Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

33 minutes ago, harper lee said:

Brate.isuse

možeš da se lupaš po čelu koliko ti volja.

Čovek nije mogao da probije bekove Monaka ni na bicikli - ni jednu jedinu prednost nije napravio. Prosto nije mogao. Okobo ga je jedno 2x pretrčao ko čunj. Imao 1/6 za 2p.

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

A i taj jedan pogodak na 15 sekundi do kraja kad je sve bilo reseno…

9 minutes ago, LeBron said:

A i taj jedan pogodak na 15 sekundi do kraja kad je sve bilo reseno…

Pa da. Garbidž tajm.😉

46 minutes ago, steins said:

možeš da se lupaš po čelu koliko ti volja.

Čovek nije mogao da probije bekove Monaka ni na bicikli - ni jednu jedinu prednost nije napravio. Prosto nije mogao. Okobo ga je jedno 2x pretrčao ko čunj. Imao 1/6 za 2p.

Batleru igraci Monaka uopste nisu branili prodor, o cemu govori i njegov izbor suteva. Vec neko vreme protivnicke odbrane brane Batlera tako sto ga usmeravaju u levo, s tim sto su mu ovog puta zatvarali vrata u reketu najbolji defanzivci Monaka, Blosongejm i Dialo, koji inace spadaju medju najbolje defanzivne igrace u Evroligi. Doduse, ta taktika im se na kraju obila o glavu jer je dao odlucujuci sut, iako su odigrali tacno onakvu odbranu na njemu kakvu su zeleli.

Batler je inace izuzetno brz u kracim intervalima samo ne deluje tako jer igra "na prstima" i konstatno menja brzinu u driblingu da bi izbacio defanzivca iz ritma. Obradovic je za njega rekao da nikad u zivotu nije video igraca sa brzim prvim korakom a Obradovic je igrao na istim onim pozicijama na kojima igra Batler.

Zašto je Spanulis na +2 i 34 sekunde do kraja ubacio loptu iz prednjeg polja, a onda na 90:90 i 12 sec ispod svog koša? Obe odluke mi deluju van pameti.

Nakon prespavane noći, ono što je meni juče zasmetalo je na 18 razlike kada idemo u kontru i CMM dodaje Monekeu na ulazu u reket i on kao želi da produži Odželeju (mislim da je njemu) onako nonšalantano i lopta ode u aut. U tom trenutku umjesto laganih plus 20 i vjerovatno još jednog njihovog tajmauta, oni kreću u seriju i spuštaju razliku značajno. Ovo SO mora da svede na minimum i ne dešava se prvi put da protivnika sami vratimo u život / čitaj derbi. Neka odigraju dobru odbranu i prisile nas na grešku ali nemoj sami da im dajemo lopte. Opet dosta izgubljenih lopti, Batler jako loš ali opet ekipa u njega ima povjerenje da na kraju završi , doduše bio je i odmorniji od ostalih jer ne kida toliko odbranu. Slika ove ekipe su Izundu i Odželej, dva poštena momka koja uvijek daju sve od sebe i ne pametuju previše. Vratili smo se fizikom i pristupom što raduje bez obzira na rezultat (koji je sjajan iz ove dvije utakmice). Sa ova tri gostovanja već je uradjeno i više nego što se očekivalo. Samo centri da se vrate što prije i biće sve mnogo mnogo bolje.

@Pravednik , to sto dozivljavas kao nonsalantno ce se desavati kada ekipa ima tendenciju da udeli ekstra pas, sto je definitivno dobro za ovu ekipu.

ono sto nije dobro, je to da obradovic nije umeo da resi lockdown odbranu na CMMu tokom cele 4/4 (jer nema koga da ubaci, jer yago tad ne sme da igra a graham ne moze da pocne tada, jer ne igra uopste). to smo pukim mirakulom preokrenuli i dobili momentum, nakon kojeg nismo stali do kraja produzetaka.

ima i u toj seriji zasluga trenera, nema zbora ali treba imati u vidu da nije uspeo da resi primarni problem i da je preko cele 4/4 pisalo da je ovo jos jedan rutinski poraz.

8 minutes ago, Pravednik said:

Nakon prespavane noći, ono što je meni juče zasmetalo je na 18 razlike kada idemo u kontru i CMM dodaje Monekeu na ulazu u reket i on kao želi da produži Odželeju (mislim da je njemu) onako nonšalantano i lopta ode u aut. U tom trenutku umjesto laganih plus 20 i vjerovatno još jednog njihovog tajmauta, oni kreću u seriju i spuštaju razliku značajno. Ovo SO mora da svede na minimum i ne dešava se prvi put da protivnika sami vratimo u život / čitaj derbi. Neka odigraju dobru odbranu i prisile nas na grešku ali nemoj sami da im dajemo lopte. Opet dosta izgubljenih lopti, Batler jako loš ali opet ekipa u njega ima povjerenje da na kraju završi , doduše bio je i odmorniji od ostalih jer ne kida toliko odbranu. Slika ove ekipe su Izundu i Odželej, dva poštena momka koja uvijek daju sve od sebe i ne pametuju previše. Vratili smo se fizikom i pristupom što raduje bez obzira na rezultat (koji je sjajan iz ove dvije utakmice). Sa ova tri gostovanja već je uradjeno i više nego što se očekivalo. Samo centri da se vrate što prije i biće sve mnogo mnogo bolje.

