July 20, 2025Jul 20 gledam one rostere na EL sajtu, svi 10-15, zvezda 22 igraca koliko ima zvanicno igraca za sad potpisano za sledecu sezonu?
July 20, 2025Jul 20 3 hours ago, Nikodije said:Generalno ok potezi ako stvarno misle da ovoj trojici klinaca otvore neki prostor u aba ligi. Zvezda 10 godina nije promovisala novo lice ako ne računamo Topića koji je nažalost odigrao jednu i po utakmicu.Doduše Miljenović baš i nije klinac, ali za kkcz standarde svako under 30 je mlad.miljenovic je imao bas cudnu karijerunakon srednje skole upisao koledz i to drugu diviziju i zbog kovida nije te sezone odigrao ni utakmicupa onda 21-22 poceo u leotaru u bih ligi sto je bas nizak nivo i tamo gotovo nije igrao (videh neki dan da sa ponosom pisu da im je bivsi igrac u 3 godine stigao do zvezde :D ), presao tokom sezone u slodes koji je bio ubedljivo najgora ekipa te godine u klsi onda okk odlicna sezona u kls, pa prosle godine mega, aba opet odlicna sezona i povredaigrao je durgi deo ove godien za abu, ali me bas izenadio ovajk prelazak u zvezdu, sumnajm da ce dobiti sansu, ali svakako sve najbolje mu zelim
July 20, 2025Jul 20 6 minutes ago, pbg12345 said:gledam one rostere na EL sajtu, svi 10-15, zvezda 22 igraca koliko ima zvanicno igraca za sad potpisano za sledecu sezonu?Nema Zvezda tamo 22 igraca, vec 20, sa sve Braunom koji je napustio klub. Mislim, i tih 19 je podosta, ali nema potrebe da se izmislja.
July 20, 2025Jul 20 greska, nije sajt evrolige nego basketnewsi nije 22, nego 23 :Dhttps://basketnews.com/news-220608-euroleague-transfer-market.html Edited July 20, 2025Jul 20 by pbg12345
July 20, 2025Jul 20 Sitničarite oko broja igrača pod ugovorom kao da ih vi plaćate. Oh, wait...A uskoro i tako bar sedmorica odlaze iz kluba. Doduše moraćemo da im platimo da odu.
July 20, 2025Jul 20 ma ja sam zapravo pitao koliko ima, jer ne pratim, a bilo mi smesno kad sam juce video 22ovaj drugi post je cisto u odbranu casti, da ne bude da lazem ali sama ideja da neko ima potrebu da izmislja broj igraca na zvezdinom rosteru je onako...
July 21, 2025Jul 21 Jel Jović sad postaje mamojeb kojeg nismo smeli da ispustimo? Edited July 21, 2025Jul 21 by sigurnost
July 21, 2025Jul 21 On 20. 7. 2025. at 17:13, kurjak said:Ovaj mali ko Nemanja Bjelica.Doveli igrača, a svi hajlajti mu iz Zvezde. Sledeće je Welcome Jago.
July 21, 2025Jul 21 Former Euroleague forward Mike Daum has signed with Shinshu Brave Warriors in Japan.
July 21, 2025Jul 21 Doveli Stojkovica a pustili Marjanovica da ode Ameriku. Dzaba je krecio dve sezone u juniorskoj ekipi. Nece se ni Stojkovic usreciti i on ce do godine put amerike.
July 22, 2025Jul 22 5 hours ago, Micko8 said:Doveli Stojkovica a pustili Marjanovica da ode Ameriku. Dzaba je krecio dve sezone u juniorskoj ekipi. Nece se ni Stojkovic usreciti i on ce do godine put amerike.zvuci po upisu kao da im je igranje za zvezdu ultimativni prioritet a ta neka amerika utesna opcija.
July 22, 2025Jul 22 I ne treba da dobiju sansu. Pogle kako se brukaju sve reprezentacije Srbije osim seniorske