Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Nama je bio potreban neko poput Davontea (ili alternative) za neki bolji ucinak od uobičajenog tavorenja oko playina i ispadanja u nekom razigravanju. Sad o nekom napretku nema ni govora. CMM nije play za odlučivanje a o Jagu da ne govorimo. Žalosno da je da srpska sujeta jača od bilo kakvog progresa. Naravno, da bi se zamaskirala ta osobina, nastaviće se kampanja raznih “pouzdanih” informacija iz kluba gde je ovaj bio katastrofalan i “loš za atmosferu”. Naravno, istina je drugačija. Izuzetno pošten, profesionalan i korektan. Niko ne kaže da je on TAJ ali je postojao promil šanse. Sa jagom koji “razume” sta budala hoće,nema tog promila.

• Replies 18.4k
  • Views 821.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Može se to reći i bez ovoga "budala".

Malo pretjerujete, nikome nije u interesu da Grejem ne uspije niti je on razlika između "tavorenja" oko plej in pozicije i Final Four-a.

Just now, JPM said:

Može se to reći i bez ovoga "budala".

Realno, ako on misli da moze da izvuce nesto sa 15 minuta sa Jagom na parketu nije ni narocito inteligentan. Mogao je da pita svakog ko je u klubu kako izgleda kad se ekipe konkretno spremaju za nas, Jago otvara vrata svakoj ekipi da nas ubije preko njega na obe strane terena. I veceras je narativ da je Jago odigrao odlicno, voleo bih da vidim kakav je +/- s njim na parketu. Nije problem u njemu, on zna sta zna i moze koliko moze, problem je sto je postojala sansa da Grejem dodatno pojaca ekipu koja sa Jagom ne postoji. Mislim, dve i po godine ga gledamo u Zvezdi, nije da je dosao pre nedelju dana pa da ne znam sta ocekujemo od njega. Malo jaca odbrana na njemu i ne ostaje mu nista nego da hobluje parket po 20 sekundi dok ne uvali nekom kosku na kraju napada a u odbrani ne moze da odbrani ama bas nikog. On decko veceras protiv jebenog Beca nije mogao cak ni da se demarkira kod izvodjenja protiv jednog defanzivca nego smo stalno uvodili treceg igraca preko kojeg smo ulazili u napad.

Sustina je da smo se ovim oprostili od nekih vecih ambicija osim u neverovatnom slucaju da se Karter brzo vrati u tim, on je igrao s ovom ekipom i ne bi trebalo da mu treba mnogo da pohvata akcije kad bude fizicki fit. Ako toga ne bude gubicemo utakmice kao na traci u tih Jagovih 15 minuta po utakmici koje ni Sveti Batler i ostali nece moci da ispeglaju. Nije uopste stvar u Grejemu, mada jeste indikativno to sto mu nismo trazili klub dok je trajao prelazni rok u Evroligi, nego je tada prica bila da ga spremamo za neku buducnost tokom sezone. Trazimo mu klub sad kad ne moze da predje ni u jednu ozbiljnu evropsku ekipu koja nam moze biti konkurencija. Stvar je u tome sto nam treba normalan evroligaski plej da cuva ledja Kodiju a mi smo se oslonili na igraca za koga svi veoma dobro znamo iz sopstvenog iskustva da on to ne moze. I to cemo platiti kad dodju do or die utakmice.

Dakle dosli smo do faze (ili smo tu od njegovog dolaska) gdje nam je trener sujetna budala, sa svim ovim sto je napravio do sada. I to sve sa nekim satro “intelektualnim” komentarima sa sve eng izrekama, a to naravno govori mnogo toga.

Ono sto je sledece su porazi i rafalna paljba po treneru, klubu,itd itd. Sta nam se desilo jbt?

Sve ok, idemo dalje.

Bože, koliko nekoordinisan medijski napad na Grejema juče i prekjuče po portalima, mediji prepoznali temu bez ikakve sugestije od strane kluba

Kako je Obradović pogledao ovog frfljavog lol

1 hour ago, dragance said:

Bolomboj nije video nikakav teren preko godinu dana. Šta očekujete od njega sada?

Ništa spektakularno, konstatujemo stanje koje je u skladu sa očekivanjma, budući da nije igrao skoro godinu dana.

Obradović je dodao da ne prati društvene mreže kako bi sačuvao fokus.

