January 27Jan 27 6 minutes ago, uini said:mislim, šteta ako je tako, to samo govori da ne zna s'kim ima poslaMeni zvuci kao da je coveku skroz dopizdilo pa je u fazonu "ok isplatite me samo za ovo sto mi dugujete i terajte se u 3pm, da se ne ljubimo"
January 27Jan 27 29 minutes ago, kurjak said:Taj Graham je taražio da mu isplate samo januarsku platu, i ništa više ... za razliku od nekih domaćih "legendi" koji su isti dan presavili tabak za ceo ugovor.Je l' trazio premije za osvajanje Kupa? Pitam za jednog celavog druga.
January 27Jan 27 22 minutes ago, Lord Stef said:Meni zvuci kao da je coveku skroz dopizdilo pa je u fazonu "ok isplatite me samo za ovo sto mi dugujete i terajte se u 3pm, da se ne ljubimo"pa moze to slicno i da dobije sve pare, samo mora da dolazi na treninge i sl
January 27Jan 27 Popular Post Koliko smo mi jadan, bedan i zarobljen klub kad se pravimo ludi na potencijal da nas vrlo posveceno, vrlo strastveno i vrlo disciplinovano (kao sto sve radi) podrzava verovatno najslavniji aktivni i jedan od najvecih sportista u istoriji na svetu. Taj jedan, jedini i neponovljivi Novak Djokovic nam u smislu reklame vredi koliko i 100 miliona navijaca a mi ne smemo ni da pomenemo da je nas navijac, kamoli da to pokusamo da iskoristimo u marketinske svrhe, samo zato sto je odjebao vlast kad je pokusala da ga uceni pa mu se ovi svete omertom. Nerealno.
January 27Jan 27 Oni su Dabu proglasili nepoželjnim u dvorani, zbog onog skandiranja "vučiću pederu" ... dokle to ide.Vujčin je težak serator.
January 27Jan 27 Jbt, Čima najmanje naporan, ne verujem da sam ovo napisala.@harper lee de je deo o Novaku, ne mogu da slušam sat i po ovog gore-levog. Edited January 27Jan 27 by Valk
January 27Jan 27 9 minutes ago, kurjak said:Oni su Dabu proglasili nepoželjnim u dvorani, zbog onog skandiranja "vučiću pederu" ... dokle to ide.Vujčin je težak serator.havarija, nisam to znao
January 27Jan 27 4 minutes ago, Valk said:Jbt, Čima najmanje naporan, ne verujem da sam ovo napisala.@harper lee de je deo o Novaku, ne mogu da slušam sat i po ovog gore-levog.Pocinje na 13:59.
January 27Jan 27 Djokovic je bio protiv Asvela ili Baskonije u oktobru u Areni i dobio je aplauz cijelog caci kopa jer je svecana loza iznad njih.Nego, jel moguce da tri dana pred mec sa kk Dubai jos ne znamo jel Arena ili Pionir?!
January 27Jan 27 Popular Post 6 hours ago, kurjak said:Aj da se nasmejemo malo, sve je to za živa čoeka.Osnovni problem je što ja u principu nisam sujeveran čovek, boli me uvo za broj 13, crne mačke, prolaženje ispod lestvi i beskrajan niz ostaalih gluposti. Bolest se aktivira ISKLJUČIVO i SAMO kad je KK u pitanju.Pa tako kada pobedimo za sledeću zauzimam isto mesto na fotelji, raspoređujem stvari oko sebe kako su stajale, podešavam jačinu zvuka na TVu kako je bila itd. Ako krenemo dobro da igramo, a noge su mi recimo na stočiću, nema pomeranja sve dok ide dobro, makar me uhvatili grčevi ili se upišao. Jedini spas je poluvreme, faljen Isus.To uključuje da i uzimanje telefona u ruku komentarisanje itd može tek kada primimo koš, ne ranije.Nema javljanja na telefon dok smo u seriji, makar me zvali da mi saopšte de je Šešelj crkao.Žena naravno već zna situaciju pa i ne pokušava da me ometa već se samo krsti iako je veći ateista od mene.Sigurno ima još nešto ali se mod aktivira kada krene tekma pa sam sigurno zaboravio da pomenem.
January 27Jan 27 13 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Osnovni problem je što ja u principu nisam sujeveran čovekLaki, javna je tajna da ljudi u starosti postaju sujeverni, isto kao sto i filozofi kad omatore pocnu da koketiraju sa Bogom i religijom a dok su mladji nema vecih ateistickih cepidlaka od njih. Princip je princip ali i "nikad se ne zna, ne moze da skodi" je takodje neki princip.
January 27Jan 27 35 minutes ago, Dankan Ajdaho said:boli me uvo za broj 13Ja sam rođena 13. Najbolji broj.Sad je veći krindž imati rođendan 6. jula.
