Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

HA

HAHA

HAHAHAHA

Svaka čast ziga

• Replies 18.4k
  • Views 822.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Sjajna pobeda, sada da dalje jasemo na ovom talasu, ovako je i bolje sto.smo iscupali posle preokreta . Da se vrati vera medjunigrace i da guraju dalje.

• Popular Post

sopranos-vito.gif

Kakva epska pobeda sunce ti jebem hihi

Celavi implementator pokazuje da zna znanje!

• Popular Post

Drago mi je jako zbog Izundua, gledam stats, pokidao dečko! Da izgrađuje reputaciju i stiče respekt.

Moguće i da je faktor Bolomboj odradio svoje, centri moraju da se dokazuju ekstra.

Kao veliki stručnjak whistle ženi kako obožavam Kalinin košarkaški high IQ, i onda uradi ovo lolol. Veliko bravo za sve igrače i stručni štab, brat Izundu me oduševio danas, Nwora se prijavio u produžetku, jednostvano bratska Nigerija nas nosi, Butler stvoren za neizvjesne završnice. Baš velika pobjeda, dobro je.

Edited by hrkljush boys_2

Sta je ovo lebe mekani, od +18 do -10 i onda do kraja serija 23-9

• Popular Post

G_IfZ0-XAAA9fgp?format=jpg&name=small

Mora se radi na enerhii i sinergiji.

Ima ko da igra ovde, al u ovako ujednacenoj ligi pobeđuje nalozen i skoncentrisan tim. Sad, kako minimizirati one brejnfartove, Ćelafuto treba da smisli neku magiju.

Mi smo nerealna ekipa.lolol

Never underestimate the heart of a champion!

57 minutes ago, banksport said:

Očigledno je da nemamo pleja kad je jači pritisak na loptu. Ili ga bar ne puštamo da igra.

Ovo u suštini jeste najveći problem Kodija, ne vlada toliko tehnikom da može da lako organizuje napad pod pritiskom agresivne odbrane, pogotovu niskih igrača koji mogu da se spuste blizu lopte.

A zamena mu je Jago koji ne vidi preko metar i po, svako sa svojim hendikepom.

Grejem prosto MORA da igra više, da mu se da prostora da se opusti jer sve i da planira Jaga kao drugog pleja u najbitnijim momentima, uvek neko može da se ne daj bože povredi na kraju sezone i onda treba da ti organizuje igru u play off-u npr lik koji ti je igrao 3 do 5 minuta u proseku. Obradoviću, dozovi se pameti.

Inače, svaka čast momcima na pobedi heart

@MeanM@ Razumem sve ali od čega afekt, povedeš 7 - 7 sekundi pred kraj neka izvde izdribla i šutne i to je to, ama apsolutno nikakva potreba za bilo kakvim kontaktom. No kapiram naravno i adrenalin i sve, on je ipak preiskusan pa me iznenadio.

Edited by Mil@n

17 minutes ago, Zli Gli said:

Sta je ovo lebe mekani, od +18 do -10 i onda do kraja serija 23-9

Rolerkoster doslovno.

Šta je ovo nema studija???