"Ne gledam socijalne mreže, ne gledam... Još su mi u familiji rekli, bolje ne gledaj. Sada je drugačija priča odjednom, ne ulazim u to, i sada me ne zanima. Sada je dobro, bilo je odlično, bilo ovako.. Kada bih se ja time bavio izgubio bih fokus o igri i ekipi. Bitno je da u teškim i dobrim situacijama ja nisam izgubio kontakt sa igračima, da je uvek povezanost postojala čak i u teškim momentima. Ja mogu da dam bilo kom jutjuberu, trebalo bi mi tri minuta da napravim od čoveka lakrdiju, tri minuta da neko priča sa mnom. S kim bi ja trebalo da diskutujem? Čekaj bre, nismo uopšte nivo da možemo da pričamo. Samo me igrači i utakmice zanimaju."

covid19

Osvrnuo se i na ulazak Džoela Bolomboja u tim i proces adaptacije novih igrača.

"Ma bre, sve je teško, to su mikrotraume na hemiju, nebitno što Džoel zna sistem, treba na nove saigrače da se privikne, treba da uđe u formu."

ajde

47 minutes ago, harper lee said:

I veceras je narativ da je Jago odigrao odlicno, voleo bih da vidim kakav je +/- s njim na parketu.

+4

Ne vidim scenario u kojem nam se na kraju Obradovićeva sujeta i tvrdoglavost neće olupati o glavu.

Just now, Dankan Ajdaho said:

Ne vidim scenario u kojem nam se na kraju Obradovićeva sujeta i tvrdoglavost neće olupati o glavu.

Zavisi šta su ciljevi.

8 minutes ago, steins said:

Zavisi šta su ciljevi.

Drčelić mu je podigao letvicu na F-4

Sad sam se setio izraza koji ga najbolje opisuje. Bandoglav.

18 minutes ago, Dankan Ajdaho said:

Sad sam se setio izraza koji ga najbolje opisuje. Bandoglav.

O njegovoj karijeri se radi, tako da moze da bude bandoglav samo na svoju stetu. Imamo odlicnu poziciju u Evroligi i jako dobar raspored ispred sebe, niko mu nista nece oprostiti ako podbaci a garantujem da ce se u tom slucaju negde u kritikama pojaviti i "slucaj Grejem". Rizik je preuzeo na sebe i sad je na njemu da dokaze da je bio u pravu. Ja nemam problem s otpustanjem Grejema, bar ne preveliki, desava se da se igrac s odredjenom reputacijom jednostavno ne snadje, ono sa cim imam problem je sto nemam utisak da je Grejem dobio iole pristojnu sansu u kontinuitetu da pokusa da pokaze sta zna, cak ni na utakmicama ABA lige koje smo resavali s pola snage i usput. A rizik nije mali jer ako se pokaze, a pokazace se, da Jago ne moze da se nosi sa evroligaskim nivoom, morace ozbiljne pretumbacije u ulogama da se prave kako bi se ta rupa popunila. Kod Grejema je bilo vidljivo da je najmanje sansi dobijao upravo posle najboljih (ili najmanje losih, kako hocete) partija a sad vidimo i zasto. Ako bih morao da se kladim na kljucni razlog zasto je Jago dobio prednost u odnosu na Grejema rekao bih da je Jago prihvatio da bude zadovoljan ulogom sidekick-a a da Grejem koji ima reputaciju kakvu ima bi u slucaju da je proigrao trazio ulogu jednog od lidera koju Obradovic nije hteo da rizikuje da uzima iz ruku Kodija, Batlera i Nwore.

Jago u poslednje vreme igra malo drugacije, mnogo veci pritisak vrsi na loptu i manje okleva u prodoru ali sve je to too little too late jer takvi preokreti u igri ne mogu da se odrade preko noci i igrac ima tendenciju da pod pritiskom reterira i vrati se na ono sto je igrao godinama. Na zalost, kako god da igra kod njega ce ostati nedostatak u fizikalijama i to se nece promeniti jer ne moze. Igracemo mi mnogo, mnogo utakmica do kraja na kojima Jago ako uopste bude video teren to ce biti na par minuta a to onda povlaci i drugaciji raspored minuta u spoljnjoj liniji. Zato sam napisao da bih se obradovao brzom povratku Kartera ali to tesko da ce doneti bilo kakav efekat bar jos dva meseca.

Sve u svemu, nama su se ustede ranije toliko obijale o glavu da su iz toga krenuli vicevi. Nadam se da ce ovoga puta biti drugacije ali stvari obicno imaju tendenciju da ako radis istu stvar rezultat na kraju bude isti.