Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

KK Crvena Zvezda 2025/26

Featured Replies

8 minutes ago, Valk said:

Evo ja ću, evo ja ću

Neko mora

Evo jaa ćuu..

Sta cu kad sam bolecive prirode.cry

• Replies 18.4k
  • Views 822.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dragi moji, ja sam obećala deci uštipke ako Zvezda pobedi, i sad idem da ispunim obećanje. Majka ne laže svoje cigančiće™ Čestitke nam sviju, a najviše @kralj čije jinxovanje je presudilo. ŠEST poe

• Donatas Motiejunas je dogovorio produžetak saradnje sa Zvezdom, saznaje Meridian sport.

Posted Images

42 minutes ago, opalac said:

Šuška se da si ostao na NBA

lako se da proveriti da nisam.

ako mislis na odvojeni, fantazi sub-forum, bacim neki shitpost tokom fantazi sezone

2 hours ago, Mindaugas Žukauskas said:

Jel kuka iko tamo za kronosem?

Samo ja.

Pa jesi li i ti deo anti-harper migracije?

In other news, sudi Javor večeras, op op!

@harper lee

Princeton ne pise jer nema vremena, ali mu je 90% upisa pure gold.

Guru je ostao cinik zvog atmosfere na temi koja je cesto nepodnosljiva. Steta, ima se sta procitati.

Chaos po mom nekom misljenju nije neki "strucnjak" za basket ali deluje kao sjajan lik po stavovima.

Uini nije banovan, sam otisao.

Ima jako kvalitetnih ljudi ali i mnogo klonova prema kojima vlada neka tolerancija iz nekog razloga.ovde je manje upisa pa me ne mrzi da se vratim par dana unazad. To je cool. Tamo se istanca toliko upisa da 60% cak nikad i ne vidim.

4 minutes ago, Valk said:

Pa jesi li i ti deo anti-harper migracije?

In other news, sudi Javor večeras, op op!

Ja? Jok. Ja sam high on tolerance.

A mozda me samo vise nije toliko briga nego ranije. Zasiti se covek.

21 minutes ago, JPM said:

Samo ja.

%E0%A4%B0%E0%A4%82%E0%A4%97%E0%A4%AC%E0%

14 minutes ago, JPM said:

ovde je manje upisa pa me ne mrzi da se vratim par dana unazad. To je cool. Tamo se istanca toliko upisa da 60% cak nikad i ne vidim.

Less is more

2 minutes ago, JPM said:

@harper lee

Princeton ne pise jer nema vremena, ali mu je 90% upisa pure gold.

Guru je ostao cinik zvog atmosfere na temi koja je cesto nepodnosljiva. Steta, ima se sta procitati.

Chaos po mom nekom misljenju nije neki "strucnjak" za basket ali deluje kao sjajan lik po stavovima.

Uini nije banovan, sam otisao.

Ima jako kvalitetnih ljudi ali i mnogo klonova prema kojima vlada neka tolerancija iz nekog razloga.ovde je manje upisa pa me ne mrzi da se vratim par dana unazad. To je cool. Tamo se istanca toliko upisa da 60% cak nikad i ne vidim.

Ma, sve OK ali eto primer Gurua ti pokazuje kolika opasnost za svaki forum su legije "tviterasa" koji nisu sposobni da napisu normalan post i iscrpljuju se na klinackim vredjanjima trenera i igraca, utrkivanju ko ce da smisli odvratniji nadimak i bogoradjenju i kuknjavi posle svake lose odigrane utakmice. Normalni ljudi se vremenom povuku pred tim nepismenim dripcima i topici zavrse upravo tako kako si opisao tamosnje, kao kolekcija besmislenih i dripackih oneliner-a koje niko ne cita i u moru kojih se izgube i povremeni kvalitetni postovi o kosarci. Ovo je diskusioni forum na kojem da bi se nesto procitalo mora da se pise jer niko nece da padne s Marsa i napravi content, nije jebeni tviter gde se ljudi iseru u desetak reci jer moraju da izbace frustraciju iz sebe a nisu dovoljno spremni da umesto toga uzmu cekic i polome sebi prste jedan po jedan, sto bi bila mnogo bogougodnija i korisnija aktivnost.

To treba satirati u korenu jer kad se nakote posle ni djavo ne moze da ih potisne i otera.

On 9. 1. 2026. at 22:51, opalac said:

KKP je za mesec dana konsolidovao roster I tim im je danas neuporedivo solidniji od KKCZ. Igra polako dolazi, protiv jake Barse deluju bolje nego mi pre mesec dana. Oni su svoju spiralu slobodnog pada zaustavili dok je naša tek počela.

Loša vremena za Ciganiju.

A biće i gore, komše barem imaju za čim posegnuti

Edited by opalac

Sta nas kosta da mi to napisemo za Doncica. I Vucevic pride

Nije Bogdan ni blizu tako nerealan.

2 minutes ago, kralj said:

Nije Bogdan ni blizu tako nerealan.

Jeste ukoliko pristane.

Stvarno misliš da neko ko iz pičke može da potegne i u ovom godinama ugovor od cca 15 miliona dolaresa da se cima ovde da bi udovoljio Ostoji?

Ček da procesuiram ove multiple negacije i shvatim prvo šta sam napisao. lolol

Suština je da je Bogdanu iz današnje perspektive povratak u Evropu realan na kraju sezone.

Izvesno mu neće aktivirati team option, a novi ugovor posle ovakve sezone u kojoj je bio što povređen, što na samoj ivici rotacije, sumnjam da bi bio veći od onoga što bi mu Partizan ponudio.