January 21Jan 21 sa bolomboyem u miksu bi to trebalo jos malko da ojacakontrola skoka nam je uzasno vazna i za tranziciju, gde najbolje disemo u ofanzivi
January 21Jan 21 4 hours ago, uini said:sve sam to uzeo u obzir ali i dalje nije obrad tu dobro uradio svoj posao. ne kazem ovo da bi ga blatio, nego da ti skrenem paznju, koliko je to vaznije od jednog ili tri pogresna pasa monekeaTa lopta je nebitna, mnogo veci prekrsaj je ono cimanje sa Blosongejmom posle kojeg je napravio jos dve gluposti u nizu u pokusaju da mu nesto dokaze. Samog sebe je izbacio iz ritma a mnogo nam znaci njegov fokus u timskoj odbrani. Ali to je Moneke i sa tim njegovim inatom mora da se zivi, nekad ti donese a nekad uzme, jednostavno je takav. Treba proveriti da mu se keva nije muvala po nekim srpskim diplomatskim predstavnistvima devet meseci pre nego sto je rodjen i srela Zorana Kalinica, rekao bih da trenutno ima za saigraca belog brata blizanca.Ne moze Obradovic mnogo sa tim oscilacijama ako ne nadje nacina da inkorporira Grejema, zato i kukamo sve ovo vreme. Te oscilacije su direktno vezane za Kodija koji kroz celu karijeru na jednoj istoj utakmici varira od najboljeg pleja Evrolige do kompletnog debila a moras da ga trpis i cekas da izadje iz svojih zutih minuta na parketu jer nemas drugog pleja koji ce da stabilizuje ekipu. Radonjic je, recimo, kad smo imali Markusa Vilijamsa koji je takodje umeo da upadne u velike oscilacije resavao Jovicem koji je old school kosarkom, pre svega pikom sa Cirbesom, smirivao ritam i uvodio utakmicu u kos za kos ritam. Mi od opcija trenutno imamo Jaga koji je sve samo ne plej za stabilnost u igri i Batlera koji je sustinski "sam svoj majstor" i sve sto donese u poenima i asistencijama je iz njegove igre jedan na pet. Sve i da se Karter sutra vrati ni on nam ne bi doneo nista u tom segmentu jer je Karter nesto slabija verzija Batlera. Mene malo ohrabruje to sto je Grejem stalno sa ekipom i ponasa se kao da igra 25 minuta po utakmici, jos uvek se nadam da postoji neki plan sa njim, da se za nesto uigrava i da on strpljivo ceka svoj trenutakIpak, glavni utisak utakmice sinoc je kako je Izundu pocistio Tajsa i Hejsa sa parketa, doslovno im je skakao po glavama, a nisu mnogo bolje prolazili ni onih nekoliko minuta koliko je Motijeunas proveo na parketu. Super je ta brza kosarka sa undersized centrima ali kosarka je igra visokih ljudi. Sinoc smo ih ponizili u reketu, dobro se nismo usinuli od tolikog hvatanja lopti pod oba obruca. Takodje, polako dolazi vreme da brat Dzejms obuce crveno-beli dres i ispuni sebi zelju iz detinjstva, njegov ucinak sinoc se ne moze drugacije objasniti nego sabotazom u korist voljenog kluba.
January 21Jan 21 13 hours ago, steins said:možeš da se lupaš po čelu koliko ti volja.Čovek nije mogao da probije bekove Monaka ni na bicikli - ni jednu jedinu prednost nije napravio. Prosto nije mogao. Okobo ga je jedno 2x pretrčao ko čunj. Imao 1/6 za 2p.Uzgred, odgledah kasno sinoc nase koseve protiv Monaka nego nisam hteo da te cimam kasno uvece. Od prve cetiri Batlerove akcije nakon ulaska tri puta je probio beka koji ga je cuvao kao da ga nema. Nisam primetio da je bio na biciklu.
January 21Jan 21 29 minutes ago, uini said:sa bolomboyem u miksu bi to trebalo jos malko da ojacakontrola skoka nam je uzasno vazna i za tranziciju, gde najbolje disemo u ofanziviSinoć je Obradović na direktno pitanje novinarke zašto nije igrao Bolomboj, odgovorio da se vodi isključivo preporukama lekarskog tima. Što me je zabrinulo, jer koliko sam razumeo samo Bokija, povreda je u potpunosti sanirana.
January 21Jan 21 kada bi skupili obradove izjave na gomilu, bilo bi tu puno bullshitakontam da je vise hijerarhijska stvar, sto se sinoc ispostavilo kao mozda i kljucno. motiejunas na pocetku i izundu tokom tekme su porobilitip of the hat za tu obradovu odluku.
January 21Jan 21 Pa, posle toliko meseci neigranja, bolomboju najmanje treba da igra protiv fizikalne ekipe poput monaka.Njega treba sacuvati i na kasicicu uvoditi, posebno ako se kojim slucajem dobije i virtus, trebace nam ko leba u zadnjih desetak kola.
