Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

11 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Ebuka i zvanično MVP 23. kola EL kecman

Možda će sudije sad malo više da ga poštuju, da mu ne sviraju ko na svadbi.

• Replies 18.4k
  • Views 822.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

11 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Ebuka i zvanično MVP 23. kola EL kecman

Najveci stos je da osim onog alley-oop-a koji mu je bacio Jago i par dodavanja iz reketa koje je dobio ispod kosa jer su nam udvajali primarnog napadaca za coveka nista nije igrano, skoro sve je ubacio iz ofanzivnog skoka vracanjem promasaja u kos i bacanja koje je, uzgred, sve ubacio. Posebnu plaketu i 20% od MVP nagrade da da Kalini i Monekeu za dva grozna zicera promasena na obrucu koje je dobri Ebuka uredno pospremio.lolol

17 minutes ago, kurjak said:

Možda će sudije sad malo više da ga poštuju, da mu ne sviraju ko na svadbi.

Mislim da bi bio red posto iako je debitant u Evroligi ipak nije neki klinac od 19-20 godina u pitanju.

Evo da podelim sa Milosevog X naloga video oko MVP ucinka Ebuke uz prikladnu muzicku podlogu.

https://x.com/Mairosu/status/2013982972093821192

https://twitter.com/Mairosu/status/2013982972093821192

Edit nece da ubaci kako treba ovaj X/Twitter link

Edited by Borca

1 hour ago, JPM said:

Taj Majkl Porter mi ne bi nikad pao na pamet. Protorip igrača koje ne podnosim. Bog im sve dao ali glava šuplja. Nešto kao Mario Hezonja.

THT = talen horton tucker, fenerbahče, sinoć tricom rešio duškove šanere

Na ovo sam ref. Malo se muči Dragan sa srpskim, ali ok je.

Digao bih obadve, ali setim se onih par utakmica sa početka serije i nemam srca da se složim.

Baš je bio kilav protiv Monaka, čak i onih vezanih 4 poena koje je izmislio kad je pretilo da ode bestraga, nekako mi je skroz bilo za daj Jareda epidurala, boli i kad se gleda.

Koliko bolje pozicije dobijamo za realizaciju kad ga zameni Batler, kao svih 5 boljih igrača da je ušlo.

Dragan je odličan uvek. Real talk

1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said:

Dragan je odličan uvek. Real talk

Jel si odgledao sve?

8 minutes ago, kralj said:

Na ovo sam ref. Malo se muči Dragan sa srpskim, ali ok je.

Digao bih obadve, ali setim se onih par utakmica sa početka serije i nemam srca da se složim.

Baš je bio kilav protiv Monaka, čak i onih vezanih 4 poena koje je izmislio kad je pretilo da ode bestraga, nekako mi je skroz bilo za daj Jareda epidurala, boli i kad se gleda.

Koliko bolje pozicije dobijamo za realizaciju kad ga zameni Batler, kao svih 5 boljih igrača da je ušlo.

na poslednje 3-4 tekme je batalio hero-trice CMM, rispekt za korekciju, iako je bilo prilika da zategne

18 minutes ago, kralj said:

Jel si odgledao sve?

Zaspao sam par puta uz podkast, ne znam jesam li pokrio sve, ali bar 80% jesam. Slušao sam i prvi put kad je bio kod njih.

13 minutes ago, uini said:

na poslednje 3-4 tekme je batalio hero-trice CMM, rispekt za korekciju, iako je bilo prilika da zategne

Da, ali mu svejedno rešenja nisu ništa mnogo bolja.

Ali ok, to jeste za respekt i osim što donosi košarkaške benefite, takva korigovanja katalizuju hemijske procese u timu. Dobar holesterol.

Nego, čini mi se da ih Čima zato sve više zateže.

11 asistencija je imao CMM protiv Monaka.

Koliko li bi tek imao da bira bolja rjesenja u napadu fantom

Bilo je dosta tranzicije, ali svejedno imaće on uvek asistencije jer loše postavlja napade i onda sve rešava sam. To nekad podrazumeva i improvizaciju koja se završi košem iz neke teške pozicije, a statistika ne pravi pitanje. Napredna ga siguran sam ne miriše kada je reč o procentu otvorenih šuteva u trenucima kada on organizuje pozicioni napad.

Evo sad vidim i 6 izgubljenih lopti.

Edited by kralj

20 minutes ago, kralj said:

Da, ali mu svejedno rešenja nisu ništa mnogo bolja.

Ali ok, to jeste za respekt i osim što donosi košarkaške benefite, takva korigovanja katalizuju hemijske procese u timu. Dobar holesterol.

Nego, čini mi se da ih Čima zato sve više zateže.

Lukovski je u jednoj stvari u pravu. Ne postoji nikakav problem sa Kodijem, postoji problem sa Grejemom koji je projektovan kao prvi plej ali iz raznih razloga ne moze da se nametne. Kodi nam daje ono sto moze, verovatno cak i vise nego sto smo se nadali, ali takodje upada u faze utakmice kad je neodlucan u napadu i dekoncentrisan u odbrani a mi za takve momente nemamo dovoljno kompetitivnog pleja da ga zameni na terenu. Zvezda generalno ima problem s tim da u sastavu ima dosta igraca koji imaju problem sa odrzavanjem koncentracije ali za svakog drugog (Nwora, Moneke, Izundu, Kalinic, Davidovac) postoje adekvatne zamene na klupi ili bolji starteri, za Kodija i u velikoj meri Batlera nema dovoljno dobrih alternativa. Ovaj i ovakav tim bi sa nekim elitnim plejem koji moze i da zategne, poput Kampaca, Franciska, TJ Shortsa, Laprovitole, Krisa Dzonsa ili Slukasa komotno bio kandidat za F4. Doslovno smo za jednog takvog igraca kratki i zato nas promasaj sa Grejemom toliko kosta. OK, neki od nabrojanih su visi rang cene i nisu nam dostupni ali sumnjam da bi, recimo, Kris Dzons kostao mnogo vise od Grejema. Ili neko poput Vildoze.

Pa to je i Lukovskom ključna premisa. Sferopulos je sasvim izvesno i pravio selekciju u kojoj bi Kodi imao takvu neku ulogu, a Grejem je trebalo da bude primarni kreator.

1 minute ago, kralj said:

Pa to je i Lukovskom ključna premisa. Sferopulos je sasvim izvesno i pravio selekciju u kojoj bi Kodi imao takvu neku ulogu, a Grejem je trebalo da bude primarni kreator.

Zato i kazem da je za to u pravu. Znali su i u klubu za to, bili su cak spremni da preuzmu platu TJ Shortsa kad se ovaj mucio kod Atamana a i on je hteo da dodje da odigra ovu sezonu kod nas. Da je Ataman rekao da mu ne treba on bi zavrsio u Zvezdi ali nije, rekao je da mu treba. Koliko vidim, trebao mu je dok nije prosao prelazni rok.lolol