Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Opustite se malo, osmjeh na lice, uživajte u ovome što su momci uradili u zadnje dvije utakmice, sujetu na off. Ćelavi je sujetna neznalica, Graham je Jordan, to smo utvrdili.

Idemo dalje.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

1 hour ago, JPM said:

Nevezano za trenutnu diskusiju, neverovatno je koliko ljudi ovo ne kapiraju iznova i iznova.

Najveci zlocin prema navijacima i ljubiteljima sporta u celoj istoriji sporta je izlazak na trziste video igrice Football Manager. Zahvaljujuci toj i slicnim igricama ljudi su potpuno iz glave izbrisali sve elemente biologije, fizike, psihologije, socijalne psihologije, medicinske metodologije, sportske strategije i taktike i jos nekoliko nauka, naucnih disciplina i sportskih procedura. Nije u pitanju samo ovo tretiranje ljudskog bica kao gomile piksela koja se povredjuje i izlazi iz povrede na dva klika misem vec i fascinacija kontinuiranim smenjivanjem igraca, prelaznim rokovima, "skautingom" potencijalnih pojacanja, koriscenja statistike kao ultimativnog argumenta i slicno.

Problem je sto se dzabe nerviramo jer je to izgleda nova realnost koja nece biti bolja kako vreme bude odmicalo. Covek 21. veka gubi korak sa fizickom u korist virtuelne realnosti, razlika izmedju te dve realnosti se svakim danom sve vise i vise brise.

16 minutes ago, Pravednik said:

Opustite se malo, osmjeh na lice, uživajte u ovome što su momci uradili u zadnje dvije utakmice, sujetu na off. Ćelavi je sujetna neznalica, Graham je Jordan, to smo utvrdili.

Idemo dalje.

Jebo te, koliko si ti dosadan. Je l' vas tamo odakle dolazite uce da budete neopevani smaraci ili vam je to od rodjenja?

Moneke je vrh lik, malo veselja, tuče i derneka, ne samo mračenje.

Sto bi rekao harper dosta video igrica, daj malo akcije😃

Edited by beeva

Sale i deo stručnog štaba su u hali , gledaju Virtus i Fener

Jel sad ovde navijamo za Fener? S obzirom ko je sve ispred nas, otprilike mozemo biti od 9-11. mesta realno, osim u slucaju pada Valensije. Oli i Fener igraju onu zaostalu medjusobno i tu ce neko mozda ostati na samo pobedu vise od nas ali je realno da i ostanu iznad, jbg

Samo da je bio za nijansu manji raspad u ovoj crnoj seriji, jedna pobeda vise bi bas bas mnogo znacila za skoro siguran plejin i borbu za top6, ovako drama u najavi

Drama je svakako u najavi i nista se nece znati do kraja.

Ima još 15 kola do kraja ... sve je otvoreno.

sa pobedom fenera danas i našom pobedom u petak, pa i samo sa našom pobedom bi bili u dobroj situaciji za plej-in. 3 pobede ispred sledećeg. međutim, pozicije 9 i 10 su značajno nepovoljnije od pozicija 7 i 8. Na primer, da se sada podvlači crta, mi sa desete pozicije bi morali da pobedimo žalgiris u gostima i zatim poraženog iz duela oli - pao, takođe u gostima da bi ušli u plejof. ako si sedmi onda je dovoljno da pobediš jednu od dve utakmice kući. u principu, da bi imali solidne šanse za plejof, mi moramo da budemo ispred žalgirisa, sa kojim sada imamo isti ukupni i lošiji međusobni skor i da prestignemo nekog od favorita koji sada imaju 2 pobede više od nas (osim pao koji ima jednu pobedu više).

dobra stvar je to što imamo povoljan raspored nakon virtusa pa sve do kraja lige. 8 utakmica kod kuće, 6 u gostima. od tih 8 domaćinstava, 6 je protiv ekipa koje nemaju velike šanse za plej-in, sve donji dom. uz to imamo dva možda i najlakša gostovanja - asvelu i baskoniji. ostala 4 gostovanja su najteža moguća (oli, pao, real, barsa). posle virtusa igramo 3 vezane kod kuće.

11 minutes ago, Heaviside said:

sa pobedom fenera danas i našom pobedom u petak, pa i samo sa našom pobedom bi bili u dobroj situaciji za plej-in. 3 pobede ispred sledećeg. međutim, pozicije 9 i 10 su značajno nepovoljnije od pozicija 7 i 8. Na primer, da se sada podvlači crta, mi sa desete pozicije bi morali da pobedimo žalgiris u gostima i zatim poraženog iz duela oli - pao, takođe u gostima da bi ušli u plejof. ako si sedmi onda je dovoljno da pobediš jednu od dve utakmice kući. u principu, da bi imali solidne šanse za plejof, mi moramo da budemo ispred žalgirisa, sa kojim sada imamo isti ukupni i lošiji međusobni skor i da prestignemo nekog od favorita koji sada imaju 2 pobede više od nas (osim pao koji ima jednu pobedu više).

dobra stvar je to što imamo povoljan raspored nakon virtusa pa sve do kraja lige. 8 utakmica kod kuće, 6 u gostima. od tih 8 domaćinstava, 6 je protiv ekipa koje nemaju velike šanse za plej-in, sve donji dom. uz to imamo dva možda i najlakša gostovanja - asvelu i baskoniji. ostala 4 gostovanja su najteža moguća (oli, pao, real, barsa). posle virtusa igramo 3 vezane kod kuće.

Ako pobedimo u Bolonji, a to ce biti veoma, veoma tesko, bicemo sigurno u deset jer i Milano i Virtus iz razlicitih razloga osciliraju u rezultatima a deluje da je Obradovic uspeo da ubedi igrace da je od sada svaka utakmica kvalifikaciona. Za vise od toga moracemo da dobijemo sve sto "moramo" (sta nam tradicionalno ne ide) i da otkinemo jos ponesto na utakmicama gde smo totalni autsajderi (sto nam tradicionalno ide). Bice dosta medjusobnih utakmica timova koji su ispred nas pa ce biti i dosta poraza, za nas je vazno da dobijamo "male" utakmice da na njima ne gubimo sansu.

Najviše me plaše unapred dobijene utakmice, Baskonija, Pariz, Asvel ...

9 minutes ago, kurjak said:

Najviše me plaše unapred dobijene utakmice, Baskonija, Pariz, Asvel ...

Mene Dubai kod kuce. Ako to pobedimo osvajamo.lolol

Izgibe i izgubi Virtus, OK scenario za nas.

Sad će da se vade protiv nas, nahebali su skroz.