Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

3 hours ago, Nikodije said:

Sad me mrzi da idem utakmicu po utakmicu ali imao je loših partija tokom decembra, kada je i ekipa igrala loše i kada se zapravo nije znalo ko šta igra tokom procesa implementacije, kasnije je usledila i Motijeva izjava o hemiji posle čega Salo resetuje tim na početak i sklanja Grejema. Nije lako zaključiti da je Grejem bolji igrač od Jaga, verujem da to i Salo vidi, ali tim je ipak nešto drugo i lako se poremete odnosi ako "strano telo" uđe u tim i neki starosedeoci postanu nezadovoljni.

Grejem je otpisan zbog ustede, ne treba ici dalje od toga. Bilo je Jago ili Grejem, Obradovic se odlucio za Jaga i jedan je morao da otpadne jer, koliko god da smo bunar bez dna, glupo je placati igraca milion doloresa da glumi kadeta na klupi i mase peskirom. To sa "stranim telom" je besmislica, covek je potpisan kad i veci deo ovog rostera, iako zbog povrede nije igrao bio je sve vreme sa timom, nije da je dosao tokom sezone kao Batler pa da poremeti neke projektovane uloge sa pocetka sezone. A to da Obradovic vidi kao i svi mi drugi da je Grejem bolji igrac mozemo da okacimo macku o rep, ocigledno je da on u to ne veruje i da misli da ce Jago vise da mu donese na terenu.

• Replies 18.4k
  • Views 821.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

6 minutes ago, harper lee said:

Mit o Kodiju koji ne podnosi konkurenciju i gasi se na najmanji nagovestaj dolaska kvalitetnog drugog pleja je jedan od najdugovecnijih mitova vezanih za ovaj roster, iako ne postoje niti su ikada postojali ikakvi dokazi da je to slucaj. To sto je Obradovic jednom izjavio da mu veruje i da je jedan od lidera tima je normalna izjava trenera za igraca koji ima oscilacije u samopouzdanju i nista dalje od toga ne mora da znaci, kao sto verovatno i ne znaci.

Osim što se ovo desilo. Pride, imamo izjavu najiskusnijeg igrača da je hemija narušena. Događaj koji je usledio, tj šilbovanje Grejema, pokazao je na šta je Moti konkretno mislio.

4 minutes ago, harper lee said:

Grejem je otpisan zbog ustede, ne treba ici dalje od toga. Bilo je Jago ili Grejem, Obradovic se odlucio za Jaga i jedan je morao da otpadne jer, koliko god da smo bunar bez dna, glupo je placati igraca milion doloresa da glumi kadeta na klupi i mase peskirom. To sa "stranim telom" je besmislica, covek je potpisan kad i veci deo ovog rostera, iako zbog povrede nije igrao bio je sve vreme sa timom, nije da je dosao tokom sezone kao Batler pa da poremeti neke projektovane uloge sa pocetka sezone. A to da Obradovic vidi kao i svi mi drugi da je Grejem bolji igrac mozemo da okacimo macku o rep, ocigledno je da on u to ne veruje i da misli da ce Jago vise da mu donese na terenu.

Da, mi smo bogovi uštede sa 30 igrača koje plaćamo i dva trenera.

18 minutes ago, Nikodije said:

Osim što se ovo desilo. Pride, imamo izjavu najiskusnijeg igrača da je hemija narušena. Događaj koji je usledio, tj šilbovanje Grejema, pokazao je na šta je Moti konkretno mislio.

To da Motijeunasova izjava ima bilo kakve veze sa Grejemom si upravo sada iskonstruisao ni iz cega. Ta konstrukcija osim sto je monumentalno glupa takodje i ne odgovara realnosti jer smo mi sa sve tom narusenom hemijom i Grejemom koji ne igra dobili poslednje tri od tri utakmice kao sto smo pre toga izgubili tri od cetiri.

Takodje, mogli biste stvarno vec jednom da prestanete da koristite rec "hemija" za sve i svasta sto vam padne na pamet. Kad je davao tu izjavu Motijeunas uopste nije mislio na odnose medju igracima a Grejema nije ni pomenuo. To sto ti mislis da si nesto iz te izjave prokljuvio izmedju redova je prazna prica, ono sto si navodno prokljuvio je samo tumacenje bazirano ni na cemu koje si izmastao jer je u saglasju s tvojim narativom.

25 minutes ago, Nikodije said:

Da, mi smo bogovi uštede sa 30 igrača koje plaćamo i dva trenera.

Zamisli to nevidjeno cudo, na 27 miliona jedan milion je usteda. A zamisli tek da je na 27 miliona i jedan dolar usteda.

