January 27Jan 27 37 minutes ago, ivan9999 said:He he, dobarOvaj skor kada je Jago u timu je garant zbog Jaga čiji ofanzivni rejting je 90.3 (ubedljivo je najgori u timu (svi ostali imaju od 110-140) ili možda zbog odlične defanzive? Isto ovako ja pravdam jedenje sladoleda. Dok jedem sladoled Zvezda ne gubi. Ali sam prešao na trocifrene brojke pa zato...izvini Saša... Nadajmo se da sam dovoljno pomogao i da su uhvatili zalet.Ako izbacimo prvu utakmicu protiv Olimpijakosa gde ga je isao sut i pogledamo nastavak Grejem ima 25-4 iz igre, 5-1 bacanja, 6 izgubljenih lopti na 8 asistencija i skor 1-5. Obradovic ima 13-8 skor bez pola ekipe, jedan Zeljko 3 od 4 sezone u Partizanu nije imao pozitivan skor. Mislim da malo previse Grejemu dajete na znacaju.
January 27Jan 27 1 hour ago, ivan9999 said:Nadajmo se da sam dovoljno pomogao i da su uhvatili zalet.To, to, ti i Jago ste ih malo pogurali al' ajd sad malo i sami.Što se Kartera tiče, više sam nego srećna ako je on ozdravio ali samo ako je stvarno sve to iza njega.
January 27Jan 27 42 minutes ago, samo_opusteno said:Mislim da malo previse Grejemu dajete na znacaju.Ne radi se ovde o Grejemu, već o minutima Yaga na parketu, koji prosto nema kvalitet za EL... U kom timu koji je zadnjih godina igrao Plej Of ili F4 je bilo igrača njegovih kvaliteta?
January 27Jan 27 I ti minuti Jaga su OK ako je Grejem stvarno neupotrebljiv kao drugi plej. Izuzetno je čudno da se takvom igraču ne da šansa ni u ABA znajući da mu je Jago alternativa. To što trener nije hteo da rizikuje da degradira Kodija u korist Grejema mi je razumljivo, ali Jago… ne razumem stvarno.Ne znam da li je samo do Obradovića kome je trening bio dovoljan da zaključi da od Grejema ne može ništa da dobije ili su mu iz kluba sugerisali da mora nekoga od bekova da precrta kada Karter sa osiguranja pređe na klupsku kasu, ali ne raduje me ovaj potez. Nadajmo se da ima nade za Kartera. Edited January 27Jan 27 by Heaviside
January 27Jan 27 57 minutes ago, samo_opusteno said:Obradovic ima 13-8 skor bez pola ekipe, jedan Zeljko 3 od 4 sezone u Partizanu nije imao pozitivan skor. Mislim da malo previse Grejemu dajete na znacaju.sad bih ja izveo zaključak odavde da treba biti zadovoljan štagod da ispadne na kraju regularne sezone, jer jedan željko nije imao pozitivu u 3 od 4.mislim, može tako da se gleda ali je ipak važniji zvezdin kontekst nego poređenje trenerskih uspeha.zvezda traži iskorak u evropi a ovo je prvi put da ima kompetentan sastav da to i ostvari.taj saša obradović ima skromne accolades kada su u pitanju euroleague uspesi, imajući u vidu da je monako uglavnom bio jedna od top 5-8 ekipa u takmičenju. one godine kada su otišli na f4, su svakako bili jedni od ozbiljnijih za titulu.uostalom, zamenio ga je tamo spanulis, koji nije baš neka trenerska prilika koja se ne propušta.videćemo, odluke su donosene, nadajmo se da će fercerati.
January 27Jan 27 1 hour ago, ivan9999 said:He he, dobarOvaj skor kada je Jago u timu je garant zbog Jaga čiji ofanzivni rejting je 90.3 (ubedljivo je najgori u timu (svi ostali imaju od 110-140) ili možda zbog odlične defanzive? Isto ovako ja pravdam jedenje sladoleda. Dok jedem sladoled Zvezda ne gubi. Ali sam prešao na trocifrene brojke pa zato...izvini Saša... Nadajmo se da sam dovoljno pomogao i da su uhvatili zalet.Interesuje me zašto Čutimo o Plavšinih 5-2 sa njim u timu u EL? Dečko ostavlja srce na terenu, pokazuje drugim centrima put kako treba da se radi, kao što uostalom sjajno primjećuju stručnjaci sa online toaletoida u slučaju Palčića... A dalo se primjetiti i da odlično povezuje neke ljude sa nekim licima, kao i Palčić uostalom...