January 28Jan 28 10 hours ago, Heaviside said:Nisam primetio baš ovo što Nikodije kaže.Hteo sam da kažem da mogu da razumem zašto Grejemu nisu dali poziciji prvog pleja i ključeve naše igre. Grejem se vratio u fazi u kojoj smo igrali dobro kao ekipa sa Kodijem u toj ulozi, a i sam Kodi je bio odličan. Trener ove Zvezde nema luksuz da pretumba tim u takvoj situaciji sa rasporedom u kome te mesec dana slabije igre može mnogo koštati.Oni što ne mogu da razumem je zašto ga kroz ABA nisu razigravali za drugog pleja ili još bolje i kroz EL kao što je to urađeno sa Jagom. Još sam zbunjeniji sada kada znam da je razlika u njegovoj i jagovoj plati nešto malo preko 10% tako da ni ušteda nije racionalno objašnjenje. Sad sam ipak najbliži da objašnjenju da Obradović jednostavno više veruje Jagu i da je Grejem zbog toga potražio sebi novi klub.To niko nije primetio a nije ni Nikodije nego spekulise zbog manjka informacija iz kluba i jos veceg manjka elementarne logike kod Obradovica, kao i svi mi drugi. Ovo je jednostavno sezonsko samoubistvo KK Crvena Zvezda kojem pribegavamo skoro svake godine jer smo tako u mogucnosti. Nekad je Covic dr Nebojsa sa svojim eksel akrobacijama i ambicioznim sinovima, nekad je tvrdoglav trener koji je nesto misteriozno zamislio, nekad potpisemo igrace za velike pare pa izvodimo krive Drine da ih se otarasimo kad shvatimo da nam ne odgovara odnos cena-kvalitet, nekad je neka planeta u nekoj kuci ali sta god da je uvek je zajednicki imenitelj seljacko ponasanje pokondirene tikve koja misli da je mnogo pametna i mudra a u stvari je samo najobicnija tikva. Koliko je sve to otuzno i jeftino najbolje govori to sto trener ne sme da kaze zasto nekog igraca nije uvrstio u tim nego ga kao poslednju shushu poklapa jebeni Igor Vujcin, Covicevo levo smetalo, bedan bivsi novinar i jos bedniji bivsi komentator koji se uvalio na slavinu kluba da prevodi na konferencijama za stampu i da pazi da neki trener nesto slucajno ne kaze sto ne bi odgovaralo ne znam kome.Igraci dolaze i odlaze iz klubova, snadju se i ne snadju, trener ih hoce ili nece, to su u sportu uobicajene stvari i nista od toga nije razlog da se stvari kriju kao zmija noge a jos je manji da se Grejemu podmecu paralele sa Dzabari Parkerom, izmisljaju neke svemirske plate (koje su do sada u medijima narasle na 2.5-3 miliona) i da se po medijima kao ni manje ni vise nego najveci promasaj Zvezde u istoriji targetira igrac koji i pored svog sikaniranja koje je doziveo nikada nicim nije pokazao nista vise od profesionalizma, karaktera i timskog duha a ima jedva malo vecu platu od, recimo, Davidovca koji se deset godina u Zvezdi slepuje i bira utakmice ali je nedodirljiv kao najniza indijska kasta. Namerno ne pominjem Jaga koji je negde izmedju njih dvojice sa platom, da ne bi ispalo da imam neki vansportski problem sa tim deckom koji je takodje pokazao samo vrhunsku lojalnost, timski duh i povremene napade na hidrant za sve ove godine koje je proveo kod nas.Jeste sustina da Obradovic vise veruje Jagu nego Grejemu, kao i svaki nas prevazidjeni trener i njihova luka&kuzma bulumenta on generalno ne podnosi NBA igrace i jedan Batler mu je sasvim dovoljan u timu. A posto je Batlera usvojio i proglasio za Zvezdinog Majka Dzemsa, a.k.a. svog miljenika koji sve moze, bar je on siguran. Izabrao je to sto je izabrao i zbog tog izbora ce on da izgubi posao a mi zivce kad malecko Brazilce krene da plese protiv igraca koji mogu da neometano igraju i da ga istovremeno nose u dzepu od sorca sve vreme. Svo ovo durenje i prskanje na konferencijama za stampu je nista drugo do sujeta coveka koji ne podnosi da ga neko nesto pita ili mu osporava, to nema veze sa samim slucajem.Nadam se da ce ostatak tima koji je vrlo kvalitetan da bude dovoljan da udjemo u plej-of i anulira ovo Obradovicevo glupiranje ali ne previse. To jest, mogu ja i da se nadam previse ali ce ta nada biti uzaludna. Svaka ekipa koja bude u stanju da pritisne i odsece Kodija, a to i nije previse tesko, vratice nas na utakmicu u Parizu na kojoj je Batler resetao sa svih strana a mi izgubili utakmicu jos u trecoj cetvrtini. Iluzija da Jago moze biti taj koji ce da istupi je ista kakva je bila i letos kad ga je Sferopulos precrtao iz ociglednih razloga ali ovo je klub koji ne uci ni iz svojih pogresnih a kamoli ispravnih odluka.