler

Bice "veselo" u Areni/Pioniru.

fantom

Oli doć Graham, ubiću se ako smo mlatili praznu slamu. Nek dođu i on i Fulc da nas ispoštuju, a posle Uini nek vidi centra diskautira

Ja da sam EL igrač 2025 godine, Zvezda i Partizan bi mi bili pri dnu liste klubova tj. samo izraelci bi mi bili ispod i možda Žalgiris jer je Kaunas rupa. Razumem zašto Vasa, Gudura i Filip nisu izabrali Zvezdu, ali sam malo razočaran Vasinim izborom kluba ako se uzme u obzir ko ga je sve tražio. Gudurić je verovatno imao no brainer, a Filip mi je već misterija. On je do sada trebalo da se izbori za dobar status u jednom od nekoliko večitih kontendera i da se odomaći u Atini, Madridu, Barseloni umesto ovog seljakanja.

Edited by Heaviside

53 minutes ago, kralj said:

, a posle Uini nek vidi centra diskautira

od nigerijaca znam samo basseya sto zeljko hoce da ga uzme iz moje duse kosovo & dragocenog achiuwu, koji ne odgovara jer smo vec uzeli rivera na poziciji smallballa.

morace plavshic sve sam.

1 hour ago, kralj said:

Oli doć Graham, ubiću se ako smo mlatili praznu slamu. Nek dođu i on i Fulc da nas ispoštuju, a posle Uini nek vidi centra diskautira

Čuj close to, nisam ja zbog close to odgledao brdo materijala i rekonstruisao portfolio (ubr, šta počini fantasy iz glave bih u 3 broja pogodio statse koje je imao dok je igrao).

52 minutes ago, uini said:

od nigerijaca znam samo basseya sto zeljko hoce da ga uzme iz moje duse kosovo & dragocenog achiuwu, koji ne odgovara jer smo vec uzeli rivera na poziciji smallballa.

morace plavshic sve sam.

Daj Biomba da naturalizuju.

čuveni bizmark bijombo. jel on živ uopšte, u penziji ili je još mlad

28 minutes ago, kralj said:

Čuj close to, nisam ja zbog close to odgledao brdo materijala i rekonstruisao portfolio (ubr, šta počini fantasy iz glave bih u 3 broja pogodio statse koje je imao dok je igrao).

Daj Biomba da naturalizuju.

To je bilo taze, voleo bih i ja da je official!

56 minutes ago, uini said:

čuveni bizmark bijombo. jel on živ uopšte, u penziji ili je još mlad

Beše pominjan, navodno i koktaktiran prosle sezone, ali kazu da je odjavio mogucnost selidbe u Evropu.

Sve kroz rekla kazala, pisao je neko o njemu.

4 hours ago, Heaviside said:

Ja da sam EL igrač 2025 godine, Zvezda i Partizan bi mi bili pri dnu liste klubova tj. samo izraelci bi mi bili ispod i možda Žalgiris jer je Kaunas rupa. Razumem zašto Vasa, Gudura i Filip nisu izabrali Zvezdu, ali sam malo razočaran Vasinim izborom kluba ako se uzme u obzir ko ga je sve tražio. Gudurić je verovatno imao no brainer, a Filip mi je već misterija. On je do sada trebalo da se izbori za dobar status u jednom od nekoliko večitih kontendera i da se odomaći u Atini, Madridu, Barseloni umesto ovog seljakanja.

Pa zato što je ljakse... Dva puta dolazio da oživi samo da bi otišao...