Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Ma da, Pana je potpuno naopako selektiran tim. Dovode na šampionsku bazu svake godine po 2-3 zveri i sve su dalje od dominacije kakvu su imali.

Nama bi dolazak TJ Shortsa verovatno značio nedolazak Batlera.

Ne bih ja.

• Replies 18.4k
  • Views 822.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

18 hours ago, kralj said:

Na ovo sam ref. Malo se muči Dragan sa srpskim, ali ok je.

Digao bih obadve, ali setim se onih par utakmica sa početka serije i nemam srca da se složim.

Baš je bio kilav protiv Monaka, čak i onih vezanih 4 poena koje je izmislio kad je pretilo da ode bestraga, nekako mi je skroz bilo za daj Jareda epidurala, boli i kad se gleda.

Koliko bolje pozicije dobijamo za realizaciju kad ga zameni Batler, kao svih 5 boljih igrača da je ušlo.

Slažem se sa svime samo mislim da je Kodi u zadnjih nekoliko utakmica baš probao da to radi, što kaže Lukovski. Dakle odbrana, u napadu da drži visok tempo, da probija i asistira.

Ovo sad protiv Monaka je baš ono što on treba da igra uvek.

gotovo nemoguće je baš uvek igrati na isti način.

ako mu se igrač odmiče pa brane njegov ulaz nekom kombinovanom zonom, mora da se šutne.

on nije pouzdan šuter ali ne sme da okleva ili bira u kontinuitetu neka druga rešenja koja ne stvaraju prednost.

Vildoza igra večeras, piše da je ready.

Baš i nije morao dry

• Popular Post

Screenshot_20260123-143029.png

- daj mi loptu, oću da igram!

- ma ne može bre!

55 minutes ago, Valk said:

Vildoza igra večeras, piše da je ready.

Baš i nije morao dry

Ako im veceras ne bude igrao mogu komotno da ga cuvaju za finale italijanskog prvenstva. Nakon sinocnjeg poraza Armanija od Zalgirisa ako i Virtus veceras izgubi od nas oba italijanska predstavnika su na tri pobede ispod crte i manje-vise su zavrsili evroligasku kampanju. Nasa pobeda veceras bi bukvalno pocepala tabelu Evrolige po sredini, ostalo bi samo da se igra do kraja za to kako ce biti rasporedjeni prvih deset timova.

mnogo bi nam značila ova pobeda. skoro obezbeđen plej-in i na pobedu od 7-8 mesta.

Just now, Heaviside said:

mnogo bi nam značila ova pobeda. skoro obezbeđen plej-in i na pobedu od 7-8 mesta.

Mnogo. Sledece dve utakmice, ova i sledeca protiv Dubaija, su mecevi u kojima ako pobedimo gotovo sam siguran da cemo ici u plej-of, mozda cak i direktno. To bi bile vec cetiri pobede u seriji od kojih tri na gostujucem terenu, ekipa bi mnogo porasla sa samopouzdanjem.

5 minutes ago, Heaviside said:

iz cega jasno prozilazi da ce da nas izdeveta shef stanice (

ne secam se kada je bilo drugacije, kada moramo ili nam treba

Mnogo bi nam bile tri vezane pobede u gostima. Doduše nisam verovao ni u dve.

Od viška glava ne boli. Prošle godine smo imali 16-10 pa se jedva uvukli na poziciji 10..

10 minutes ago, Nikodije said:

Mnogo bi nam bile tri vezane pobede u gostima. Doduše nisam verovao ni u dve.

Mi već imamo tri ako računaš i Zadar.

Ne računam

Posle Virtusa u narednih 7 kola, 6 kuci igramo. Plitak potok fantom