January 27Jan 27 1 hour ago, samo_opusteno said:Ako izbacimo prvu utakmicu protiv Olimpijakosa gde ga je isao sut i pogledamo nastavak Grejem ima 25-4 iz igre, 5-1 bacanja, 6 izgubljenih lopti na 8 asistencija i skor 1-5.Obradovic ima 13-8 skor bez pola ekipe, jedan Zeljko 3 od 4 sezone u Partizanu nije imao pozitivan skor. Mislim da malo previse Grejemu dajete na znacaju.Uopšte ne dajem Grejemu na značaju. Meni je sporan tehnički deo gde Grejem( igrač takvog kalibra, koji uopšte nije problematičan, koga saigrači hvale, koji sam izjavljuje da je na 100% fizičke spreme, koga je i sam trener hvalio da je odličan na treninzima...) uopšte nema priliku da pokaže nešto. Da pokaže bilo šta. Gde posle te partije sa Olimpijakosom (koju Jago za još 3 života ne može ponoviti) biva praktično kažnjen. Gde mu se dramatično skraćuju minuti, ne samo u EL već i u ABA. ABA koju igramo sa 30% snage. Dok posle 2-3 utakmice redukovanja minutaže ne ostane da sedi na klupi kao da je kadet.Da ne pominjem da za svaku grešku leteo odmah napolje. Leteo je napolje i za tuđe greške. Dok za to vreme kepec može da gubi lopte kao na traci. Da hobluje parket bez ikakve ideje u napadu, da šutira trojke ispod 20% i da na sve to dobija dodatne minute i podršku trenera.Ja mogu samo da cenim strpljenje i posvećenost timu Grejema, jer da sam ja na njegovom mestu popizdeo bi bar 5x do sada i oterao sve njih u 3 lepe. Doduše možda to i jeste bio cilj.Još samo jedno zapažanje, nekako sam ubeđen da je ona serija naših loših performansi (katastrofe protiv Valensije i Žalgirisa) rezultat bojkota trenera od većine igrača kojima je smetao takav potcenjivački odnos prema igraču čiji je plafon sigurno veći nego Jagov. Potcenjivački odnos ne samo u minutama na terenu nego što je još veći problem i u izjavama za medije. Sramota je ono šta je izjavljivao Saša za GrejemaAli sve je to sad gotovo, trener je odlučio. Nadajmo se samo da kada dođu bitne utakmice da će Kodi moći 35 min. Svaka 2 dana.
January 27Jan 27 Mislim da je Heavi dobro primetio da je Grejem sklonjen da ne bi ugrozio Kodijev status. Kada su Grejem i Batler priključeni timu, Kodi je momentalno potonuo i postao destruktivan na terenu. Njemu očigledno treba jasan status jednog od lidera, ne trpi konkurenciju. Procena je da je za tim bolje da Kodi bude zadovoljan a da ovog sklone. Edited January 27Jan 27 by Nikodije
January 27Jan 27 24 minutes ago, hrkljush boys_2 said:Interesuje me zašto Čutimo o Plavšinih 5-2 sa njim u timu u EL? Dečko ostavlja srce na terenu, pokazuje drugim centrima put kako treba da se radi, kao što uostalom sjajno primjećuju stručnjaci sa online toaletoida u slučaju Palčića... A dalo se primjetiti i da odlično povezuje neke ljude sa nekim licima, kao i Palčić uostalom...Ovo uopšte nije slučajno Plavša ima 0.4 asistencije po utakmici, za vreme provedeno na terenu čak 13% asistencija je došlo od njega. To je bolje od 90% centara u EL
January 27Jan 27 24 minutes ago, ivan9999 said:Uopšte ne dajem Grejemu na značaju. Meni je sporan tehnički deo gde Grejem( igrač takvog kalibra, koji uopšte nije problematičan, koga saigrači hvale, koji sam izjavljuje da je na 100% fizičke spreme, koga je i sam trener hvalio da je odličan na treninzima...) uopšte nema priliku da pokaže nešto. Da pokaže bilo šta. Gde posle te partije sa Olimpijakosom (koju Jago za još 3 života ne može ponoviti) biva praktično kažnjen. Gde mu se dramatično skraćuju minuti, ne samo u EL već i u ABA. ABA koju igramo sa 30% snage. Dok posle 2-3 utakmice redukovanja minutaže ne ostane da sedi na klupi kao da je kadet.Da ne pominjem da za svaku grešku leteo odmah napolje. Leteo je napolje i za tuđe greške. Dok za to vreme kepec može da gubi lopte kao na traci. Da hobluje parket bez ikakve ideje u napadu, da šutira trojke ispod 20% i da na sve to dobija dodatne minute i podršku trenera.Ja mogu samo da cenim strpljenje i posvećenost timu Grejema, jer da sam ja na njegovom mestu popizdeo bi bar 5x do sada i oterao sve njih u 3 lepe. Doduše možda to i jeste bio cilj.Još samo jedno zapažanje, nekako sam ubeđen da je ona serija naših loših performansi (katastrofe protiv Valensije i Žalgirisa) rezultat bojkota trenera od većine igrača kojima je smetao takav potcenjivački odnos prema igraču čiji je plafon sigurno veći nego Jagov. Potcenjivački odnos ne samo u minutama na terenu nego što je još veći problem i u izjavama za medije. Sramota je ono šta je izjavljivao Saša za GrejemaAli sve je to sad gotovo, trener je odlučio. Nadajmo se samo da kada dođu bitne utakmice da će Kodi moći 35 min. Svaka 2 dana.Izneo si 2 velike gluposti u ovom upisu, prvo da Jago za 3 zivota ne moze ponoviti partiju Grejema protiv Olimpijakosa gde je ovaj dao 9 poena i imao 4 asistencije a Jagu je to bukvalno bio prosek u prvoj EL sezoni kod nas, 8.7 poena i 3.9 asistencija. Drugo je to da je pad forme posledica odnosa prema Grejemu, pad forme je usledio kad je Grejem zaigrao a Valensija i Zalgiris su samo kraj lose forme.
