January 21Jan 21 44 minutes ago, uini said:ne znam kada smo to izgubili zalaganjea to sto obradovic nije uspeo da spreci topljenje +15 dva puta u prvom ili obustavu naseg napada skoro celu poslednju cetvrtinu, nisu neke minorne greske, vec fundamentalne za profi trenerakao ono kada se zali da nba igraci iz njegove ekipe ne znaju da stite loptu na driblinguSamo još malo širine ubaciš i optimizma, idemo dalje.
January 21Jan 21 Jeste mi smo izgubili prednost kao da se tu protivnik nista ne pita nego je samo do nas. Igrali smo protiv lidera lige u gostima najbolje da sad pricamo kako ne valja a sve te greske su deo igre.
January 21Jan 21 Na reči trenera se nadovezao Miler Mekintajer.“Nikada nismo odustali. Bilo je ovakvih utakmica ranije. U poslednje dve nedelje smo uradili sjajan posao, ostali zajedno i to zajedništvo nas je donelo do pobede”, rekao je Zvezdin plejmejker, koji se osvrnuo na poruku Saše Obradovića.“Trener uvek kaže da nikada ne smemo da odustanemo. Svi smo prihvatili taj mentalitet i uvek verujemo da možemo da pobedimo”.Za kraj je objasnio koliko je bilo značajno naći trijumfalnu kapiju na strani.“Mnogo je važna pobeda, pogotovo što je u gostima. na svom terenu smo veoma dobri, ali imamo mnogo gostovanja i sada znamo šta treba da radimo i na gostovanjima. Dosta grešaka je proizvod umora i to je normalno, to je Evroliga”, zaključio je Mekintajer.
January 21Jan 21 16 minutes ago, Moća said:Jeste mi smo izgubili prednost kao da se tu protivnik nista ne pita nego je samo do nas. Igrali smo protiv lidera lige u gostima najbolje da sad pricamo kako ne valja a sve te greske su deo igre.naravno, samo je pocetna premisa @Pravednik da je nonsalancija monekea (jedan gresan pas) survala rezultat u prvom, pa sam zeleo da skrenem paznju, na neke, po meni, vaznije faktore
January 21Jan 21 4 minutes ago, MiddleClass said:Dubai naredne sedmice je u Areni ili Pioniru?Arena. Vaterpolo se završava u nedelju.
January 21Jan 21 Sasvim solidna utakmica sa naše strane. Nije za one sa slabijim živcima( a obzirom da smo navijači KKCZ ne znam koliko nam je živaca preostalo )Igrali smo protiv veoma jake ekipe, ali ekipe koja je isto tako sklona oscilacijama pa je nekako i očekivano +15 -10 +15 u kratkom periodu. Čini mi se da Jago konačno nije bio minus na parketu(bar je takav utisak gledajući utakmicu), povezao je lepo onaj flouter i asistenciju u jednom minutu, kada je bilo bitno. Njegove cifre i indeksi ne potvrđuju baš ovo što mi je utisak kada sam gledao utakmicu, ali ne mora sve crno da bude. Pobedili smo i svi su dali manji ili veći doprinos. CMM sam mogao da odrobijam kada je zavalio onu trojku sa 10m na 15s do kraja napada bez ikakvog rezona i otvorio njima kontru koja je presečena sa 2 bacanja....Batler mu je u 4/4 pokazao kako se to radi.Odželej je odigrao odličnu utakmicu, Moneke (iako je dozvolio da mu uđu u glavu kao početniku) je isporučio ono svoje. Motejunasu su ostali nešto dužniSrećan sam zbog Izundua, kakva partija, kakvo prisustvo na obe strane terena. Dečko napreduje baš brzim koracima. Biće MVP kola ukoliko večeras neko ne poludi
January 21Jan 21 2 hours ago, uini said:naravno, samo je pocetna premisa @Pravednik da je nonsalancija monekea (jedan gresan pas) survala rezultat u prvom, pa sam zeleo da skrenem paznju, na neke, po meni, vaznije faktoreMislim da je utakmica krenula na njihovu stranu kada su ono nad Motijeunasom svirali kao običan faul a ne namernu jer je šatro slabo povučen za rame. Tu da smo dobili namernu bilo bi drugačije.
January 21Jan 21 Prvi problem koji imamo su izgubljene lopte u seriji. To nam se redovno dešava i išlo je sinoć čak i do 3 ili 4 u nizu.Ti padovi koncentracije nas ekstremno skupo koštaju, ubijaju svaki momentum i srozavaju moral ekipi. Mora se naći način da se popravi fokus, odradi neka pripremljena akcija, nešto što će prekinuti srozavanje i pad u bunar.Drugo, i vrapci na grani znaju šta ću reći, Jago je jednostavno nije za drugog pleja i Saša mora naći način da pokuša da osposobi Grejema. Naučili smo da skrivamo Jaga malo bolje no do sada (da čuči u ćošku), ali njegovi ostali problemi i dalje su tu a posledica se fizičke inferiornosti što nikakvo trenersko umeće ne može da ispravi.