Daleko je smislenije i utemeljenije u realnosti nego tvoj narativ o uštedi

4 hours ago, kralj said:

Imamo i primer Kaline kome je u jednom delikatnom životnom trenutku klub okrenuo leđa i oteo mu nacrtanu kapitensku traku

Mislim da nema potrebe da se ograđujem sa "znaš koliko ja volim Kalinu" jer je to istina ucrtana munjom u kamen, ali odavno smatram da njemu tu niko ništa nije oteo već se, prosto, Dobrić uklapa u ulogu kapitena kakvu Zvezda hoće. Taj živi i diše Zvezdu od kad zna za sebe, predugo je u klubu, ima dobar odnos i sa navijačima, a ako si pratio intro i kasnije intervjue pridošlica - svi do jednog su na pitanje ko im je najviše pomogao i našao se kad su došli u klub rekli Ognjen Dobrić. To sve govori da je on zaista shvatio svoju ulogu kapitena ne kao lidera na terenu (jer to zna da nije niti to mora da bude kapiten Zvezde), već kao Domaćina kuće i osobe u svlačionici na koju možeš da se osloniš i da joj se obratiš. Iz ove sad perspektive i svega što smo saznali da se Nikoli dešava u životu, stoji da je Ognjen bolje rešenje za "traku".

Motiejunas je mislio i govorio isključivo o Obradovićevoj promeni stila igre a ne konkretnim igračima i to je jasno ko dan.

8 minutes ago, Valk said:

Motiejunas je mislio i govorio isključivo o Obradovićevoj promeni stila igre a ne konkretnim igračima i to je jasno ko dan.

Tzv hemiju (reč koju je on upotrebio) čine odnosi među ljudima a ne stil igre

Edited by Nikodije

57 minutes ago, harper lee said:

Grejem je otpisan zbog ustede, ne treba ici dalje od toga. Bilo je Jago ili Grejem, Obradovic se odlucio za Jaga i jedan je morao da otpadne jer, koliko god da smo bunar bez dna, glupo je placati igraca milion doloresa da glumi kadeta na klupi i mase peskirom.

graham ima ugovor za ovu sezonu, ka o i yago verovatno. nema tu nista od ustede ako izuzmemo oprastanja love od nekog perioda do kraja sezone

nema tu logike, veci je idiotizam na snazi. imam neke teorije ali ne bih sad zaverenicki spekulisao

33 minutes ago, Nikodije said:

Daleko je smislenije i utemeljenije u realnosti nego tvoj narativ o uštedi

U kakvoj realnosti, covece? Bukvalno si sve izmislio na osnovu jedne izjave Motijeunasa koja ne samo da ne znaci ono sto tvrdis da znaci vec se u njoj Kodi i Grejem niti pominju, niti postoji bilo kakav nagovestaj da se o njima radi.

Just now, harper lee said:

U kakvoj realnosti, covece? Bukvalno si sve izmislio na osnovu jedne izjave Motijeunasa koja ne samo da ne znaci ono sto tvrdis da znaci vec se u njoj Kodi i Grejem niti pominju, niti postoji bilo kakav nagovestaj da se o njima radi.

U realnosti u kojoj je Grejem sklonjen iako je bolji igrač od Jaga.

Ako Salo stvarno misli da je Jago bolji od njega, onda je jedini na svetu koji to misli pored našeg samo opuštenog.

Just now, Nikodije said:

Ako Salo stvarno misli da je Jago bolji od njega, onda je jedini na svetu koji to misli pored našeg samo opuštenog.

nema dileme da je obrad napravio korporativni dick-move, tj da zna kako su graham i yago neuporedivi.

nekada ce se verovatno i razjasniti zasto se to desilo, kada prodje shuma laznog propagandnog materijala koji je ovih dana na snazi

spoiler alert, niti jedan od tih realnih scenarija nece opravdati tu svinjariju, posto je graham, po svemu vidjenom i sada i u nba, profesionalac i korektan kli.

9 minutes ago, uini said:

graham ima ugovor za ovu sezonu, ka o i yago verovatno. nema tu nista od ustede ako izuzmemo oprastanja love od nekog perioda do kraja sezone

nema tu logike, veci je idiotizam na snazi. imam neke teorije ali ne bih sad zaverenicki spekulisao

Grejem je na sve sto je pokazao u smislu profesionalizma i karaktera kod nas trazio od kluba jos samo platu za januar, mesec koji se zavrsava za tri dana. Iako pretpostavljam da ima klub u kojem ce da nastavi karijeru to je nivo korektnosti koji ovaj klub nije zasluzio. Takodje je i usteda od nekoliko njegovih plata do kraja sezone, koje nisu onoliko velike koliko se pokusava podmetnuti po medijima ali nisu ni male. Taj ko misli da usteda od nekoliko stotina hiljada evra nije usteda, koliki god budzet da imas i ko god da ti ga daje, taj nikad nije drzao pare u ruci.

3 minutes ago, Nikodije said:

U realnosti u kojoj je Grejem sklonjen iako je bolji igrač od Jaga.

Naravno da misli. Nema potrebe da spekulisemo o tome, on je sam to izjavio. Ne verujem da misli da je Jago individualno bolji igrac ali sigurno misli da moze bolje da ga uklopi u taj njegov cuveni sistem koji je implementirao.