January 27Jan 27 2 hours ago, ivan9999 said:He he, dobarOvaj skor kada je Jago u timu je garant zbog Jaga čiji ofanzivni rejting je 90.3 (ubedljivo je najgori u timu (svi ostali imaju od 110-140) ili možda zbog odlične defanzive? Isto ovako ja pravdam jedenje sladoleda. Dok jedem sladoled Zvezda ne gubi. Ali sam prešao na trocifrene brojke pa zato...izvini Saša... Nadajmo se da sam dovoljno pomogao i da su uhvatili zalet.Ih, pa ja onda zasluzujem jaci ugovor od Batlera. Vec ujutru na dan utakmice obuvam pobednicke carape, uz kafu odgledam sve nase koseve na pobednickim gostovanjima do sada ako gostujemo, domace ako igramo kuci, volume na televizoru mi je stalno na istom broju, sedim na istom mestu za vreme utakmice, macorima dam specijalnu hranu koju specijalno vole da bih umilostivio i macije bogove, ako tokom utakmice lose krene odem da obrnem neku video igricu i posaljem zenu da "odradi utakmicu do kraja" (ali bez tona da ne bih prisluskivao) jer mi je ona ionako donela najvise srece u zivotu od svega drugog pa je ocigledno ima za izvoz. Dakle, od magijskih rituala jedino sto ne radim je ne prizivam kisu da ne upropastim namestaj i ne jurim device po centru Beograda s nozem da bih ih prineo kao zrtvu jer je zakonski kaznjivo a i lakse je osvojiti Evroligu sa Jagom i Davidovcem nego naci devicu u centru Beograda.Sve u svemu, moj doprinos je monumentalan a Drcela ako me se seti...
January 27Jan 27 1 minute ago, samo_opusteno said:Izneo si 2 velike gluposti u ovom upisu, prvo da Jago za 3 zivota ne moze ponoviti partiju Grejema protiv Olimpijakosa gde je ovaj dao 9 poena i imao 4 asistencije a Jagu je to bukvalno bio prosek u prvoj EL sezoni kod nas, 8.7 poena i 3.9 asistencija.Drugo je to da je pad forme posledica odnosa prema Grejemu, pad forme je usledio kad je Grejem zaigrao a Valensija i Zalgiris su samo kraj lose forme.Za Grejemovu minutazu na toj utakmici garantujem da Jago istu statistiku (plus 4 skoka koje si prigodno zaboravio) ne moze da napravi u tri zivota.
January 27Jan 27 Jel zna neko koliki ugovor ima Grejem? Frlja se ciframa od jednog do dva i po miliona. Edited January 27Jan 27 by Heaviside
January 27Jan 27 37 minutes ago, ivan9999 said:Još samo jedno zapažanje, nekako sam ubeđen da je ona serija naših loših performansi (katastrofe protiv Valensije i Žalgirisa) rezultat bojkota trenera od većine igrača kojima je smetao takav potcenjivački odnos prema igraču čiji je plafon sigurno veći nego Jagov. Potcenjivački odnos ne samo u minutama na terenu nego što je još veći problem i u izjavama za medije. Sramota je ono šta je izjavljivao Saša za GrejemaOvo mi samo para uši (oči) iz tvog posta.Nisam sigurna da su igrači toliko all-in za Grejema jer bi, da je tako, već na neki način nagovestili ili se izlajali (znamo koji doggg bi lanuo na lakat makar nešto).U toj fazi kad smo imali te dve loše utakmice, Saša je "implementirao" ignorisanje centara, maltretiranje Šemija na petici, sumanute petorke i plus se za fejl tih zamisli iskaljivao na njima. Bilo je dovoljno samo čuti Motyja nakon obe utakmice.Sa druge strane, mislili mi kako želimo o Jagu, njega saigrači evidentno VOLE, a to je takođe začin u hemiji ekipe koji ne sme da se zanemari.
January 27Jan 27 3 minutes ago, Heaviside said:Jel zna neko koliki ugovor ima Grejem? Frlja se ciframa od jednog do dva i po miliona.Dok se ne zaboravi doci ce do toga da je covek potpisan na 5 miliona po sezoni i da ga je trazilo 50 evroligaskih klubova. U realnosti je imao ugovor na 900 hiljada bez bonusa.