January 28Jan 28 Srećan rodjendan nasem treneru, prije svega mu zelim dobro zdravlje i da nam donese mnogo radosti!!!
January 29Jan 29 Može li Grejem u neki EL tim sada? Ume priroda da se pozabavi nekim ravnotežama, nadajmo se da joj propisi stoje na putu.
January 29Jan 29 26 minutes ago, kralj said:Može li Grejem u neki EL tim sada?Ume priroda da se pozabavi nekim ravnotežama, nadajmo se da joj propisi stoje na putu.prosao jeodavno taj deadline za prelazak iz jednog el kluba u drugi
January 29Jan 29 5 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Mislim da je ta mogućnost otpala na pola sezone.Komšije juče dovele igrača, OLY pre par dana ... mislim da se završava početkom februara.
January 29Jan 29 Just now, kurjak said:Komšije juče dovele igrača, OLY pre par dana ... mislim da se završava početkom februara.Ne znam jesu li igrali za svoje klubove u EL.
January 29Jan 29 I meni u glavi da je davno prošao taj dedlajn, tipa kad je KKP dovodio Fernanda.Svakako bi deo mene sladostrasno uživao ako bi Grejem došao u priliku da nas zatrpa i kad bi tu priliku iskoristio.
January 29Jan 29 4 minutes ago, Milošica said:Ne znam jesu li igrali za svoje klubove u EL.Opet su nešto menjali pravilnik u vezi prelazaka, potpisa novih igrača ...
January 29Jan 29 7 minutes ago, kurjak said:Komšije juče dovele igrača, OLY pre par dana ... mislim da se završava početkom februara.Iz drugog EL tima?
January 29Jan 29 nemam vremena sad da guglamali postoji deadline koji je davno prošao za prelazak iz jedne euroleague ekipe u druguradanov nije bio registrovan u bajernu za el a oly je doveo valjda corey josepha, nba igračaverovatno postoji deadline i za transfere generalno i on još traje
January 29Jan 29 Baš bih se uplašio da pređe u drugi EL tim, pa da nam polomi tablu kad pripali trojku. 😱
January 29Jan 29 2 minutes ago, uini said:nemam vremena sad da guglamali postoji deadline koji je davno prošao za prelazak iz jedne euroleague ekipe u druguradanov nije bio registrovan u bajernu za el a oly je doveo valjda corey josepha, nba igračaverovatno postoji deadline i za transfere generalno i on još trajeTo bi trebalo da važi za sve slobodne igrače, bez obzira gde su ranije igrali ... mada, nisam baš siguran, opet su nešto menjali.
January 29Jan 29 2 minutes ago, kurjak said:To bi trebalo da važi za sve slobodne igrače, bez obzira gde su ranije igrali ... mada, nisam baš siguran, opet su nešto menjali.EuroLeague Transfer DeadlineThe first key date to monitor is January 5, ahead of Round 20.This marks the final registration deadline for players already registered in the EuroLeague to remain eligible for a midseason move to another EuroLeague club.By this date, players who may be considering a transfer must be deregistered by their current teams.If a move does not materialize, they can still be re-registered later, but January 5 effectively forces clubs and players to make early decisions about roster plans for the remainder of the 2025-26 season.Once the January 5 deadline passes, EuroLeague clubs will only be able to sign players who were previously deregistered from EuroLeague teams or players coming from outside the competition, such as the EuroCup, BCL, domestic leagues, or the NBA.https://basketnews.com/news-236872-two-crucial-days-to-watch-in-the-euroleague-transfer-window.htmlako ja ovo ispravno tumačim - ako si u xy euroleague rosteru nakon 5. januara, ne možeš nakon toga da igraš za drugu el ekipu.EuroLeague New Players Registration DeadlineThe second critical deadline comes on February 25, just before Round 29.This is the final new-player registration deadline, meaning EuroLeague teams will finish the 2025-26 season with the rosters registered by that date.After February 25 – ten rounds before the end of the regular season – no additional players can be added.
January 29Jan 29 Ovo važi za igrače koji su pod ugovorom, samo su odjavljeni sa spiska za EL ... kao neki trejd.Zamrsili su ko luda pletenje.