July 27, 2025Jul 27 49 minutes ago, Nikodije said:Cigani uvređene snaše. Pa eto, zato niko neće da igra ovde ako ima drugu opciju.Ne samo u sportu. Niko neće ni da živi ovde ako ima drugu opciju.
July 27, 2025Jul 27 Иако су нада и оптимизам били главни састојци минуле сезоне за Црвену звезду, епилог није био онај, какав би задовољио клупске апетите.Закуска Јаниса Сфероулоса није била очекиваног укуса, а да се потпуни фијаско не би поновио и наредне, челни људи тима с Малог Калемегдана решили су да грчког шефа струке почасте новим егзотичним зачинима и рецептима који би употпунили црвнено-бели кувар.https://www.zurnal.rs/scc/clanak/221410/kosarka/zvezda/zvezdi-nedostaju-suteri Edited July 27, 2025Jul 27 by Nikodije
July 27, 2025Jul 27 Prve reči Filipa Petruševa posle odlaska iz Zvezde: Ovim je sve rekaoSpoilerZdravo navijači Dubaija, uzbuđen sam što sam ovde i što sam deo ovog novog projekta. Ne mogu da dočekam da počnem i vidimo se u Koka Kola areni", poručio je Petrušev za klupski sajt.
July 27, 2025Jul 27 9 minutes ago, Nikodije said:Prve reči Filipa Petruševa posle odlaska iz Zvezde: Ovim je sve rekaoSpoilerZdravo navijači Dubaija, uzbuđen sam što sam ovde i što sam deo ovog novog projekta.Ne mogu da dočekam da počnem i vidimo se u Koka Kola areni", poručio je Petrušev za klupski sajt.Poslao jaku poruku navijacima Dubaia......zvao ih licno svakog od njih 74.
July 27, 2025Jul 27 19 minutes ago, Nikodije said:Prve reči Filipa Petruševa posle odlaska iz Zvezde: Ovim je sve rekaoSpoilerZdravo navijači Dubaija, uzbuđen sam što sam ovde i što sam deo ovog novog projekta.Ne mogu da dočekam da počnem i vidimo se u Koka Kola areni", poručio je Petrušev za klupski sajt.Bice "veselo" u Areni/Pioniru.
July 27, 2025Jul 27 Oli doć Graham, ubiću se ako smo mlatili praznu slamu. Nek dođu i on i Fulc da nas ispoštuju, a posle Uini nek vidi centra diskautira
July 27, 2025Jul 27 Ja da sam EL igrač 2025 godine, Zvezda i Partizan bi mi bili pri dnu liste klubova tj. samo izraelci bi mi bili ispod i možda Žalgiris jer je Kaunas rupa. Razumem zašto Vasa, Gudura i Filip nisu izabrali Zvezdu, ali sam malo razočaran Vasinim izborom kluba ako se uzme u obzir ko ga je sve tražio. Gudurić je verovatno imao no brainer, a Filip mi je već misterija. On je do sada trebalo da se izbori za dobar status u jednom od nekoliko večitih kontendera i da se odomaći u Atini, Madridu, Barseloni umesto ovog seljakanja. Edited July 27, 2025Jul 27 by Heaviside
July 27, 2025Jul 27 53 minutes ago, kralj said:, a posle Uini nek vidi centra diskautiraod nigerijaca znam samo basseya sto zeljko hoce da ga uzme iz moje duse kosovo & dragocenog achiuwu, koji ne odgovara jer smo vec uzeli rivera na poziciji smallballa.morace plavshic sve sam.
July 27, 2025Jul 27 1 hour ago, kralj said:Oli doć Graham, ubiću se ako smo mlatili praznu slamu. Nek dođu i on i Fulc da nas ispoštuju, a posle Uini nek vidi centra diskautira
July 27, 2025Jul 27 Čuj close to, nisam ja zbog close to odgledao brdo materijala i rekonstruisao portfolio (ubr, šta počini fantasy iz glave bih u 3 broja pogodio statse koje je imao dok je igrao). 52 minutes ago, uini said:od nigerijaca znam samo basseya sto zeljko hoce da ga uzme iz moje duse kosovo & dragocenog achiuwu, koji ne odgovara jer smo vec uzeli rivera na poziciji smallballa.morace plavshic sve sam.Daj Biomba da naturalizuju.
July 27, 2025Jul 27 28 minutes ago, kralj said:Čuj close to, nisam ja zbog close to odgledao brdo materijala i rekonstruisao portfolio (ubr, šta počini fantasy iz glave bih u 3 broja pogodio statse koje je imao dok je igrao).Daj Biomba da naturalizuju.To je bilo taze, voleo bih i ja da je official!✍️
July 27, 2025Jul 27 56 minutes ago, uini said:čuveni bizmark bijombo. jel on živ uopšte, u penziji ili je još mladBeše pominjan, navodno i koktaktiran prosle sezone, ali kazu da je odjavio mogucnost selidbe u Evropu.Sve kroz rekla kazala, pisao je neko o njemu.
July 27, 2025Jul 27 4 hours ago, Heaviside said:Ja da sam EL igrač 2025 godine, Zvezda i Partizan bi mi bili pri dnu liste klubova tj. samo izraelci bi mi bili ispod i možda Žalgiris jer je Kaunas rupa. Razumem zašto Vasa, Gudura i Filip nisu izabrali Zvezdu, ali sam malo razočaran Vasinim izborom kluba ako se uzme u obzir ko ga je sve tražio. Gudurić je verovatno imao no brainer, a Filip mi je već misterija. On je do sada trebalo da se izbori za dobar status u jednom od nekoliko večitih kontendera i da se odomaći u Atini, Madridu, Barseloni umesto ovog seljakanja.Pa zato što je ljakse... Dva puta dolazio da oživi samo da bi otišao...