January 20Jan 20 Sjajna pobeda, sada da dalje jasemo na ovom talasu, ovako je i bolje sto.smo iscupali posle preokreta . Da se vrati vera medjunigrace i da guraju dalje.
January 20Jan 20 Popular Post Drago mi je jako zbog Izundua, gledam stats, pokidao dečko! Da izgrađuje reputaciju i stiče respekt.Moguće i da je faktor Bolomboj odradio svoje, centri moraju da se dokazuju ekstra.
January 20Jan 20 Kao veliki stručnjak ženi kako obožavam Kalinin košarkaški high IQ, i onda uradi ovo . Veliko bravo za sve igrače i stručni štab, brat Izundu me oduševio danas, Nwora se prijavio u produžetku, jednostvano bratska Nigerija nas nosi, Butler stvoren za neizvjesne završnice. Baš velika pobjeda, dobro je. Edited January 20Jan 20 by hrkljush boys_2
January 20Jan 20 Mora se radi na enerhii i sinergiji. Ima ko da igra ovde, al u ovako ujednacenoj ligi pobeđuje nalozen i skoncentrisan tim. Sad, kako minimizirati one brejnfartove, Ćelafuto treba da smisli neku magiju.
January 20Jan 20 57 minutes ago, banksport said:Očigledno je da nemamo pleja kad je jači pritisak na loptu. Ili ga bar ne puštamo da igra.Ovo u suštini jeste najveći problem Kodija, ne vlada toliko tehnikom da može da lako organizuje napad pod pritiskom agresivne odbrane, pogotovu niskih igrača koji mogu da se spuste blizu lopte.A zamena mu je Jago koji ne vidi preko metar i po, svako sa svojim hendikepom.Grejem prosto MORA da igra više, da mu se da prostora da se opusti jer sve i da planira Jaga kao drugog pleja u najbitnijim momentima, uvek neko može da se ne daj bože povredi na kraju sezone i onda treba da ti organizuje igru u play off-u npr lik koji ti je igrao 3 do 5 minuta u proseku. Obradoviću, dozovi se pameti.Inače, svaka čast momcima na pobedi @MeanM@ Razumem sve ali od čega afekt, povedeš 7 - 7 sekundi pred kraj neka izvde izdribla i šutne i to je to, ama apsolutno nikakva potreba za bilo kakvim kontaktom. No kapiram naravno i adrenalin i sve, on je ipak preiskusan pa me iznenadio. Edited January 20Jan 20 by Mil@n
January 20Jan 20 17 minutes ago, Zli Gli said:Sta je ovo lebe mekani, od +18 do -10 i onda do kraja serija 23-9Rolerkoster doslovno. Šta je ovo nema studija???