Hoćeš reći da samo treba da odigramo perfektnu utakmicu, bez greške, i to bi bilo zadovoljavajuće?

Čima nije imao mnogo vremena da reaguje, hteo je da iz odbojke prosledi loptu desno, pa bismo imali lake poene. Ali greške se dešavaju.

Ja nemam ni jednu ozbiljnu zamerku za igru sinoć. U odnosu na nekoliko prethodnih utakmica, mi smo sinoć igrali baš timsku košarku.

Treba se nekad i radovati u životu. A i protivnik nije bio Crnokosa već lider Evrolige u gostima. Let that sink in. I da, ne lider posle 3 kola, već posle 22, tako da nije baš slučajno.

..sada ce zvucati kao da iskljucivo krivim obradovica a nije tako - igraci na terenu prave greske. medjutim, ako u prvom dva puta ne mozes da sprecis da +15 ode u egal, to je takodje i trenerova greska. moras da imas neke go-to moves koje zoves da malo konsolidujes ekipu.

nevezano za nas roster, duda je u onoj mladoj repki srbije od 2009e, uvek zvao da se spusti lopta na krstica, da se uspostavi neka sigurica, makar ode na liniju.

mi nemamo takvog igraca osim starter-pack motiejunasa ali moras nesto da imas da zaustavis krvarenje. juce smo realno tri puta dobili tekmu a u medjuvremenu je jednom izgubili.

1 minute ago, uini said:

@Pravednik , to sto dozivljavas kao nonsalantno ce se desavati kada ekipa ima tendenciju da udeli ekstra pas, sto je definitivno dobro za ovu ekipu.

ono sto nije dobro, je to da obradovic nije umeo da resi lockdown odbranu na CMMu tokom cele 4/4 (jer nema koga da ubaci, jer yago tad ne sme da igra a graham ne moze da pocne tada, jer ne igra uopste). to smo pukim mirakulom preokrenuli i dobili momentum, nakon kojeg nismo stali do kraja produzetaka.

ima i u toj seriji zasluga trenera, nema zbora ali treba imati u vidu da nije uspeo da resi primarni problem i da je preko cele 4/4 pisalo da je ovo jos jedan rutinski poraz.

Uzmi u obzir da se malo pita i druga ekipa koja je bila u najboljoj formi trenutno u EL i to nije bilo slučajno. Neka on nastavi ovako da rješava "primarne probleme" i biće sve ok, ništa nije slučajno u samoj utakmici a momentumi u većini slučajeva odlučuju protivnika / čitaj fizička sprema a koja utiče na koncentraciju.

1 minute ago, Pravednik said:

Uzmi u obzir da se malo pita i druga ekipa koja je bila u najboljoj formi trenutno u EL i to nije bilo slučajno.

sve sam to uzeo u obzir ali i dalje nije obrad tu dobro uradio svoj posao. ne kazem ovo da bi ga blatio, nego da ti skrenem paznju, koliko je to vaznije od jednog ili tri pogresna pasa monekea

Pa o tome i govorim, greške su sastavni dio igre a njih prave i treneri i igrači. Međutim kada je u pitanju zalaganje i odbrana tu se pitaju većinski igrači a to smo bili izgubili.

Biće to sve dobro.

ne znam kada smo to izgubili zalaganje

a to sto obradovic nije uspeo da spreci topljenje +15 dva puta u prvom ili obustavu naseg napada skoro celu poslednju cetvrtinu, nisu neke minorne greske, vec fundamentalne za profi trenera

kao ono kada se zali da nba igraci iz njegove ekipe ne znaju da stite loptu na driblingu

I Spanulis je izgubio minus 10? Pojmas fantom

Na miru sam gledao reprizu i Kodi je imao zute minute u napadu sredinom 4/4 i Obradovic je ubacio Batlera i ostavio Nvoru i tako smo dobili na tecnosti u napadu.

Do ubacene trojke Batler je bio najgori na teeenu. Bacao lopte u aut, promasivao ulaze, pravio glupe faulove u napadu i jos gluplje u odbrani. Srecom to na njega nije uticao i na kraju nas je brat odveo u produzetak, a tamo ih je Nvora ubio.

Kako smo mirno i iskusno odigrali tih dodatnih 5 minuta je bilo za uzivati. I to bez Batlera i Ebuke )

Edited by MiddleClass

Gledah reprizu sinoc kad dodjoh sa slave...

Izundu porobio hail

Bravo Zvezdo! 🔴