Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

ti mislis da je to iz registra igrači su govna a ja se ne slažem da je tako banalno

ako ništa drugo, u zvezdinom aktuelnom kontekstu ti igrači mogu baš puno da izgube ako fejluju nakon onakvog kambeka posle 0-2 starta i promene trenera

i ne izgledaju kao da im je sve ravno, već da prosto nemaju dobre inpute šta rade i da je sve ad hoc

edit some typos, ne sve

Edited by uini

• Replies 18.4k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

2 hours ago, Valk said:

Banovalo Harpera pa vam se može.

Će se vrne, će vidite vi.

sad gledam objavu @Mindaugas Žukauskas ima kvalifikaciju "member", što znači da ne mora ni da pokaže legitimaciju kada te hapsi ili kako : i

4 minutes ago, uini said:

ti mislis da je to iz registra igrači su govna a ja se ne slažem da je tako banalno

ako ništa drugo, u zvezdinom aktuelnom kontekstu ti igrači mogu baš puno da izgube ako fejluju nakon onakvog kambeka posle 0-2 starta i promene trenera

i ne izgledaju kao da im je sve ravno, već da prosto nemaju dobre inpute šta rade i da je sve ad hoc

edit some typos, ne sve

Ne mislim da su igrači govna.

Ima tu desetak odličnih igrača.

Samo što to nije dovoljno za uspeh, ako u klubu vlada taj "Armani duh".

Uspeh bi bio plasman do 8. mesta.

@sigurnost , da ne tupim sad a imajuci u vidu ceo lore dosadasnje sezone, ne verujem da manjka entuzijazma i zelje za uspehom.

vise mi je onaj meme

ihave.jpg

Za Sašu tek dolazi iskušenje, kad bude morao da uklapa Bolomboja sa Plavšićem, Izunduom i Motejunasom.

1 minute ago, opalac said:

Za Sašu tek dolazi iskušenje, kad bude morao da uklapa Bolomboja sa Plavšićem, Izunduom i Motejunasom.

Zaboravio si Rivera, koji Plavšića bre da se uklapa, to bi tek bilo ludilo pored briljantne ideje da Jago bude drugi plej...

Ili da vrati Semija na 5, carina 🤪

PnR igru Jago Plavšić čuvamo za kad vratimo Radonjića. Kad je moglo Jović Bobi ima da fercera i ovo.

Edited by opalac

3 hours ago, Dankan Ajdaho said:

Postpuno ista priča kao prezimenjak mu, nesposobni obojica da se prilagode onome što imaju.

Možda ima mala razlika, komšije su Obradovića ovacijama dočekali na aerodrUmu, a mi ćemo, ako bude sreće, ovacijama Obradovića da ispratimo na aerodrUm.

Gde se gleda to za banovinu? Nov sam ovde a na drugim mestima (Vox npr) bude na svakom većem potforumu tema gde moderatori kače kazne. Meni ništa ne izlazi.

javicu ti ja ako si u opasnosti

Ipak je to dosta toplije od -41.

ja sam provalio da se svi oni odazivaju

4 hours ago, uini said:

@sigurnost , da ne tupim sad a imajuci u vidu ceo lore dosadasnje sezone, ne verujem da manjka entuzijazma i zelje za uspehom.

vise mi je onaj meme

ihave.jpg

Evidentno je da ne manjka entuzijazma.

Žalgiris nisam gledao, skoro sve ostale jesam i momci se bore bez izuzetka. Protiv Valensije recimo pre koji dan trud uopšte nije problem. Izjave igrača to potvrđuju. Uopšte to nisu fraze kakve su ispaljivali recimo igrači Partizana ove sezone nego se vidi da ih pogađaju okakve partije.

Ovom timu su borbenost, fizikalije i želja za dokazivanjem glavni grupni kvaliteti. Doduše trener izborom petorki uspeva da im ukine prednost u fizikalijama u dobrom delu utakmica D

Sa druge strane, oni jesu na neki način, možda nesvesno, sabotirali Sferopulosa. Počeli su da trče i igraju u kontaktu tek nakon njegovog odlaska. Sada, par meseci nakon smene Sferopulosa, počinju da stižu izjave da ni novi trener nije napravio hemiju. Partizan, Efes, Armani, Bajern…slične situacije. Ovi naši se bore za sada, ali je trenerima sve teže da vode ovako selektirane timove dok su selekcije sa više evropskih lokalnih igrača skoro nemoguće, ako bi to uopšte bilo šta promenilo. Bore se igrači Zvezde, ali se ne razumeju sa Obradovićem, koji ih nije ni selektirao i u jednom trenutku će opasti i nivo truda ako se nešto ne promeni. Sve teži posao u kome je i gosn. Obradović fejlovao dva puta za redom i to sa svojom selekcijom, a on je ipak znatno veća faca od Obradovića.

Sve mi je degutantnije da gledam sve to, ne u Zvezdi nego generalno. Zarađuju milione, imaju ostvarenje dečačkih snova i treneri i igrači i stalno neki šatro nerešivi problemi, nezadovoljstva, sujete i igračke i trenerske, neke sulude kao kreativne koncepcije… Jbt, nekad kad vidim recimo Armani ili ove godine Partizan, Efes polako i Zvezdu, se zapitam šta vama svima, petorici trenerskih eksperata i dvadesetorici ultra talentovanih košarkaša, čovek treba da obezbedi da biste igrali jebenu košarku na recimo 80% svog timskog maskimuma. Dogovorite se jebo te, uspostavite zajedno neku bazu koja će garantovati da se nećege raspasti pa posle nadograđujte manje ili više uspešno. Igram ceo život neke slabe lige i jasno mi je da to nije jednostavno i da je očekivano da se svake godine poneka ekipa raspadne, ali imam utisak da se u današnjoj Evroligi to prečesto dešava i na nivou seozone, i u periodima od par meseci i na pojedinačnim utakmicama. Zvezda je u sredini tabele a sramotno je odigrala jedno 7-8 utakmica.

Edited by Heaviside

Kapiten!Screenshot_2026-01-10-20-07-16-825_com.android.chrome-edit.jpg

lol

a ko mu je dao tu platu?