January 21Jan 21 Just now, Moća said:Mislim da je utakmica krenula na njihovu stranu kada su ono nad Motijeunasom svirali kao običan faul a ne namernu jer je šatro slabo povučen za rame. Tu da smo dobili namernu bilo bi drugačije.I skandal kada nisu svirali otkidanje ruke na njemu pri ulazu a zatim u kontri primomo 2+1 kada je Batler napravio faul.
January 21Jan 21 Moneke je ortak sa pola evroligaških igrača, juče kao ulazi u fajt sa Blosomgejmom a letos su bili zajedno na moru. Morao bi da isključi taj lični odnos sa protivnicima i neko njihovo interno nadjebavanje jer šteti timu. Juče je bezveze uveo u ekipu u kontraritam sa nekoliko vezanih gluposti, ali rekao bih da Salo ne sme oštrije sa njim. Edited January 21Jan 21 by Nikodije
January 21Jan 21 2 minutes ago, Moća said:Mislim da je utakmica krenula na njihovu stranu kada su ono nad Motijeunasom svirali kao običan faul a ne namernu jer je šatro slabo povučen za rame. Tu da smo dobili namernu bilo bi drugačije.to su za mene sve neke minijature, koje imaju odredjen uticaj na tok utakmice ali ne bi smele da budu presudne same po sebi, vec iskljucivo kao deo kontinuiteta, nacina na koji se igra.skoro sam slusao duleta kecmana, kako citira vujosevica iz vremena kada ga je trenirao: "nece odluciti utakmicu dva promasena bacanja na kraju ali hoce ako ne gines za svaki skok ili niciju loptu"ako me razumes, ne referisem na zelju, ttud i krvava kolena - vec na kontinuitet kojim se igra vs dva ili tri momenta
January 21Jan 21 Popular Post Da ne bude da sam preskočio, sve cifre koje pišem su tačne. Jedine greške mogu da budu u mom prezentovanju, objašnjavanju brojki. Kad sam već tu Izundu je drugi ofanzivni skakač u celoj EL. Kada je na terenu pokupi 19,5% raspoloživih ofanzivnih skokova. Prvi je Milutinov sa 21,7%
January 21Jan 21 12 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Prvi problem koji imamo su izgubljene lopte u seriji. To nam se redovno dešava i išlo je sinoć čak i do 3 ili 4 u nizu.Ti padovi koncentracije nas ekstremno skupo koštaju, ubijaju svaki momentum i srozavaju moral ekipi. Mora se naći način da se popravi fokus, odradi neka pripremljena akcija, nešto što će prekinuti srozavanje i pad u bunar.Nije to samo naš problem. Pogledaj bilo koju utakmicu Evrolige, skoro nigde nećeš naći da je neko poveo ubedljivo pa onda komotno održao razliku. Vrlo retke su utakmice kakve smo mi i komšije odigrali protiv Žalgirisa.Monako je doživeo čak dva ogromna pada sinoć a u pitanju je lider prvenstva. Jednostavno kada se igra brzo i fizički zahtevno, sve je stvar delića sekunde a onda su i greške ogromne. Da nije tako, da je to samo naš problem, ja bih se složio sa ovime što pišeš i stao na stranu kritike. Ovako, prosto ne mogu. Mi smo imali skoro celi tok utakmice kontrolu rezultata. Mnogo veći plus smo imali mi nego oni, plus smo se vratili onda kada to niko nije očekivao. Ovo sve zaslužuje samo aplauz iako, naravno, nikad nije igra savršena. Ali mislim da ovo nije za seciranje na sitna crevca. Mnogo više je pozitive.14 minutes ago, Dankan Ajdaho said:I skandal kada nisu svirali otkidanje ruke na njemu pri ulazu a zatim u kontri primomo 2+1 kada je Batler napravio faul.Prvo nisu svirali faul na Donatasu a onda su izmislili faul na Dialou. Kao da sviraju po nekom nahođenju a ne kako se desi. Ali generalno mi smo imali fer suđenje, nije bilo zle tendencije, samo neke loše odluke.Na primer, namerna na Donatasu nije dosuđena jer ga igrač Monaka nije povukao dovoljno jako. Ja mislim da to nema nikakve veze, namera nije bila da se ide na loptu nego na ruku protivnika. To je nesportska. Drugo, onaj Strazel...kuku majko. Onaj lik je barem 4-5 puta flopovao. Odvratna njuška.
January 21Jan 21 9 minutes ago, ivan9999 said:Da ne bude da sam preskočio, sve cifre koje pišem su tačne. Jedine greške mogu da budu u mom prezentovanju, objašnjavanju brojki.Kad sam već tu Izundu je drugi ofanzivni skakač u celoj EL. Kada je na terenu pokupi 19,5% raspoloživih ofanzivnih skokova. Prvi je Milutinov sa 21,7%Mi smo u samom vrhu EL kad je skok u pitanju, i ofanzivnom i defanzivnom ... na taj način kompenzujemo previše izgubljenih lopti. Edited January 21Jan 21 by kurjak