Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

Da vidi predsednik da li nam je Milan voljan da preuzme ovo fantom

• Replies 18.4k
  • Views 822.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

4 minutes ago, sigurnost said:

Ovo je već omaž Janisu Sferopulosu.

Sreća ovi ne znaju

Već sad da pravimo Sferosa od blata

Realno je da mu se izvinemo pre nego što ga pomenemo

Izvini Sferose nismo te bili dostojni

2 minutes ago, hrkljush boys_2 said:

Bosna da je imala iole stabilnijeg pleja, ode i ovo niz vodu. Ajde Čela, kupi prnje i mrš!

West ispostovao!!!

Koliko će neprijatna da bude tekma protiv Milana, a ne mogu da nateram sebe da ne gledam.

Provociranje gostiju

IMG_20260112_223910.jpg

Ne znam za Dansku ali kod nas je trulez ozbiljna.

Vama nije problem toliko trener koliko kurcobolja igraca da igraju odbranu. Da se Bosni pojavio Atić i da su bili malo skoncentrisaniji bilo bi belaja.

To se najbolje vidi kad udje Montejunas koji iskomanduje odbranu i potera ostale da igraju istu.

I tu dolazimo do još jednog problema - kapiten - ni Zvezda ni Partizan nemaju više kapitena koji će da ima neko poštovanje (i autoritet) unutar ekipe. I onda mora da uleće neki drugi igrač koji će da komanduje ekipom. U Partizanu je to izgleda (koliko toliko) Kalates a u Zvezdi Litvanac.

Kalinić mora da se ozbiljno resetuje - živci su mu u kurcu potpuno. Navući će pizmu sudija (ako već nije) i onda će mu igra tek postati pakleno teška. Takodje on ima onu autodestruktivnu nervozu koju ne može ni da obuzda ni da kanališe ka igri tako da kad ispadne iz voza, on je baš ispao. Polako i on postaje problem u ekipi.

Proučavaće se kako je ćelavi uspeo da upropasti jednu sasvim dobru ekipu. Jezivo na šta ličimo. Ne treba ni trošiti reči na detalje. Neprijatno će biti protiv Milana. Nadam se da će Zadar da nas vrati ponovo na fabrička...

Davno nisam video ekipu koja je toliko ubijena u pojam kao naša.

Ko kad svinjče rokneš ošamućujućim pištoljem u čelo.

Just now, Dankan Ajdaho said:

Davno nisam video ekipu koja je toliko ubijena u pojam kao naša.

Ko kad svinjče rokneš ošamućujućim pištoljem u čelo.

Nemam ja utisak da je ubijena u pojam - pre mislim da su se malo opustili posle onog dobrog niza i da im je malo (ili malo više) ušla voda u uši.

DOSLOVNO je ubijena u pojam, razbucana na proste činioce, od TIMA ni pomen.

I samo da dodam, trener koji nije u stanju da shvati da mu ospsobljavanje Grejema da bude upotrebljiv igrač na terenu, a ne Jaga, čini dobrim delom razliku hoće li sezona na kraju biti uspešna ili ne, ne zaslužuje da trenira ni Crnokosu, a ne Zvezdu.

Nema Obradovic vise kontrolu nad ovim timom iz nekog razloga. Sta je u pitanju ne znam ali danasnje ponasanje Batlera, Davidovca i Kalinica pred kraj utakmice pokazuje da ekipa jednostavno neozbiljno shvata njegove instrukcije. Odzelej je pao u formi i nervozan je, za njega imam razumevanja, Izundua su opet sudije izbacile iz utakmice svirajuci mu faul u napadu zato sto je Izundu, Miljenovic je vec neko vreme potpuno ispao iz ritma a muceni Grejem vise ne sme ni da pogleda ka kosu jer posle prvog promasaja leti na klupu i vise ne ulazi. Batler se bar zajebavao na velikoj razlici, danas je bas bilo primetno da nas je serija Davidovac - Kalinic - Dobric sukcesivno useravala kako je jednog menjao drugi. To je tako islo skoro celo drugo poluvreme i obilo bi nam se o glavu da Nwora i Kodi sa bacanja nisu odrzali utakmicu.

Naravno, Obradovic jednu jedinu rec nije rekao o "domacoj osnovi" koja nas je izbacila iz utakmice jer Davidovca boli kurac, Kalina se bori sa svojim demonima koji nemaju veze sa kosarkom a Dobric je Dobric ali se zato posteno israo po Batleru, Grejemu, Nwori i Izunduu i njihovom misterioznom losem prilagodjavanju na evropsku kosarku koje se danas sastojalo iz toga da ne znaju kad da prave faulove (Kuzma nadjen u ekstazi). Sve dok je tako i dok se po svaku cenu stite neki igraci jer imaju isto drzavljanstvo kao trener nece ni ekipa da igra dobro jer ako mi vidimo ko je danas ugrozio utakmicu vide to i igraci. Danas je Grejem seo na klupu jer je Miljenovic nekoliko napada zaredom odigrao kao debil ali da ne bi menjao njega promenio je obojicu i Grejem vise nije ulazio. U prvom poluvremenu dok smo igrali, tacnije dok Davidovac nije usao i dok Kalinic nije prs'o, svaki pik sa Grejemom je prosao i u svakom napadu smo imali otvorenog igraca na sutu, zasto to ne igramo cesce jebem li ga ako znam. Pri cemu ono sto je zanimljivo i prvi put mi je danas palo u oci je da koji god plej je sa Grejemom na parketu Grejem je taj koji poziva akcije. Izgleda smo na pragu da otkrijemo misteriju zasto je Grejem na poziciji dva, kad je on na parketu plej sluzi da prenese loptu i ode u cosak. Sa Kodijem je to funkcionisalo sasvim dobro jer je dobro sutirao iz spot up-a, sa Miljenovicem nije islo jer je promasio prvi otvoren sut i usao u nervozu.

Kalinic nam pravi velike probleme. Danas je odlicno usao u utakmicu i dok je on igrao i ponasao se kako zna i mi smo izgledali veoma dobro ali njemu je fitilj ocigledno dogoreo i dovoljna je jedna sudijska odluka koja mu se ne svidja da potpuno poblesavi i ne samo udje u kontraritam vec uvede i celu ekipu u nervozu. On i Moneke su ocigledno veoma vazni za atmosferu u ekipi i dok on ne sredi glavu nece biti bolje a do tada ko ziv ko mrtav. To je problem sa alfa muzjacima, kad oni postanu stetocine umesto da vode ceo copor ode u kurac. Ali za takve stvari postoji trener da sedne s njim i objasni mu da ne moze par miliona ljudi da jebe majku televizoru jer on prolazi kroz ruzan razvod, koliko god da mu je tesko. Ako ne moze da se iskontrolise neka uzme odmor od mesec dana da se sabere jer ovo nigde ne vodi.

Gde se beše pisalo, ovde ili na drugom forumu sa jako KK sekcijom ko trenutno drži leđa SObradu? Ako je istina onda je neprijatno.

Pa prenesi ako si čuo, nemoj pričati u šiframa.