January 12Jan 12 Author 18 minutes ago, hrkljush boys_2 said:I onda ulaskom Butlera opet magarac gurne Grahama na 2, a Butlera na 1. Glupan tvrdoglavi, on dokazuje nešto. kano to nešto zna, ima ideju... da. umesto da mu da loptu u ruke
January 12Jan 12 15 minutes ago, Heaviside said:Kvalifikovao se on odavno za NBA penziju. Uslov su 3 sezone, 10 sezona je samo maksimum posle koga prestaju da rastu benefiti tj. ista je penzija sa 10 i 20 sezona. Sa 9 sezona će imati možda 10% manju penziju nego sa 10 ili tako nešto beznačajno, naročito jer i visina plate utiče, iako manje od broja sezona, a ona bi mu bila mala u toj godini.Ne znam te detalje, pominjalo se 10 godina i to baš u kontekstu Bogdana.Miljenović u odbrani bukvalno otera igrača kojeg čuva dva metra od linije za tri poena, a s druge strane DeDa opušteno pušta šut za tri i pravi faul.Bez obzira na Grejem-Batler raspored, primetno je forsiranje centara u ovoj utakmici i to je onaj back to basics za kojim smo zapomagali.
January 12Jan 12 2 minutes ago, Valk said:Ne znam te detalje, pominjalo se 10 godina i to baš u kontekstu Bogdana.Razlika bi mu bila hiljadu dolara mesečno i to od njegove 60 i neke godine.Neće mu to uticati na odluku.
January 12Jan 12 Najtečniji napad smo imali sa Batlerom i Grejhemom na parketu, just saying, doduše Bosna nije neki reper... Jel Jago uopšte u timu, rekoše da Moneke danas odmara...
January 12Jan 12 3 minutes ago, assignment said:Najtečniji napad smo imali sa Batlerom i Grejhemom na parketu, just saying, doduše Bosna nije neki reper... Jel Jago uopšte u timu, rekoše da Moneke danas odmara...U timu je ali nije ulazio.
January 12Jan 12 17 minutes ago, harper lee said:U timu je ali nije ulazio.Znači čuva ga za teška gostovanja... Stavio bi 100 evra da će u EL opet menjati Kodija...
January 12Jan 12 2 hours ago, kralj said:Ček da procesuiram ove multiple negacije i shvatim prvo šta sam napisao. Suština je da je Bogdanu iz današnje perspektive povratak u Evropu realan na kraju sezone.Izvesno mu neće aktivirati team option, a novi ugovor posle ovakve sezone u kojoj je bio što povređen, što na samoj ivici rotacije, sumnjam da bi bio veći od onoga što bi mu Partizan ponudio.Znači Ostoja može da mu ponudi 10 do 15 miliona?