January 20Jan 20 Treba nam taj drugi plej kad Kodi ispadne iz utakmice kao lebac da malo smiri, poveze igrace i spreci ove nenormalne serije kad gubimo lopte kao na traci i izgledamo kao grupa gradjana. Sad sam vise u fazonu "bilo ko", samo da nekako makar smanjimo zute minute. Ono sto smo igrali prvih 16-17 minuta je bila poezija od kosarke kakva se retko vidja, mozda smo i najbolje izgledali sa maleckim Brazilcetom u tom periodu. Ali kako Kodi stane dajemo koseve samo slucajno, tim pre sto su mladi momci Monacanci iskopcali poentersku produkciju Batlera, a Obradovic nema poverenja u Jaga u zavrsnicama.
January 20Jan 20 Bravo Zvezdo.Ne znam šta bih napisao pametno, a i ne moram ništa. Dve šampionske pobede, nema šta.
January 20Jan 20 Zajebasmo preokret u Milanu, ovo okretanje - 10 na par minuta do kraja protiv ekipe u najboljoj formi je ozbiljna anomalija za nas tim. Iz nekog razloga ni blizu da dirne kao pobede u onom nizu, mozda je tako i bolje da se ne ulazi opet u preterane euforije.
January 20Jan 20 1 minute ago, Dankan Ajdaho said:Rolerkoster doslovno.Šta je ovo nema studija???Nema mesta CL+EL zauzeli sve kanale.Beki Izundu!!!!!
January 20Jan 20 5 minutes ago, MeanM@ said:Mora se radi na enerhii i sinergiji.Ima ko da igra ovde, al u ovako ujednacenoj ligi pobeđuje nalozen i skoncentrisan tim. Sad, kako minimizirati one brejnfartove, Ćelafuto treba da smisli neku magiju.Od starta sezone imamo problem sa izgubljenim loptama, večeras 18 ... umor, pad koncentracije kod nekih igrača.Mora da uvede Grahama kako zna i ume, da rastereti Kodija, Semi se previše troši na 5 a nije ni srećan na toj poziciji, sad je tu Bolomboj pa će to biti rešeno.TO mora da se prepolovi.
January 20Jan 20 Just now, Pravednik said:Polako, samo polako momci. Ozbiljna ste ……. ali ima i nas drugih. Pokazite da niste ograniceni i da imate sirinu, inace ce vas biti sve manje i manje.Rekoh vec opusteno, dug je put pred nama.
January 20Jan 20 Vratili smo onaj dio kada se gine za svaki loptu, kada igramo prsa u prsa iako vecini poentera ne ide. Krvavih koljena ostvarena pobjeda.Jago i Izundu odlicno veceras, uvijek ce neko da iskoci u napadu ali odbrana je ogledalo ove ekipe.Idemo dalje bice tu jos svega, uzmite u obzir bez prva dva centra smo 23 kola, utoliko ovaj rezultat ima veci tezinu.Cestitke momcima !!!
January 20Jan 20 6 minutes ago, harper lee said:Izundu indeks 36.Svi saigrači mu odaju priznanje na mrežama.Čima se dodatno obraća navijačima:"Sorry for the heart attacks!!!" Lako je tako™, na terenu, aj ti budi pored ekrana Čimotije!
January 20Jan 20 Suluda utakmica i, čini mi se mnogo ludja pobeda nego protiv Armanija. Odželej 4/7 za tri, Izundu 22 poenta i 12 skokova. Iznenadjuje me koliko je Batler spor - nije mogao da napravi prednost ni protiv koga. Kalinić je odigrao 30 minuta - mislio sam da nije ni 15 bio - toliko se video na terenu.
January 20Jan 20 15 minutes ago, steins said:Suluda utakmica i, čini mi se mnogo ludja pobeda nego protiv Armanija.Odželej 4/7 za tri, Izundu 22 poenta i 12 skokova. Iznenadjuje me koliko je Batler spor - nije mogao da napravi prednost ni protiv koga.Kalinić je odigrao 30 minuta - mislio sam da nije ni 15 bio - toliko se video na terenu.Brate.