January 21Jan 21 1 minute ago, Drako said:Pa, posle toliko meseci neigranja, bolomboju najmanje treba da igra protiv fizikalne ekipe poput monaka.Njega treba sacuvati i na kasicicu uvoditi, posebno ako se kojim slucajem dobije i virtus, trebace nam ko leba u zadnjih desetak kola.slazem se ali ne toliko zbog bolomboya, koliko zbog rezultata.sreca ziva da nama centri zaista funkcionisu i onda treba biti pazljiv da ne uskratis nekome performans kao izunduu sinoc, jer, nije on igrao 30mins Edited January 21Jan 21 by uini
January 21Jan 21 Ma gotivna smo ekipa skroz, još samo da ćelavi ne jede govna sa Yagom i počne razigravati Grahama, i biće veselo. E sad, od ovog drugog, meš'čini nema ništa.
January 21Jan 21 Ne bih bas rekao da nam centri dobro funkcionisu, motejunas polako gubi korak, izundu jos uvek lako ulece u probleme a odzelej igra ono sto mu nije forte.Sa bolombojem, veliki deo problema bi se resio, a mi bi mogli da izvedemo postavu (uz nadu da je bolomboj bar na 75% svojih mogucnosti) koja bi bila armirani beton za protivnicki napad.Naravno, razmisljam za ono vreme kad dodje biti ili ne biti, posle pobede na ovakvim monakom, ocigledno je da mozemo protiv svih.
January 21Jan 21 27 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Sinoć je Obradović na direktno pitanje novinarke zašto nije igrao Bolomboj, odgovorio da se vodi isključivo preporukama lekarskog tima. Što me je zabrinulo, jer koliko sam razumeo samo Bokija, povreda je u potpunosti sanirana.Povreda jeste u potpunosti sanirana vec skoro dva meseca, to ne znaci da je igrac koji je sam rekao dan pred utakmicu protiv Monaka da je do pre tri meseca ucio da hoda spreman da igra takmicarske utakmice koje iziskuju specifican napor, intenzivan u kracim intervalima. Bolomboj se kao i svaki drugi imobilisani bolesnik mucio sa atrofijom misica, artirisom u kostima imobilisane noge, sve je to moralo da se vrati na normalan nivo nevezano za samu povredu. Covek nije auto ili frizider da mu zamenis deo i da odmah pocne da radi isto kao sto je radio pre nego sto se pokvario, teske povrede i dugi periodi mirovanja dovode do brojnih sekundarnih komplikacija koje takodje moraju da se saniraju. Igrace Bolomboj sve vise i vise, on je kao nacrtan za ulogu koju Obradovic trenutno krpi Odzelejem, ali ce igrati kad bude potpuno spreman da igra. Njega mozes komotno da racunas kao novog igraca jer sa ovom ekipom nije igrao, ne poznaje vecinu igraca, nije prosao pripreme sa njima, ima tek nekoliko treninga sa ekipom. Cim on putuje na sva ova gostovanja iako uglavnom ne igra ocigledno je da pokusavaju sto pre da ga implementiraju u tim. Edited January 21Jan 21 by harper lee
January 21Jan 21 1 minute ago, harper lee said:Covek nije auto ili frizider da mu zamenis deo i da odmah pocne da radi isto kao sto je radio pre nego sto se pokvario, teske povrede i dugi periodi mirovanja dovode do brojnih sekundarnih komplikacija koje takodje moraju da se saniraju.Nevezano za trenutnu diskusiju, neverovatno je koliko ljudi ovo ne kapiraju iznova i iznova.
January 21Jan 21 25 minutes ago, Drako said:Ne bih bas rekao da nam centri dobro funkcionisu, motejunas polako gubi korak, izundu jos uvek lako ulece u probleme a odzelej igra ono sto mu nije forte.Sa bolombojem, veliki deo problema bi se resio, a mi bi mogli da izvedemo postavu (uz nadu da je bolomboj bar na 75% svojih mogucnosti) koja bi bila armirani beton za protivnicki napad.Naravno, razmisljam za ono vreme kad dodje biti ili ne biti, posle pobede na ovakvim monakom, ocigledno je da mozemo protiv svih.to sto pises isto vazi i za plejmejkersku pozicijusve moze i nista nije savrseno a opet, imamo resursa da to bude borderline savrseno, da ne ulazim u pojedinosti.
January 21Jan 21 Još sam u šoku šta im je dobri Ebuka počinio. Izgledalo je kao da je on elitni el centar i bivši nba igrač, a Tajs dojučerašnji pitomac FMP-a.Ne znam kud ćemo sa Riverom i veselim Urketom kad se oporave, Bolomboj-Izundu-Moti je skroz kul rotacija na 5.
January 21Jan 21 9 minutes ago, FPLS said:Još sam u šoku šta im je dobri Ebuka počinio. Izgledalo je kao da je on elitni el centar i bivši nba igrač, a Tajs dojučerašnji pitomac FMP-a.Ne znam kud ćemo sa Riverom i veselim Urketom kad se oporave, Bolomboj-Izundu-Moti je skroz kul rotacija na 5.Ebuka da stalno igra polovinu ovog od sinoc, plus zdrav Bolomboy i mi smo bombonica.