January 11Jan 11 3 minutes ago, Valk said:Bravo Laki, ti si borac a Kalina je pička.Reci za Kalinu da nije borac je ono svetogrdje.Al istina je da prolazi kroz jednu specificnu fazu i da zbog toga igre trpe.Ja bih voleo da se obavi jedan razgovor sa njim i ako ne moze da mu se da malo vremena da se presabere.
January 11Jan 11 Ako su glasine tačne, žene nam se opet useravaju u klub. Nakon Nejpira i Kaline, žensko ostavilo Kodija.
January 11Jan 11 43 minutes ago, Dankan Ajdaho said:Mene poprilično pogađa što borac kakav je Kalinić sebi ovo dozvoljava.sto kaze valk, 30 razlike u poslednjem minutuako nije bilo dovoljno ponizenja na toj tekmi ali eto, da tviter ne prastapitanje je da li je imalo smisla da startna 5orka uopste bude u tom trenutku na parketu. samo nam je falila neka povreda u borbi za minus 27
January 11Jan 11 5 minutes ago, uini said:sto kaze valk, 30 razlike u poslednjem minutuako nije bilo dovoljno ponizenja na toj tekmi ali eto, da tviter ne prastapitanje je da li je imalo smisla da startna 5orka uopste bude u tom trenutku na parketu. samo nam je falila neka povreda u borbi za minus 27Meni bi bilo ono bas fejk da su se tu borili kad vec su ceo mec odigrali sa spustenim gardom.Big deal....
January 11Jan 11 1 hour ago, Dankan Ajdaho said:Za mene jeste ogroman problem, jer dozvoljavaš protivniku da te ponizi.Ja NIKADA, pa ni na basketu nisam dozvolio da me neko dobije, a kamoli sportski ponizi, a da za to uzvrat krv ne propiša.Doduše zato sada imam 7 hernija na kičmi, ali sve u životu ima svoju cenu.Joj bože Laki, takav si i na forumu. Svi nešto kilavo i nemušto a ti jako, konkretno i u kost, i tako svake sezone
January 11Jan 11 5 hours ago, Valk said:Debilizam i prenošenje tračeva, dajte i šta Anđus kaže, baš me zanima.Andjus kaze da ima nesto u nauci o imenima i prezimenima, ali Dobric to u praksi demantuje1 hour ago, opalac said:Ako su glasine tačne, žene nam se opet useravaju u klub. Nakon Nejpira i Kaline, žensko ostavilo Kodija.Opet me je zensko napravilo volomIgrao sam samo epizodutntntntnSamo epizoduZaboraviste Vildozu, on je najveci pickopacenik bio
January 11Jan 11 @Ratamahatta , jel na slajbi dejan not balsha govedarica? kakva je geneza tog poteza
January 11Jan 11 13 minutes ago, uini said:@Ratamahatta , jel na slajbi dejan not balsha govedarica? kakva je geneza tog potezaBack to basics, to mi je bio drugi avatar. Prvi je bio debeli radikal kad je bio dete, ali je potpiso za nepomenika i diskvalifikovo seBio je Keba 2 godine, pa ga je Zelimir Drcelic zamenio za Jovanku, ovaj ObradaJovanka je upokojena juce, vidjene su na pogrebu mnoge medjunarodno priznate licnosti medju kojima se posebno isticu Ramzes II i Tutmes III Motri na nas takoreci, dala je blagoslov za broj 16 koji su izmislili ravnicarski Srbi i vreme je da se onostrano zameni ovostranim Edited January 11Jan 11 by Ratamahatta
January 12Jan 12 mislim da zna & da je video i onaj dagger protiv knicksa, preko ntilikine.zato je sada u fazonu,uvede ga na cak dva minuta i bude u fazonu, nisi nista uradio, gde je 3/3 za tri
January 12Jan 12 Onog trenutka kad je rekao da mu je CMM glavni igrač zapečatio je sudbinu Grejema. A ko mu je glavni igrač, tako će i proći.