Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

kao da su to neke standardne greške. teraju jedno šestoricu igrača koji su pod ugovorom, većinu su prošlog leta produžili. nedoviću dali ugovor pre fazon mesec dana i sada ga teraju lolol

bukvalno ne znam da li je moguće da budeš veća budala. bolje bi prošli da uopšte ne dolaze na posao.

• Replies 18.4k
  • Views 822k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

ali yasto bi? to su kako nase pare, tako i od shimpua, kowalskog i yokija ashova

Baš "lepa" reklama za naš klub da se posle sesije kod nas može ići u Japan ili neko FIBA takmičenje.

36 minutes ago, JPM said:

Baš "lepa" reklama za naš klub da se posle sesije kod nas može ići u Japan ili neko FIBA takmičenje.

za svaki klub možeš naći igrače koji pređu u neki slabiji klub ili niže takmičenje.

uostalom, nije to baš zvezdin neuspeh, kao što ni eventualni uspeh pojedinca nije baš zvezdin.

evo topić otišao na draft lutriju, postao šampion nba lige. jedna lepa reklama : i

Ja sad vidim da je Filip otišao. Nije mi ni malo žao, baš loš predosećaj od početka za takvog lika.

Osim što ga je naravno milina gledati onih mesec i po u sezoni kad izgleda kao legit NBA igrač.

Deluje mi da ćemo biti prilično undersized.

Inače, tajming za rez je bio očajan, Gudura bi garant došao da nije imao ovih par meseci košarke života, a ovaj izraelski Palma nam ote Vasu (ok, oko njega bi bilo još konkurenata).

Sad imamo neki mutant od tima, nit da se autsajderski isprati bez nekih očekivanja, nit da bude išta bolji od prošle sezone. Najgore što je roster maltene popunjen, a otpašće iz NBA silne zveri za naše standarde.

Petrušev je talenat kojem je glava ko zna gde. Dobro je da jedan takav mentalni sklop ne igra vise u Zvezdi. Tamo gde takvi igraju vaznu ulogu, nema srece.

Gidra bas simpa lik, zao mi je sto je imao malu ulogu, zelim mu sve najbolje.

43 minutes ago, kralj said:

Deluje mi da ćemo biti prilično undersized.

stvarno? meni za sada deluje dugacije

cmm je gabaritan plej as it gets, da vidimo ko ce umesto yaga ali ne ocekujem opet nekog patuljka

sg, tu ocekujem najvise minuta za nworu, koji je opet gabarity krila, posto ce sf pokrivati kalinari i ojeley ili kako se pise a moneke pf, verovatno i ovi sa sf

centri su centri gabarita, osim rivera

mozda na pf nemamo neku visinu ali nije to danas presudno za tu poziciju.

11 minutes ago, uini said:

stvarno? meni za sada deluje dugacije

cmm je gabaritan plej as it gets, da vidimo ko ce umesto yaga ali ne ocekujem opet nekog patuljka

sg, tu ocekujem najvise minuta za nworu, koji je opet gabarity krila, posto ce sf pokrivati kalinari i ojeley ili kako se pise a moneke pf, verovatno i ovi sa sf

centri su centri gabarita, osim rivera

mozda na pf nemamo neku visinu ali nije to danas presudno za tu poziciju.

Ne sviđa mi se koncept uopšte. Nwora na beku možda ima smisla u nekoj drugoj postavci, fali kreativnosti spolja, tankosava smo tu, plače mi se. Jedino da se vrati prajm Kalina, pa Nwora na 2 ima nešto smisla.

Centri su nam po 2.05, nijedna četvorka nije preko 2 metra, kako nismo undersized (pri tom to ne mora da bude loše uopšte).

Ja očekujem da će na neku magiju da nabiju još 2 igrača, 1/2 i 4/5. Drčela tako budži i građevinske knjige, samo ko zna šta čeka iza ćoška kad uzme EL opet da trkeljiše.

@kralj , kazu mi grobari sa vajbera da dolazi fultz :i

13 minutes ago, uini said:

:D

23/24 je odigrao kao EL goat. Bar bi bilo zanimljivo. Ja sam uvek za takve rizike.

Jos jedan kamenjar 🤦

7 minutes ago, Moća said:

Jos jedan kamenjar 🤦

Jel bi se bunio za Walkera?

On nije kamenjar i dvojka je tako da ne bi.

Treba nam kec malo drugaciji od Cmm-a da bi mogli da pravimo razlicite varijante u zavisnosti od situacije na terenu.

Edited by Moća

1 hour ago, uini said:

Onaj prvi pik/ draft bust bek?

40 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Jel bi se bunio za Walkera?

Kemba, Ian, Johnnie?