Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Grobari toliko deprimirani da nemaju snage da se na svom topiku bave vešću da im dolazi Bogdan, pa moramo mi ovde

• Replies 18.4k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

Cekaj, igrate sa Bosnom veceras, a raspravljate o Bogdanu Bogdanovicu i Partizanu?

s_w

7 minutes ago, Nikodije said:

Grobari toliko deprimirani da nemaju snage da se na svom topiku bave vešću da im dolazi Bogdan, pa moramo mi ovde

To zato što je vest o KKCZ pre nego KKP

Ništa, moraće da se otvore pregovori za povratak Nedovića posle ovoga.

Predlažem @harper lee kao pregovarača u ovom stilu:

Edited by garmonbozia

Neda ponovo u Zvezdi a Bogdan u Partizanu znacilo bi samo jedno and I'm lovin' it.

11 minutes ago, kronostime said:

Cekaj, igrate sa Bosnom veceras, a raspravljate o Bogdanu Bogdanovicu i Partizanu?

s_w

O tome govorim sve vreme. Klinacke frustracije tipa "jao, jao, vidi kako smo bedni, pregazice nas Partizan koji se polako dize a dolazi im i Bogdan, jebali nas govedja glava i SObrad".

Javite ako treba nekog da koknemo

3 hours ago, ubibobi said:

Sad bio na tom voxu da vidim šta se piše i na keca naletim na @Zli Gli -ja kako ratuje sa jokićevim svedocima, energija i posvećenost dostojna svakog poštovanja fantom

Tamo sam bas lagan sto i nije tesko jer je bolji odnos svedoka i nas nindza ratnika, manja je razlika nego ovde gde ste skoro svi clanovi sekte

Doduse dva puta sam fasovao poduze banove, admini su ocigledno na tamnoj strani

Just now, Zli Gli said:

Doduse dva puta sam fasovao poduze banove, admini su ocigledno na tamnoj strani

Tamo ili ovde? unsure

48 minutes ago, kralj said:

Ček da procesuiram ove multiple negacije i shvatim prvo šta sam napisao. lolol

Suština je da je Bogdanu iz današnje perspektive povratak u Evropu realan na kraju sezone.

Izvesno mu neće aktivirati team option, a novi ugovor posle ovakve sezone u kojoj je bio što povređen, što na samoj ivici rotacije, sumnjam da bi bio veći od onoga što bi mu Partizan ponudio.

I treba mu jedan još mikro-ugovor za NBA penziju, najbolje da će da provede devet godina tamo da bi se u desetoj vratio u Partizan za 100k više a ima priliku da reši život zauvek.

Back to us.

Da ne ureknem.... Krenuli kako valja, igra Grejem.

Što je ovakav mrak u hali? Grobari poskidali sijalice za fenjer.

I onda ulaskom Butlera opet magarac gurne Grahama na 2, a Butlera na 1. Glupan tvrdoglavi, on dokazuje nešto. kano to nešto zna, ima ideju... isuse

5 minutes ago, Valk said:

I treba mu jedan još mikro-ugovor za NBA penziju, najbolje da će da provede devet godina tamo da bi se u desetoj vratio u Partizan za 100k više a ima priliku da reši život zauvek.

Kvalifikovao se on odavno za NBA penziju. Uslov su 3 sezone, 10 sezona je samo maksimum posle koga prestaju da rastu benefiti tj. ista je penzija sa 10 i 20 sezona. Sa 9 sezona će imati možda 10% manju penziju nego sa 10 ili tako nešto beznačajno, naročito jer i visina plate utiče, iako manje od broja sezona, a ona bi mu bila mala u toj godini.

Edited by Heaviside

NIje na meni kao ozenjenom coveku da komentarisem ali za sada najbolji deo prenosa su ove epske sise.lolol