Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

gledam one rostere na EL sajtu, svi 10-15, zvezda 22 igraca lolol

koliko ima zvanicno igraca za sad potpisano za sledecu sezonu?

• Replies 18.4k
  • Views 822k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

mislim 36

3 hours ago, Nikodije said:

Generalno ok potezi ako stvarno misle da ovoj trojici klinaca otvore neki prostor u aba ligi. Zvezda 10 godina nije promovisala novo lice ako ne računamo Topića koji je nažalost odigrao jednu i po utakmicu.

Doduše Miljenović baš i nije klinac, ali za kkcz standarde svako under 30 je mlad.

miljenovic je imao bas cudnu karijeru

nakon srednje skole upisao koledz i to drugu diviziju i zbog kovida nije te sezone odigrao ni utakmicu

pa onda 21-22 poceo u leotaru u bih ligi sto je bas nizak nivo i tamo gotovo nije igrao (videh neki dan da sa ponosom pisu da im je bivsi igrac u 3 godine stigao do zvezde :D ), presao tokom sezone u slodes koji je bio ubedljivo najgora ekipa te godine u kls

i onda okk odlicna sezona u kls, pa prosle godine mega, aba opet odlicna sezona i povreda

igrao je durgi deo ove godien za abu, ali me bas izenadio ovajk prelazak u zvezdu, sumnajm da ce dobiti sansu, ali svakako sve najbolje mu zelim

6 minutes ago, pbg12345 said:

gledam one rostere na EL sajtu, svi 10-15, zvezda 22 igraca lolol

koliko ima zvanicno igraca za sad potpisano za sledecu sezonu?

Nema Zvezda tamo 22 igraca, vec 20, sa sve Braunom koji je napustio klub. Mislim, i tih 19 je podosta, ali nema potrebe da se izmislja.

Sitničarite oko broja igrača pod ugovorom kao da ih vi plaćate. Oh, wait...

A uskoro i tako bar sedmorica odlaze iz kluba. Doduše moraćemo da im platimo da odu.

ma ja sam zapravo pitao koliko ima, jer ne pratim, a bilo mi smesno kad sam juce video 22

ovaj drugi post je cisto u odbranu casti, da ne bude da lazem fantom

ali sama ideja da neko ima potrebu da izmislja broj igraca na zvezdinom rosteru je onako... lolol

Odbio nas i Jovic. Neka se spremi Petar Popovic fantom

Jel Jović sad postaje mamojeb kojeg nismo smeli da ispustimo?

Edited by sigurnost

On 20. 7. 2025. at 17:13, kurjak said:

Ovaj mali ko Nemanja Bjelica.

Doveli igrača, a svi hajlajti mu iz Zvezde.

Sledeće je Welcome Jago.

Former Euroleague forward Mike Daum has signed with Shinshu Brave Warriors in Japan.

Doveli Stojkovica a pustili Marjanovica da ode Ameriku. Dzaba je krecio dve sezone u juniorskoj ekipi. Nece se ni Stojkovic usreciti i on ce do godine put amerike.

5 hours ago, Micko8 said:

Doveli Stojkovica a pustili Marjanovica da ode Ameriku. Dzaba je krecio dve sezone u juniorskoj ekipi. Nece se ni Stojkovic usreciti i on ce do godine put amerike.

zvuci po upisu kao da im je igranje za zvezdu ultimativni prioritet a ta neka amerika utesna opcija.

Svima njima je tako u izjavama ali sansu nece dobti u seniorskoj ekipi.

I ne treba da dobiju sansu. Pogle kako se brukaju sve reprezentacije Srbije osim seniorske