January 23Jan 23 Užasno igramo poslednje napade generalno, još ovi carevi ne fauliraju.Ali Kobrinjo - flouter, ukradena, asistencija i izrudario 8 sec sve u frtalj minuta.
January 23Jan 23 Ako se sve preuzima mora se ostati ispred igraca sto se nije desilo nekoliko puta i domaci su imali lake poene.Ok je ovo za sada, pita se i Virtus, njima je ovde pobeda potrebnija tako da cemo biti u sve boljoj situaciji ako ostanemo u igri sto duze.
January 23Jan 23 Sad se setih, njemu je ovo revenge game.Ništa, onda CMM, Kobra, Kalina, Šemi, Iznogud.Lepu priliku imamo, Nwora i Moneke su nam jebali majku, bukvalno na njihova lutanja smo fasovali 25 poena.
January 23Jan 23 Pitanje je ko od timova može da izvuče iz sebe snagu da odigra odbranu. Mi i pored šuta za tri iz snova, vodimo samo plus 5. Brdo poena nam dali posle promašaja jer nema skoka...Umor je primetan kod oba tima. Dobiće ko više bude želeo...
January 23Jan 23 Previse je Batler placen da bi bio koncentiran samo u kranc tajmu. Mora bolje, jbg...
January 23Jan 23 Užasno me nervira ova utakmica iako sve vreme vodimo, nisam navikao na ovo, hoću stari dobri hrkljuš
January 23Jan 23 Butler je surovo oružje u napadu, još uvek učimo kako da ga pravilno koristimo, samo polako
January 23Jan 23 Po statistici nama je najveci problem odbrana reketa ali je to valjda trade off za jurenje Edvardsa po terenu.
January 23Jan 23 Just now, MiddleClass said:Jbg, Nvora treca licnaKrava koja da 20 l mleka pa se ritne i prospe kofu.Na to me asocira danas.Lepo rešen Edvards. Edited January 23Jan 23 by Valk