Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

19 minutes ago, harper lee said:

Izgibe i izgubi Virtus, OK scenario za nas.

Potrošili su se do koske, i mi smo, ali imamo dan odmora više.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 minute ago, Dankan Ajdaho said:

Potrošili su se do koske, i mi smo, ali imamo dan odmora više.

S obzirom na to da smo iz Monte Karla odmah otisli u Bolonju cenim da ce do utakmice da bude ko bolje podnosi alkohol nego ko je imao dan vise ili manje odmora.lolol

Odličan potez kluba da se ne vraća u Beograd.

Ova turneja kroz EL i Aba je već uspela odlično, ali zašto ne olakšati i povećati šanse da se pojača saldo.

Osim Saše, Kodi i Čima su isto bili večeras na utakmici Virtusa u špijunaži.

Edited by Valk

• Popular Post

Ebuka i zvanično MVP 23. kola EL kecman

6 hours ago, Valk said:

Osim Saše, Kodi i Čima su isto bili večeras na utakmici Virtusa u špijunaži.

cmm i moneke onda pričaju ostalima šta se dešavalo na tekmi, kao laza ristovski u andergraundu, kako ide rat protiv okupatora.

jago obrne kačket i pušta tiho mali mrav mali mrav sa kasete, kao muzičku pozadinu

Onaj osećaj kada si 90% u Top 10 ali 95% ideš na gostovanje u Kaunas... violina

@JPM = tri slova, all caps, kapiram da imas neizmerno samopouzdanje u sutu za tri, koji ti je karijerno ispod 30%

Ispalio sam lajv, odgledao sinoć kao da gledam po savetu lekara.

Mnogo lepih pojedinačnih priča: Motijevo brutalno otvaranje revenge gamea, druga četvrtina Šemija za staviti ga na grb kluba, meni je on već legenda, svakim potezom zida identitet ekipe.

Batler ih je ubijao u pojam, Monako ima nenormalno jaku spoljnu liniju defanzivno (James im kvari, da nije bilo njega, trsli bi nas lagano), a za Batlera su, mimo svih kerova kakvi su Strazel, Alfa i Okobo, pripremili i handzaplast Tarpeja koji ga je čuvao fudbalskim metodama, kao nekad Albert Nađ i Duljaj Zidana. I ništa mu nije mogao.

Ebuka evilsmile je upropastio Sašu ovom partijom, taman je nekako siroma uspeo da stavi pod tepih problem Grejema, a ovaj ovako odigra na pragu Bolombojevog povratka i ne pita za zdravlje.

Što se Kodija tiče, da kažem da mi je pre gledanja ove tekme negde iskočio snimak Lukovskog kako govori da CMM nije adekvatan igrač za ulogu koju ima, da je on idealan za 2nd unit u potpuno drugačijoj ulozi - da bude hustler, igra presing, gine u odbrani, a u napadu vuče tranziciju i odmara ćoškareći u postavljenom napadu kao igrač manje (slobodna je interpretacija, ali to je otprilike suština). Moram reći da mi to posle sinoćnje utakmice ima smisla. Pa ludi Nwora i njegov produžetak. Kakva je to dileja, nerviraće nas, jebaće nam kevu, čekam da izađe bez jedne patike na zagrevanje.

I naravno drago mi je da ih Neda nije skroz upropastio. Dao je neku crkavicu, par bacanja, trojku, odigrao solidno, a izgubio. Knjiški primer win-wina. Da smo izgubili Mina bi zamenila bravu a on prespavao na plaži.

2 hours ago, uini said:

@JPM = tri slova, all caps, kapiram da imas neizmerno samopouzdanje u sutu za tri, koji ti je karijerno ispod 30%

Verujem da je super fora, ali moram da budem iskren da je nisam razumeo. kdpinside

10 hours ago, Valk said:

Odličan potez kluba da se ne vraća u Beograd.

I naše komšije nisu planirale da se vraćaju u Beograd, ali iz drugih motiva... ba da bum tsss....

Ево студија, изгледа ће објединити утакмице.

5 minutes ago, JPM said:

Verujem da je super fora, ali moram da budem iskren da je nisam razumeo. kdpinside

Ценим да је неспоразум на релацији Мајкл Портер Џуниор - Хуан Пабло Монтоја ss1

4 minutes ago, Celuloid said:

Ево студија, изгледа ће објединити утакмице.

Ценим да је неспоразум на релацији Мајкл Портер Џуниор - Хуан Пабло Монтоја ss1

Hvala ti dobri čoveče. Da, tačno.

E da je sreće da je Porter Jr.

45 minutes ago, JPM said:

nešto smo diskutovali na EL temi, kako je THT sobalio sinoć za tri, jer ima ničim potkrepljenog samopouzdanja, kao i CMM

Edited by uini

18 minutes ago, uini said:

nešto smo diskutovali na EL temi, kako je THT sobalio sinoć za tri, jer ima ničim potkrepljenog samopouzdanja, kao i CMM

Nemam ja šansu protiv tebe, ti bre cross thematic reference jokes praviš...treba pratim šta se piše na nekoliko tema da bih shvatio )

Sad se i ja malo šalim. Taj Majkl Porter mi ne bi nikad pao na pamet. Protorip igrača koje ne podnosim. Bog im sve dao ali glava šuplja. Nešto kao Mario Hezonja.