January 12Jan 12 Grobari toliko deprimirani da nemaju snage da se na svom topiku bave vešću da im dolazi Bogdan, pa moramo mi ovde
January 12Jan 12 7 minutes ago, Nikodije said:Grobari toliko deprimirani da nemaju snage da se na svom topiku bave vešću da im dolazi Bogdan, pa moramo mi ovdeTo zato što je vest o KKCZ pre nego KKP
January 12Jan 12 Ništa, moraće da se otvore pregovori za povratak Nedovića posle ovoga.Predlažem @harper lee kao pregovarača u ovom stilu: Edited January 12Jan 12 by garmonbozia
January 12Jan 12 11 minutes ago, kronostime said:Cekaj, igrate sa Bosnom veceras, a raspravljate o Bogdanu Bogdanovicu i Partizanu?O tome govorim sve vreme. Klinacke frustracije tipa "jao, jao, vidi kako smo bedni, pregazice nas Partizan koji se polako dize a dolazi im i Bogdan, jebali nas govedja glava i SObrad".
January 12Jan 12 3 hours ago, ubibobi said:Sad bio na tom voxu da vidim šta se piše i na keca naletim na @Zli Gli -ja kako ratuje sa jokićevim svedocima, energija i posvećenost dostojna svakog poštovanja Tamo sam bas lagan sto i nije tesko jer je bolji odnos svedoka i nas nindza ratnika, manja je razlika nego ovde gde ste skoro svi clanovi sekteDoduse dva puta sam fasovao poduze banove, admini su ocigledno na tamnoj strani
January 12Jan 12 Just now, Zli Gli said:Doduse dva puta sam fasovao poduze banove, admini su ocigledno na tamnoj straniTamo ili ovde?
January 12Jan 12 48 minutes ago, kralj said:Ček da procesuiram ove multiple negacije i shvatim prvo šta sam napisao. Suština je da je Bogdanu iz današnje perspektive povratak u Evropu realan na kraju sezone.Izvesno mu neće aktivirati team option, a novi ugovor posle ovakve sezone u kojoj je bio što povređen, što na samoj ivici rotacije, sumnjam da bi bio veći od onoga što bi mu Partizan ponudio.I treba mu jedan još mikro-ugovor za NBA penziju, najbolje da će da provede devet godina tamo da bi se u desetoj vratio u Partizan za 100k više a ima priliku da reši život zauvek.
January 12Jan 12 I onda ulaskom Butlera opet magarac gurne Grahama na 2, a Butlera na 1. Glupan tvrdoglavi, on dokazuje nešto. kano to nešto zna, ima ideju...
January 12Jan 12 5 minutes ago, Valk said:I treba mu jedan još mikro-ugovor za NBA penziju, najbolje da će da provede devet godina tamo da bi se u desetoj vratio u Partizan za 100k više a ima priliku da reši život zauvek.Kvalifikovao se on odavno za NBA penziju. Uslov su 3 sezone, 10 sezona je samo maksimum posle koga prestaju da rastu benefiti tj. ista je penzija sa 10 i 20 sezona. Sa 9 sezona će imati možda 10% manju penziju nego sa 10 ili tako nešto beznačajno, naročito jer i visina plate utiče, iako manje od broja sezona, a ona bi mu bila mala u toj godini. Edited January 12Jan 12 by Heaviside
January 12Jan 12 NIje na meni kao ozenjenom coveku da komentarisem ali za sada najbolji deo prenosa su ove epske sise.